Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok doğru ama insanız işte...bir umut diyoruz...benimde adetlerim çok düzenliydi ama bu soğan kürünü uyguladıktan sonra benden öyle şeyler çıktıki korktum valla...kömür döktüm resmenİltihap varsa zaten bir ayda temizler.Ama normal olan vücudunuzun dengesini bozmayın.Bende düşündüm ama adetlerim düzenli şimdi durduk yere mmetabolizmamı bozmayayım dedim.İnsan ne duysa onu yapmaya çalışıyor.ne kadar aciziz.
mrb kızlar.bende bugün dr gittim klomene başlıycam artık.içmiycem soğan suyu felan .zaten dr muyene etti bugün kist var mı diye hiçbirşey yokmuş.bakalım klomenin faydasını görecekmiyim..
inşallah canımcım.sende ne var ne yok anlat bakıyımolumunekankayizsmilehayirlisi olsun elifim..insallah klomen ise yarar..:1hug:
inşallah canımcım.sende ne var ne yok anlat bakıyımolumunekankayizsmile
inşallah olur bu ay şekerim.artık birileri iyi haber versin dimikaydirigubbakcemile3bende daha bisey yok beklemedeyim..sogan kürüm bitti..esime keciboynuzuna devam ediyorum bakalim nasipte varsa gelir bu ay insallah:Saruboceq:
çok doğru ama insanız işte...bir umut diyoruz...benimde adetlerim çok düzenliydi ama bu soğan kürünü uyguladıktan sonra benden öyle şeyler çıktıki korktum valla...kömür döktüm resmen
inşallah olur bu ay şekerim.artık birileri iyi haber versin dimikaydirigubbakcemile3
ay evet ya ilaç iç kür yap iç.yakında psikolojik tedaviyede başlarız:hulya:delikafaduldenewt yaaa artik biri hamile kalsinda bizde arkasindan gelelim
ay evet ya ilaç iç kür yap iç.yakında psikolojik tedaviyede başlarız:hulya:delikafadulden
arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
bende uyguluyorum soğan kürünü...evet bence işe yarıyor canım...deneeeeslm ben yeni giriyorum bu siteye bebeğimi kaybettim bende soğan kürünü denedinizmi
işe yarıyormu hocam
arkadaşlar ben geçen ay adetimin 10. gününde soğan kürüne başladım. Ama aslında myomum olduğu için yapıyodum belki bebeğede vesile olur dedim. Bu ay adetime 7 gün kala tekrar yaptım dün hamile olduğumu öğrendim. İkinci kürümde aslında hamileymişim. Ama keramet ondamı bilmiorum. En çokta dua ettim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Emeklerinizi boşa çıakrtmasın.:Saruboceq:
peki canım test mi yaptın da öğrendin belirtileri nelerdir...:)