kızlar bana ankara da doktor tavsiye edbilecek olan var mı? karamel çok sevindim senn adına :))
senin adına çok sevindim tatlım...darısı bizlere artık...bugün soğan kürünün son günü...4 tennuzda adet olmam gerek...bakalım yine gelecekmi kırmızılar...Teşekkür ederm canım.
Dün sabah 30. günümdü test yaptım 2. çizgi hemen belirdi. Hemen bi kan testi sonuç 1997 değerle hamileyim. İnşallah bundan sonrası sorunsuz hayırlı geçer. Rabbim isteyen herkese versin. Belirti hiç yoktu. Önceki 2 ayımda daha çok belirti yaşadım inan. Hatta tatil planı yapıyodum heralde bu ay yok hastalansam bitsede gitsem diye.
SAdece bi burda okumuştum göğüste mavi damar belirginliği olur diye bende kendimde belirti arıyorum ya onu farkettim ama önce varmı yokmu bilmiodum ha bide akıntım vardı. Darısı başına canım.
hayır canım ben de tedaviye başlıcam inşallah. serdar oğuz u ben de çok duydum. kliniği var galiba senden bilgileri alırım o zaman :)
senin adına çok sevindim tatlım...darısı bizlere artık...bugün soğan kürünün son günü...4 tennuzda adet olmam gerek...bakalım yine gelecekmi kırmızılar...
inşallah tatlım..herkes için hayırlısını versin rabbim...ya ben birde şunu merak ediyorum...o yumurta akına benzer akıntı neyin habercisiydi..yumurtanın çatlama zamanının yaklaştığınımı gösteriyordu yoksa yumurtanın çatladığını mı?=??bu konuda biilgisi olan varsa ltf yardımcı olunİnşallah gelmez canım hakkında en hayırlısı olsun.. inşallah kavuşursun bebişine :Saruboceq:
iyiyim canım..sen nasılsın..inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız tatlımduruşah nasılsın canım inşallah bu ay sonuç alırsın ....
tşk edereim ilgin için şekerimduruşah galiba yumurtanın çatladığının belirtisiydi. ben öyle biliyorum. karamel haberini beklicem :)
arkadaşlar bugün adetimin 18.günü...sabah tuvalete gittiğimde uzayan akıntımın olduğunu farkettim.adetlerimde oldukça düzenlidir.28 günde bir adet olurum...bu akıntı neyin göstergesidir sizce..... :uhm:
dün çalışma olmuştu ama bugündemi olsun canımcanım akıntısı olan yumurtalama günü dür diye biliyom hele bide öyleyse bugünü kaçırma ..çalışın :kedi:
ayyy kızlar ne olur yardım edin bu soğan suyu benim midemi bulandırıyo siz nasıl içtiniz biyöntemi fallan varmı?bugün bi arkadaşım daha söyledi soğan suyunu içmemi kendisi içmiş ve içtiği ay hamile kalmışCADIARZU
dün çalışma olmuştu ama bugündemi olsun canım
inşallah bakalım inanıyorum ben bu soğan suyuna.bebiş sahibi olmamıza Allah'ın izniyle vesile olacak sanki.bu benim 2. denemem olacak ama yumurta takibi de yapsam mı acaba?eşim 2 ay sonra ingilterey gidecek 1 yıl sonra gelecek:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?