- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
Merhaba arkadaslar ben daha oncede yazmıstım hatırlayan olabılır belkı ben 16 mayısta adet oldum burda okuyarak faydalarını duyarak sogan suyuna basladım adetmın 7.gunu duzenlı olarak gunde ıkı defa olmak uzere 15 gun ıctım ancak beklenen gun geldıgınde adet olmadım gectı hem ıdrar hem kan testı yaptırdım negatıf ben halen adet olmadım en son gecen hafta cuma ıdrar yaptım acabamı dıye onda da negatıf.adet dongum genelde 30 34 gunde olur hıc bu kadar gecmemıstı cok huzursuzum neden boyle olmus olabılır bır fıkrı olan varmı?
kizlar ben hala adet olmadim..test yaptim negatiffff..
adetim gecikti yaaa...sogan kürü yapanlarin bi kaci böyle olmus sanirim yaaa düzenli adetide düzensizlestiriyomu bu kür???
kızlar bende soğan kürü uyguşamıştım...bugün adet olmam gerekiyordu olmadım...test falanda yapmadım...yoksa hepimizin mi gecikti yawww...bende adet olmayınca sevinmeye başlamıştım...vahhhhh vahkizlar ben hala adet olmadim..test yaptim negatiffff..
adetim gecikti yaaa...sogan kürü yapanlarin bi kaci böyle olmus sanirim yaaa düzenli adetide düzensizlestiriyomu bu kür???
ne yapacağımızı şaşırdık katre.bırak artık içme.ben hiç bişey yapmıycam artık.üstelik bu ay birde klomen kullandım keşke onuda içmeseydim.dün bütün gün ağrı içinde kıvrandım.hafta içi dra gidiyorum.bu arada drumuda değiştirdim kurtuldum yani o geri dr dan pslik.şimdi gideceğim prof.daha önce bir arkada gitmiş 1 sene olmamış çocuğu ve kız ilk aydan hamile kalmış.çokta tanınmış biri bakalım artık ona gidicem.senide haberdar ederim canım..kendine iyi bak..opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
bende düşünüyorum ama henüz başlayamadım...o küre ne zaman başlanıyor belli bir zamanı varmı?adet öncesi adet sonrası gibiarkadaşlar incir suyuna başladım dün yapan varmı aranızda
bende düşünüyorum ama henüz başlayamadım...o küre ne zaman başlanıyor belli bir zamanı varmı?adet öncesi adet sonrası gibi
canım bana göre ben dün adet olmalıydım ama hala bişey yok...bu arada testte yaptım negatif...moralim bozuldu ama olsun bakalım...hep hayırlısını dilemiştim allahımdan...incirin faydası olur sana inşallah canımmrb canım senn adet ne durumda ..canım incire dün başladım ama hala araştırıyorum bi yerde adet gününde başlada yumurtalama dönemine kadar çatlasın yumurtalama demiş bende bende dün başladım 14_19 yumurtalama gününmüş belki faydası olur o zaman kadar die..
canım bana göre ben dün adet olmalıydım ama hala bişey yok...bu arada testte yaptım negatif...moralim bozuldu ama olsun bakalım...hep hayırlısını dilemiştim allahımdan...incirin faydası olur sana inşallah canım
bende tam bunu düşünüyordum tatlım...ama ben bu ay yapamam sanırım...tatile çıkacağız...dönüşte yaparım artık...inşallah canım olursa sende yap...ama belki sana benden önce işe yarar sende adet olmassın inş.olursanda adetin sonunda sende yap bakalım kısmet
ama niye negatif çıktı tatlım yaaaaainşallah ama dur bakalım sende hala tık olmadığına göre bebeiş geliyordur...
canım her zaman başlayabilirsin küre..ama daha etkili olabilmesi için adetin bitiminden 7 gün sonra başlanması öneriliyor...ben adetliyken başlamıştım...faydasını gördüm...bu arada geçmiş olsun canımmerhaba kızlar bana da yardımcı olursanız sevınırım. 15 gun oldu kurtaj oldum bos gebelık yuzunden. kanamam dun bıttı. ben de ıcım temızlensın dıye sogan kuru yapmayı dusunuyorum ama hemen baslayacak mıyım, yoksa bı zamanı var mı bunun bılemedım. ıbrahım hocanın sayfasında bulamadım. yapanlar yardımcı olursa sevınırım.
canım her zaman başlayabilirsin küre..ama daha etkili olabilmesi için adetin bitiminden 7 gün sonra başlanması öneriliyor...ben adetliyken başlamıştım...faydasını gördüm...bu arada geçmiş olsun canım
ben faydasını gördüm derken yanlış anlama hamile kalamadım ama içerisinin temizlendiğini çok net gördüm...tesekkur ederım, ben de vakıt kaybetmeden baslayayım, arkasından da ıncır kuru yapacagım. ıns fayda gorururuz bızde senın gıbı.
evet ya sallıyordu manyak kadın.tmm canım yazarım mutlaka haber veririm ne oldu diye.:1hug:canim icmiyorum bitti.hala adet olmadim yaa
seninde yeni dr hayirli olur insallah canim..digeri salliyodu seni pek ilgilenmiyodu iyi yapmissin dedim ya dr ii deilse degistir diye..insallah olur bu dr vesilesiyle canim..
bende merak ettim seni özelden msj atacaktim ne alemdesin die baktim yazmisin buraya..
merak ettirtme kendini yaz ok.
güzel haberlerini bekliyorumc canim..sende kendine ii bakopuyorumnanaktan
ben faydasını gördüm derken yanlış anlama hamile kalamadım ama içerisinin temizlendiğini çok net gördüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?