canım ben 10 haziranda başladım...adetimin 3.günüydü...ve hala adetim devam ediyor...ama her zamankinden biraz farklı...rengi çok koyu ve pıhtı şeklinde...
tabi ben bu arada hem rahim filmi çektirdim hem soğan kürüne başladım hemde yakı yapıştırdım bakalım hangisi iyi geleck:))))))):teytey::teytey:yaaa icin temizleniyor insallah...:Saruboceq:
benimde öyle oldu gecen ayki adetim...
hadi bakalim hayirlisi olsun..
emeklerimiz boşa gitmez inşşşşcanım benim bugün 8.günüm soğan suyundaakannehir
emeklerimiz boşa gitmez inşşşş
hayır hayatım henüz bitmedi....hala lekem geliyor...acaba bu kürü bıraksam mı...ayın 7sinden beri kan görmek sinirlerimi bozduinşallah canım ..senin hastalık nasıl oldu bittimi..
hayır hayatım henüz bitmedi....hala lekem geliyor...acaba bu kürü bıraksam mı...ayın 7sinden beri kan görmek sinirlerimi bozdu
bencede artık bırak da kesilsin...bu kadar sürermi..artık
çalışmaya başlayın yeterince temizlenmiştir..bilmiyorumkismile
canım içseydin...hem ne ilgisi var eşinin gelip gelmemesiyle...sen yine de iç...bugün hiç içmedim canım eşimin gelmesi uzayınca sinirlendim...
evet canım burdayım...Şenizyakaladım seniiŞeniz
iç iç sen yine de içvereliniortakne biliyim canım ..canım sıkıldı bahane oldu sanırım ..
yok canım ya düzelmedi...inatla devam ediyorum umarım kötü olmaz...eşim kızıp duruyor...başına bir iş getireceksin diyortmm yarın içerim...şurda kaç günüm kaldı demikaydirigubbakcemile5
sen neler yaptın düzeldimi..
ne demek şimdi bu yaaa...bıraksakmı ne????tam onbeşgün saraçoğlunun dediği şekilde soğan kürünü kullandım bi doktora gittimki hormonlar hatta lh daha çok yükselmiş neredeyse hepsi 2 katına çıkmışama yinede ısrarla bu ayda kullanacağım doktorum cyclo kullanmamı önerdi hem hormonları düzenliyor hemde hamile kalmana engel değil dedi eve gelip doktorsitesinden doktorlara sordum hatta bizzat telle konuştuğmda oldu bu ilaç bilindiği gibi gebeliğe engel teşkil etmiyormuş hatta hamile kalırsam bebeğede zararı yokmuş bunu söyleyen bir profesör ama tabi 21 günlük kullanımdan sonra adet olana kadar kullanmayacağım günün geçincede muhakkak test yap dedi ...neyse bakalım bu ay ne olacak ama tabi soğana ve hayıta devam edecğim rabbim inşallah bu ay kısmet etmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?