- 26 Ağustos 2012
- 335
- 8
inşallah hakkımızda hayırlısı olur...güzel güzel haberler veririrz birbirimize ..
amin inşallah ya Allahim ne olur duy sesimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hakkımızda hayırlısı olur...güzel güzel haberler veririrz birbirimize ..
nerden biliyon canım çatladığınıarkadar benim galiba yumurtam catladi ama esim sehir dısında 1 haftadır yarın aksam gelcek acaba bu ay bosamı gitti 1 gün mü bu yumurtanın döllenme süresi ;( aglicam simdi yaa
nasıl anladın ki ? hepimiz uzman olduk galiba bu site sayesindearkadar benim galiba yumurtam catladi ama esim sehir dısında 1 haftadır yarın aksam gelcek acaba bu ay bosamı gitti 1 gün mü bu yumurtanın döllenme süresi ;( aglicam simdi yaa
hiç moralini bozma canım allah nasip ettiyse o bebişi meydana getirir adetinden bir gün önce ilişkiye girenin bile çocuğu oluyor. Hep es geçtiğimiz şey bizim değil allahın istemesyle oluyor. Biz kendimizi ne kadar paralasak plannlar yapsak da allah istemezse olmaz. Sen rahat ol dua et sadece gerisini o'na bırakgaliba catladı sol yumurtalığımda ağri var ve yogun bi akıntım oldu yumurta akı gibi bende catladıgnı dusundum
hiç moralini bozma canım allah nasip ettiyse o bebişi meydana getirir adetinden bir gün önce ilişkiye girenin bile çocuğu oluyor. Hep es geçtiğimiz şey bizim değil allahın istemesyle oluyor. Biz kendimizi ne kadar paralasak plannlar yapsak da allah istemezse olmaz. Sen rahat ol dua et sadece gerisini o'na bırak
ben günde İKİ kez içiyorum neden 1 kez?
galiba catladı sol yumurtalığımda ağri var ve yogun bi akıntım oldu yumurta akı gibi bende catladıgnı dusundum
kızlar ben dün kan tahlili yaptırmıştim ama akşam olduğu için sadece negatif pozitif sonucu çıkıyordu ayrıntılı sonuç bugün çıkacaktı te sonucum 4.3 çıktı adetime 1 hafta kadar var çok heyecanlandim ama siz ne dersiniz sizce var midir çok dua ediyorum inşallah minik melegim benimledir
pko için yazıyor bu kür saraçoğlunun sitesinde
bende pko yok
sadece rahim yumurtalık bakımı gibi bişey olsun diye içiyorum
çok yüklenmek istemedim kendimce günde 1 bardak kafi gördüm
zaten 1 bardagı zor içiyorum allah yardımcımz olsun
hmmm anladım canım bendede pco yok aslında sadece arada yumurtalama tembelliği...hayırlısı ben rahatsız olmadım soğan küründe sürekli içebiliirim
yumurta tembelliği için saraçoğlunun yine incir kürü var bi oku istersen
insaallah hamilesin insaallah dualarimiz seninle sen hamile olki bizede umut gelsin
saracoglu beyaz ve mor sogan ise yaramaz diyor ama sen beyaz sogan kullaniyorsun ama yine de demek ki ise yariyor.
ilk sogan kğrğ uygulamam
adet bitince 2 gün sonra başladım
şuan 5. günümdeyim
günde 1 bardak aç karnına içiyorum
akıntı veya herhangi bi belirti yok
10gün daha devam edeceğim
herkese şifa olsun inşallah
kızlar ben dün kan tahlili yaptırmıştim ama akşam olduğu için sadece negatif pozitif sonucu çıkıyordu ayrıntılı sonuç bugün çıkacaktı te sonucum 4.3 çıktı adetime 1 hafta kadar var çok heyecanlandim ama siz ne dersiniz sizce var midir çok dua ediyorum inşallah minik melegim benimledir
bnm hep 0,8 çıkıyordu hamilelik testlerim :S
hiç bi fikrim yok ne oldugu konusunda ama inşallah pozitifdir
değilsede tam gaz devam moral bozmk yok