ayy ..canım eşin ne iş yapıyoda.
eşim hazine uzmanı bankada çalışıyo oraya doktora yapmak için gidecekmişsenağlama bende o yokken bebeğimle uğraşırım inşallah
inşallah canım yaa senin durumun bende de kötü..benim eşimde asker denizci 2 ay oldu gideli yarın geliyo inşallah..inşallah sennkide arada gelir 1 sene hiç görmeden olurmu nasıl dayanacaksınız
Gittim canım ama hiç hoş şeyler duyamadım çok moralim bozuk.. nete girmek aklıma bile gelmedi ama sonra sana söz verdiğim aklıma gelince sana bilgi vermek istedim. Serdar bey'in işinin ehli olduğunu ve methini çok duydum o yüzden gittim mutlka da öyledir ama bana güzel şeyler söylemedi söyledikleri her ne kadar da doğruda olsa canımı çok sıktı.
Ben myomla hamile kaldım Aydan Hanım gebelik önermişti Serdar Hoca ise gebe kalmadan bana gelseydin bu myomunla gebe kalmana kesinlikle izin vermezdim dedi. çünkü myomum rahimimin içinde yani bebeğin olduğu yerde ve onun gelişmesini engelleyebilir düşüğe yada erken doğuma yol açar dedi.
Keseyi gördüm ama inan sevinemedim bile her an sanki bebeğimi kaybetme korkusuyla yaşıyorum. Çok huzursuzum korkuyorum dua edin bana olur mu? Pazartesi kendi doktoruma Aydan hocaya gidicem ama Serdar hocayı tabiki tavsiye ederim sonuçta iyi bi doktor.
karats sen ne yaptın canım...ne alemdesin...benim mensime 9 gün var dahaaayy canım benim canını sıkma her doktorun bi dediği tutmuyo bide pzt.doktora git bakalım o ne dicek..dualarım seninle..üzme kendini eğer bugünkü dokt.dediği gibiyse sen de üzüntüyle zemin hazırlama bebeğine...
aayy canım benim canını sıkma her doktorun bi dediği tutmuyo bide pzt.doktora git bakalım o ne dicek..dualarım seninle..üzme kendini eğer bugünkü dokt.dediği gibiyse sen de üzüntüyle zemin hazırlama bebeğine...
canım ya üzülme lütfen. sen kendi doktoruna da git bakalım o ne diycek. aklına kötü şeyler getirme canım sakın.meleğin sıkı sıkı tutunur sana inşallah. dualarım seninle.
mrb karamel sıkma canını lütfen.serdar beyi tanıyorum çok iyi bir dr dur.o sadece sana riskleri söylemiş.ama tanıdığım biri bir myom değil 8-9 myomla hamile kaldı ve kızı şuan 15 yaşında .hiç moralini bozma sen.gönlünü ferah tut...olumunekankayizsmileGittim canım ama hiç hoş şeyler duyamadım çok moralim bozuk.. nete girmek aklıma bile gelmedi ama sonra sana söz verdiğim aklıma gelince sana bilgi vermek istedim. Serdar bey'in işinin ehli olduğunu ve methini çok duydum o yüzden gittim mutlka da öyledir ama bana güzel şeyler söylemedi söyledikleri her ne kadar da doğruda olsa canımı çok sıktı.
Ben myomla hamile kaldım Aydan Hanım gebelik önermişti Serdar Hoca ise gebe kalmadan bana gelseydin bu myomunla gebe kalmana kesinlikle izin vermezdim dedi. çünkü myomum rahimimin içinde yani bebeğin olduğu yerde ve onun gelişmesini engelleyebilir düşüğe yada erken doğuma yol açar dedi.
Keseyi gördüm ama inan sevinemedim bile her an sanki bebeğimi kaybetme korkusuyla yaşıyorum. Çok huzursuzum korkuyorum dua edin bana olur mu? Pazartesi kendi doktoruma Aydan hocaya gidicem ama Serdar hocayı tabiki tavsiye ederim sonuçta iyi bi doktor.
karamel tebrik ediyorum canim cok sevindim insallah kucaginada alirsin..
stres yapma kendine hic biseycik olmaz Allahin izniyle..
Teşekkür ederim canım örnekleri duyunca en azından biraz moral buluyorum.
Serdar bey'in profosyonelliğinden şüphem yok zaten oda olacakları söyledi ama moralim çok bozuldu haliyle.
Bana gebelik tavsiye eden dr um la devam edicem yoluma bu akşam randevum var.
Myomuyla doğum yapan çok var evet ama myomun yeri ve büyüklüğü çok önemli ve herşeyden önce Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş. Herşeyin hayırlısı.
canım doktr görüştükden sonra sonucu bizede bildir..
kızlaar hiç yazışmamışsınız nerelerdesiniz..
canim benim günüm 29 hazirandi test yaptim negatif hala reglide olmadim beklemedeyim..
sende ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?