Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

agri iyidir keske bende de olsa. adetken olan agri yumurta secildigi icin oluyor deniyor.

canim ins vardir testi tekrarladiginda mutlaka yaz biz de merak ettik ama cok kaptirma yine de cunku nette de bir kadinda gebe olmasa da hcg 5 degere kadar bulunabilir yaziyor.

hatta benim test yaptirdigim laboratuvarda ust sinir 10 olarak yaziyor. yani 10'dan yuksekse hamilelik var kabul ediliyor.

inşallah vardır bende kendimi pek kaptırmamaya çalışıyorum ama ne fayda heyecanlanmiyor değilim 1 buçuk yıl oldu benimde evleneli

mrb kızlar , ben hala 3. sogan kürüme baslamadım cünkü hala regl olmadım en fazla 52 günde bir olurdum . ilk kürümde 46. gün olmustum ne güzel işe yarıyor diye düşünmüştüm. bugün 60 gün oldu ben hala regl yok.50. gün falan test yamıstım yok yok yok, bide bürü agladımama busefer cok cok gecikti anlamadım ya. şimdi ben napayım 3. küre baslasammı ne diyorsunuz. hiç adet belirtimde yok napıcamı sasırdım yahu.

sen en iyisi dra gitsin. 10 gunluk adet sokturucu ilaclar var ya ondan versin. 10 gun sonra adet olursun sonra adetinin 7. gunu baslarsin sogana tekrar. hem neden 60 gundur adet olmadigini da sorarsin. nedenini arastirsin drun.

hilalcim Allah umutlarını boşa çıkarmasın inşaallah, ama kızların da dediği gibi kendini çok motive etme olursa süper olur ama olmazsa üzülürsün... inşaallah hayırlısıyla birlikte Allah nasip eder

sabah çok afedersiniz gaz sancısıyla uyandım karnımda ağrıyor inşallah adet olmam güzel dileklerin için teşekkürler hopefor inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun

bu ovülasyon testini kullananlar acaba ne kadara aldınız bende almak istiyorum ma pahalıdır die hiç almadım

arkadaşlar kasık ve bel sancılarım çoğaldı ilk defa böyle bir şey yaşadım soğan suyu yaradı mı acaba...inşallah azimle devam edecem..bugun adetimin 12.günü inşallah yumurta var mı diye doktora gidecem ...

sabah çok afedersiniz gaz sancısıyla uyandım karnımda ağrıyor inşallah adet olmam güzel dileklerin için teşekkürler hopefor inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
hilalcim bendede olur oyle amma adet icin deyil eyer sogan suyu iciyosan yapar bazen bende bugun oyleydim insallah guzel olur hersey hepimiz icin

insaallah doktor sana guzel haberler verir bizide mujdelersin

soganin kacinci gunu bugun.

belki 14. gunde felan yumurtlaman olur ondandir bu agrilar.

benim bugun adetimin 13. gunu. sogan kurunun de 7. gunu. henuz bisey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…