Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

arkadar benim galiba yumurtam catladi ama esim sehir dısında 1 haftadır yarın aksam gelcek acaba bu ay bosamı gitti 1 gün mü bu yumurtanın döllenme süresi ;( aglicam simdi yaa

galiba catladı sol yumurtalığımda ağri var ve yogun bi akıntım oldu yumurta akı gibi bende catladıgnı dusundum

galiba catladı sol yumurtalığımda ağri var ve yogun bi akıntım oldu yumurta akı gibi bende catladıgnı dusundum
hiç moralini bozma canım allah nasip ettiyse o bebişi meydana getirir adetinden bir gün önce ilişkiye girenin bile çocuğu oluyor. Hep es geçtiğimiz şey bizim değil allahın istemesyle oluyor. Biz kendimizi ne kadar paralasak plannlar yapsak da allah istemezse olmaz. Sen rahat ol dua et sadece gerisini o'na bırak

hiç moralini bozma canım allah nasip ettiyse o bebişi meydana getirir adetinden bir gün önce ilişkiye girenin bile çocuğu oluyor. Hep es geçtiğimiz şey bizim değil allahın istemesyle oluyor. Biz kendimizi ne kadar paralasak plannlar yapsak da allah istemezse olmaz. Sen rahat ol dua et sadece gerisini o'na bırak

insallah ya inan ki hepimiz icin dua ediyorum önce şize sonra kendime istiyorum iyi ki burası moral oluyo sagolun gelismeleri paylasalım olur mu

ben günde İKİ kez içiyorum neden 1 kez?

pko için yazıyor bu kür saraçoğlunun sitesinde
bende pko yok
sadece rahim yumurtalık bakımı gibi bişey olsun diye içiyorum
çok yüklenmek istemedim kendimce günde 1 bardak kafi gördüm
zaten 1 bardagı zor içiyorum allah yardımcımz olsun

kızlar ben dün kan tahlili yaptırmıştim ama akşam olduğu için sadece negatif pozitif sonucu çıkıyordu ayrıntılı sonuç bugün çıkacaktı te sonucum 4.3 çıktı adetime 1 hafta kadar var çok heyecanlandim ama siz ne dersiniz sizce var midir çok dua ediyorum inşallah minik melegim benimledir

bnm hep 0,8 çıkıyordu hamilelik testlerim :S
hiç bi fikrim yok ne oldugu konusunda ama inşallah pozitifdir
değilsede tam gaz devam moral bozmk yok:KK55:

pko için yazıyor bu kür saraçoğlunun sitesinde
bende pko yok
sadece rahim yumurtalık bakımı gibi bişey olsun diye içiyorum
çok yüklenmek istemedim kendimce günde 1 bardak kafi gördüm
zaten 1 bardagı zor içiyorum allah yardımcımz olsun

hmmm anladım canım bendede pco yok aslında sadece arada yumurtalama tembelliği...hayırlısı ben rahatsız olmadım soğan küründe sürekli içebiliirim :KK1:

insaallah hamilesin insaallah dualarimiz seninle sen hamile olki bizede umut gelsin

inşallah canım inşallah şu an içim içime sığmıyor ama çok kaptırmak ta istemiyorum kendimi ne bileyim ışte tuhaf bi durumdayım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

saraçoğlunun sitesinde sss bölümünü pür dikkat okuyorum çok var sonuç alan inşallah bizimde vesilemiz olur bu kür

saracoglu beyaz ve mor sogan ise yaramaz diyor ama sen beyaz sogan kullaniyorsun ama yine de demek ki ise yariyor.

Ben Arabistan'da olduğum için burda TR deki açık kahve. Kabuklu soğanlardan yok... Beyaz soğan ve mor soğan var kırmızı olanlardan...
Bende beyaz soğanı seçtim
İşe yarar inşallah...

ilk sogan kğrğ uygulamam
adet bitince 2 gün sonra başladım
şuan 5. günümdeyim
günde 1 bardak aç karnına içiyorum
akıntı veya herhangi bi belirti yok
10gün daha devam edeceğim
herkese şifa olsun inşallah

Hayırlısı olsun arkadaşım
Şifa olsun hepimize...

kızlar ben dün kan tahlili yaptırmıştim ama akşam olduğu için sadece negatif pozitif sonucu çıkıyordu ayrıntılı sonuç bugün çıkacaktı te sonucum 4.3 çıktı adetime 1 hafta kadar var çok heyecanlandim ama siz ne dersiniz sizce var midir çok dua ediyorum inşallah minik melegim benimledir

Hayırlısı olsun arkadaşım...
Sanki bebiş var canım ya
Sıfır değil çünkü yeni tutunuyor olabilir

İnşallAh tutunur bebeğin...

bnm hep 0,8 çıkıyordu hamilelik testlerim :S
hiç bi fikrim yok ne oldugu konusunda ama inşallah pozitifdir
değilsede tam gaz devam moral bozmk yok:KK55:

inşallah canım ya şu an ki durumumu inan anlatamıyorum ne yaptığımın farkında değilim 4.3 düşük bi değer ki adetime daha var

Hayırlısı olsun arkadaşım...
Sanki bebiş var canım ya
Sıfır değil çünkü yeni tutunuyor olabilir

İnşallAh tutunur bebeğin...[/QUOTE]

inşallah canım hastanedeki görevlide yeni oluşmaya başlamıştir çarşamba tekrar kan testine gel dedi inşallah tutunmuştur bebeğim inşallah

X