Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ıltihap varsa zaten bir ayda temizler.Ama normal olan vücudunuzun dengesini bozmayın.Bende düşündüm ama adetlerim düzenli şimdi durduk yere mmetabolizmamı bozmayayım dedim.ınsan ne duysa onu yapmaya çalışıyor.ne kadar aciziz.

çok doğru ama insanız işte...bir umut diyoruz...benimde adetlerim çok düzenliydi ama bu soğan kürünü uyguladıktan sonra benden öyle şeyler çıktıki korktum valla...kömür döktüm resmen

mrb kızlar.bende bugün dr gittim klomene başlıycam artık.içmiycem soğan suyu felan .zaten dr muyene etti bugün kist var mı diye hiçbirşey yokmuş.bakalım klomenin faydasını görecekmiyim..

çok doğru ama insanız işte...bir umut diyoruz...benimde adetlerim çok düzenliydi ama bu soğan kürünü uyguladıktan sonra benden öyle şeyler çıktıki korktum valla...kömür döktüm resmen

nelr çıktı canım.kömür neki?İltihap mı caba.İşe yarıyor mu bilemiyorum.BEnde yapmayı düşünüyorum ama adetlerimin düzenini bozar mı acaba?

slm ben yeni giriyorum bu siteye bebeğimi kaybettim bende soğan kürünü denedinizmi
işe yarıyormu hocam

arkadaşlar ben geçen ay adetimin 10. gününde soğan kürüne başladım. Ama aslında myomum olduğu için yapıyodum belki bebeğede vesile olur dedim. Bu ay adetime 7 gün kala tekrar yaptım dün hamile olduğumu öğrendim. İkinci kürümde aslında hamileymişim. Ama keramet ondamı bilmiorum. En çokta dua ettim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Emeklerinizi boşa çıakrtmasın.:Saruboceq:

çook sevindim senin adına canım allah tamamına erdirir inşallah ..sağlıklı hamilelik geçirirsin inşallah..

peki canım test mi yaptın da öğrendin belirtileri nelerdir...:)

Teşekkür ederm canım.
Dün sabah 30. günümdü test yaptım 2. çizgi hemen belirdi. Hemen bi kan testi sonuç 1997 değerle hamileyim. İnşallah bundan sonrası sorunsuz hayırlı geçer. Rabbim isteyen herkese versin. Belirti hiç yoktu. Önceki 2 ayımda daha çok belirti yaşadım inan. Hatta tatil planı yapıyodum heralde bu ay yok hastalansam bitsede gitsem diye.
SAdece bi burda okumuştum göğüste mavi damar belirginliği olur diye bende kendimde belirti arıyorum ya onu farkettim ama önce varmı yokmu bilmiodum ha bide akıntım vardı. Darısı başına canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…