Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ya arkadaslar bende bu sogan kürünü uyguladim ara ara lekem oldu bütün ay ve simdi 1hafta erken adet oldum akintim cok oldugu halde hemen hemen hic olmadi bu ay acaba bna iyi gelmedimi bu sogan kürü 4aydir denioruz hala bebis yok napcami sasirdim :KK43:( yardimci olun ltfen sizde nsl oldu

Ya arkadaslar bende bu sogan kürünü uyguladim ara ara lekem oldu bütün ay ve simdi 1hafta erken adet oldum akintim cok oldugu halde hemen hemen hic olmadi bu ay acaba bna iyi gelmedimi bu sogan kürü 4aydir denioruz hala bebis yok napcami sasirdim :KK43:( yardimci olun ltfen sizde nsl oldu

canımm ben daha denemedimm ama başlıyacam adetim bittikten sonra inşallah faydasını görürüm.doktora hiç gittinmi peki

Doktora gitim hersey normal bisey yok dedi benim 2 ohlum var ilk evliligimden bu ikinici evliligim doktor esinden olada bilir dedi onada git sperm testi yap diyemiorum erkekleri bilirsin bilmiom daha napiyim keci boynuzu prkmezi söfin iciyor bende sogan kürü ve hayit tohumu ictim golik asite alioyorum ..

Ilk cocuklarim hemen oldu bunda neden böle anlamadim takmadan yapamior insan habire düsünüyorum neden acaba her ay hüsran tek cizgi adet oldumuda söleyince her seferinde esimde üuülüyor :KK43:

Doktora gitim hersey normal bisey yok dedi benim 2 ohlum var ilk evliligimden bu ikinici evliligim doktor esinden olada bilir dedi onada git sperm testi yap diyemiorum erkekleri bilirsin bilmiom daha napiyim keci boynuzu prkmezi söfin iciyor bende sogan kürü ve hayit tohumu ictim golik asite alioyorum ..[/Q

sen kendi doktoruna eşinle birlikte gitsen doktorun ona söylese testi ona yaptırmazmı ozaman

canımm küre nezaman başladınn benim şuan adetimin ilk günü içsem olurmu acaba yoksa bittikten sonra 7 gün sonramı başlıyayım

Ben adetimin 7 günü basladim 15 gün uyguladim dedim gibi bütün ay lekelendim ara ara ve erken adet oldum doktor kist filan yok temiz rahim duvarin gayet kalin yumurtan var dedi ama hala sonuc olmadi yine

Doktora gitim hersey normal bisey yok dedi benim 2 ohlum var ilk evliligimden bu ikinici evliligim doktor esinden olada bilir dedi onada git sperm testi yap diyemiorum erkekleri bilirsin bilmiom daha napiyim keci boynuzu prkmezi söfin iciyor bende sogan kürü ve hayit tohumu ictim golik asite alioyorum ..[/Q

sen kendi doktoruna eşinle birlikte gitsen doktorun ona söylese testi ona yaptırmazmı ozaman

O tesi ayri urolog doktorda yaptirmadi gerekio.. Ben austria yaziorum adim emel sen antalyadasin galiba :)

Son düzenleme:
Ilk cocuklarim hemen oldu bunda neden böle anlamadim takmadan yapamior insan habire düsünüyorum neden acaba her ay hüsran tek cizgi adet oldumuda söleyince her seferinde esimde üuülüyor :KK43:

dün aynı şey bende oldu eşimle birlikte testi aldık iş çıkışı eve geldik sen yap direk bana ver dedi ben bakacam dedi yaptım testi ona verdim direk sonuç negatifti çok üzüldü hayırlısı olsun aşkım dedi bidahaki sefere inşallah dedi onun yüzünü öyle görünce ben daha çok üzüldüm :KK43:

slm arkadaslar
sogan kuru hakkinda Ibrahim Saracoglunun internet sayfasindan bilgi edinebilirsiniz. benim bildigim kadariyla sogan kuru kisti olanlar ve adet gunu duzensiz olanlar icin uygulaniyor. veya erken yasta menepoz tehlikesi olanlar. sogan kurune herhangi bir gunde baslayabiliyorsunuz. youtube'dan arayabilirsiniz. hocamizin kendi agzindan dinlersiniz.

slm arkadaslar
sogan kuru hakkinda Ibrahim Saracoglunun internet sayfasindan bilgi edinebilirsiniz. benim bildigim kadariyla sogan kuru kisti olanlar ve adet gunu duzensiz olanlar icin uygulaniyor. veya erken yasta menepoz tehlikesi olanlar. sogan kurune herhangi bir gunde baslayabiliyorsunuz. youtube'dan arayabilirsiniz. hocamizin kendi agzindan dinlersiniz.

selamm canımm...
benim bildiğim kadarıyla adet bittikten sonra 7.günü başlanıyor olarak biliyorum

selamm canımm...
benim bildiğim kadarıyla adet bittikten sonra 7.günü başlanıyor olarak biliyorum

canim ben internetten cok arastirdim herhangi bi gun diye vermis hocamiz. lakin belirli bi skntin veye problemin varsa ona ayri bi baslangiz tarihi onermis.
su anda tam olarak hatirlamiyorum ama soyledigim gibi internetten arastirabilirsin canm.

canim endiselenme sogan kurunun hic bir yan etkisi veya zarari yok.

Son düzenleme:
Ya cok tsk ederim hepinize hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz ins bu kürler iyi gelir hepimize allah isteyen herkese nasip etsin herkesin yüzünü güldürsün .. Ayla ben öle bise yapsmam testi esimin eline veremem kendim bakiorum testide gizli aliorum üzülmesini istemiorum sürekli ona moral veriorum bende moral olmadi halde

Ya cok tsk ederim hepinize hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz ins bu kürler iyi gelir hepimize allah isteyen herkese nasip etsin herkesin yüzünü güldürsün .. Ayla ben öle bise yapsmam testi esimin eline veremem kendim bakiorum testide gizli aliorum üzülmesini istemiorum sürekli ona moral veriorum bende moral olmadi halde

4 ay cok kisa bi sure ama canm. olur insallah kac yasindasin bilmiyorum ama uzulme bu kadar.

Ben 37 yasindayom ilk cocuklarim hemen oldu ondan belkide bna tuaf gelio anlamiorum ..

X