Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

vealeyküm selam... inşallah bu ay bebeğim gelir arkadasım onu çok özledim... peki bişey sorcam benim yumurtlama günlerinde bu soğan suyunu içmek sağlıklı yumurtalara zarar vermiyor değilmi

bence yok cunki oyle olsaydi doktor sarracoglu 15gun icin diye yazmazdi sen ic insaallah bir cok faydasi olur ziyani olmaz birtek mide hastalarina yasak geri kalan herkes ice bilir...gelir gelir bebeyin benimkiyle bir gelir arka arkaya yazariz hamileyim diye :KK16: car cabuk bu ay ve son 30gunde

Hilalisa arkadaşım cok sevindim cok Rabbim hayırlısıyla saglıklı sıhhatli bebişini kucagına almayı büyütmeyi nasib etsin :-)

bence yok cunki oyle olsaydi doktor sarracoglu 15gun icin diye yazmazdi sen ic insaallah bir cok faydasi olur ziyani olmaz birtek mide hastalarina yasak geri kalan herkes ice bilir...gelir gelir bebeyin benimkiyle bir gelir arka arkaya yazariz hamileyim diye :KK16: car cabuk bu ay ve son 30gunde

inşallah canım zaten düğün tarihlerimizde yakın :KK16:

ama benim bu ikinci gebeliğim olacak ilki dış gebelikti inşallah bu iç gebelik olur 9 ay sonra gelir :KK16:

inşallah canım zaten düğün tarihlerimizde yakın :KK16:

ama benim bu ikinci gebeliğim olacak ilki dış gebelikti inşallah bu iç gebelik olur 9 ay sonra gelir :KK16:

insaallah sen gebeliyin olmus dista olsa biliyorsunki hamile kalmak imkanin var benim hic olmadi bu 1yilda bir cift cizgi yakalayamadim hep adetim cabuk geldi uzdu ben...sende bu ay kalirsin bu sefer ic gebelikle senlede halay cekeriz insaallah :KK16:

Mantar olsa kaşıntı yapar arkadaşım iltihap olmustur bol bol su ıç c vitaminı tüket bide üşütme kendini sogan kürüde iyi gelir inşaallah

insaallah sen gebeliyin olmus dista olsa biliyorsunki hamile kalmak imkanin var benim hic olmadi bu 1yilda bir cift cizgi yakalayamadim hep adetim cabuk geldi uzdu ben...sende bu ay kalirsin bu sefer ic gebelikle senlede halay cekeriz insaallah :KK16:

inşallah hep birlikte halayımıza seninle devam ederiz o zaman yada önce sana çekelim :KK49:

inşallah hep birlikte halayımıza seninle devam ederiz o zaman yada önce sana çekelim :KK49:

ay ay ay agzindan bal damliyor sagol canim benim :KK16: halayimizda komik olucak eyer bu aylarda carcabuk hamile kalsak karni burnundakiler 9 ayinda birlesib :KK49: :KK49: :KK49: :KK49: birguzel halay cekse cok komik gorseniriz:KK1:

Mantar olsa kaşıntı yapar arkadaşım iltihap olmustur bol bol su ıç c vitaminı tüket bide üşütme kendini sogan kürüde iyi gelir inşaallah

bu bana galiba :))

valla bilmiyorum ben de nete parcacikli akinti yazinca mantar konulari cikiyor ins oyle degildir tabi. dra gidince soylicem bi baksin.

iltihap da boyle mi oluyo hic bilmiyorum ki.

Benimde iltihapla başım dertte :-( bu sefer karnıbahar kürü yapıyorum bakayım ne olucak hala ara ara idrar yollarından yanma şikayetim var nasip olursa yarın doktora gidicem adetim yeni bitti beni üşütmek mahvediyor bu ay belime yakı yapıştırayım diyorum ama sıcak olsun diye

bir sey sormak istiyorum gulmeyin bana bi anlatin ben resim koyamiyom bura nasil koya bilirim :KK1: anlatin bos vaktinizde bir kere yapmaya calistdim olmadi beceremedim :KK1:

Kizlar nasilsiniz bakalim nasil gidiyor sogan kurunuz ben cok fena grip oldum ya kac senedir grip olmuyordum tam zamaninda geldi yani ses mes gitti saat 2 de sonuclarimi almaya gidecegim sonuclarimi yazarim hemen size sercem kirazim sirinim mybaybm ve zeynepnurum ne yapiyorsunuz bakalim sesiniz pek cikmiyor merak ediyorum

Kızlar sonucum 983.01 çıktı :-)

ayhh canımm maşallahh ne güzell sonuçlar süperr
bende iyiyim canım napayım ama ümidim yok hiç bi hamilelik belirtim yok
öle kös kös bekliyom adet günümü:KK50:

Hilalisa arkadaşım cok sevindim cok Rabbim hayırlısıyla saglıklı sıhhatli bebişini kucagına almayı büyütmeyi nasib etsin :-)

canim cok sagol tesekkurler insallah saglikla sihhatiyle kucagima almayi nasip eder Rabbim darisi sizlerin basina

ayhh canımm maşallahh ne güzell sonuçlar süperr
bende iyiyim canım napayım ama ümidim yok hiç bi hamilelik belirtim yok
öle kös kös bekliyom adet günümü:KK50:

mybabyim valla burda sizleride merakta biraktim yok oldumu yok varmi diye :) sizlerin destegide ilac oldu bana simdi sizlere cok dua ediyorum insallah sizlerde pesimden gelirsiniz insallah o bekledigin adetin gelmezde bebek haberi alirsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)

mybabyim valla burda sizleride merakta biraktim yok oldumu yok varmi diye :) sizlerin destegide ilac oldu bana simdi sizlere cok dua ediyorum insallah sizlerde pesimden gelirsiniz insallah o bekledigin adetin gelmezde bebek haberi alirsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)

inşallahhh ama ümidim hiç yok canım bu ay nedense
belirti melirti en ufak bi değişklik yok hissettiğim
inşallah güzel dileklerin gerçekleşir hepimiz için
aynı heycanı yaşamak için deliriyorum resmen:KK14:

inşallahhh ama ümidim hiç yok canım bu ay nedense
belirti melirti en ufak bi değişklik yok hissettiğim
inşallah güzel dileklerin gerçekleşir hepimiz için
aynı heycanı yaşamak için deliriyorum resmen:KK14:

ya kizlar ya bazi yerlerden birsey okudum benimde hic umudum kalmadi :KK14: sabahki nesem hic yok ben ovi testi yapiyorum kac gundur 10cu gunumde koyu cikti ikinci cizgi diyer gunler silik :KK14: bugunde yaptim silik :KK14: bu durumda ben ne olucam hic bilmiyorum yumurtda catlamadiysa silikmi cikar bu bilmiyorumki yaa qaliba oyle oyle yazmisdi bazilari burda :KK14: bu aydami yok yani :KK14: Allahim bu aciyi bana yasatma lutfen :KK14:

Kizlar nasilsiniz bakalim nasil gidiyor sogan kurunuz ben cok fena grip oldum ya kac senedir grip olmuyordum tam zamaninda geldi yani ses mes gitti saat 2 de sonuclarimi almaya gidecegim sonuclarimi yazarim hemen size sercem kirazim sirinim mybaybm ve zeynepnurum ne yapiyorsunuz bakalim sesiniz pek cikmiyor merak ediyorum

canımmm bakk nasıldaa yükselmiş değerlerinnn:KK52::KK52::KK52: ne güzell rabbim bizedee yaşatsınn inşallah o duygularııı ne güzel isimlerimizi saymışsınn hep dua et bizee de olurmuu hamilelerin duası kabul olurr .....

ne kadar sevinsem dee belli etmemeye çalışsamdaa bi tarafımm hep burukk eksikk elimden gelsee hiç dışarı çıkmıycamm kendimii eve kapatacamm ama oda bi çare değil biliyorumm rabbimm bekleyen tüm arkadaşlarımaa dayanmaa gücü ve sabır versin inşallahh tez zamandaa kavuşuruzz bebeklerimizeee

bian duygusala bağladımm ama senın ve bebeğin için duaa ediyorum aklımaa geldikçee :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:inşallah doğdugundaa fotlarını koyarsınn bizdee severizz meleğimizii bizee şans getirir inşallah inşallahh inşallahhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49::KK49::KK49:

Son düzenleme:
ya kizlar ya bazi yerlerden birsey okudum benimde hic umudum kalmadi :KK14: sabahki nesem hic yok ben ovi testi yapiyorum kac gundur 10cu gunumde koyu cikti ikinci cizgi diyer gunler silik :KK14: bugunde yaptim silik :KK14: bu durumda ben ne olucam hic bilmiyorum yumurtda catlamadiysa silikmi cikar bu bilmiyorumki yaa qaliba oyle oyle yazmisdi bazilari burda :KK14: bu aydami yok yani :KK14: Allahim bu aciyi bana yasatma lutfen :KK14:

canımm en koyuu cıktığı gun yumurtlamışsın bencee neden hemen üzülüyosunn amaa içim rahat etsin diyosann doktorlarr yumurtaa takibi felan yapıyolarr bi görün istersennn dee bencee 10 . gün yumurtlamış olabilirsinn üzme kendinii

bir sey sormak istiyorum gulmeyin bana bi anlatin ben resim koyamiyom bura nasil koya bilirim :KK1: anlatin bos vaktinizde bir kere yapmaya calistdim olmadi beceremedim :KK1:

canımm mesaj yazdıgımızdaa hemen üstte bazı simgeler varyaaa ordaa mektup var yaa mektubun yanındaki değildee onun yanındakii küçük resim gibi olan şeye tıklaa bak üstüne gelince inser ımage yazıyooo inşallah anlata bilmişimdirr anlaya bileceğin gibii hadi kolay gelsinn :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bişey sorcam bana yardım edin :KK43: ikinci küre adetin 10. günü başladım 10 gün içtim soğan suyunu ama hala adet göremedm kür biteli 2 hafta oldu hala belirti yok ne yapmam lazım 15 gün mü içseydim acaba deli olcam yaaa :KK43:

X