İnşallah canım...
Hepimizin yüzü gülsün tez zamanda inşallah...
Bilemedim ne yapayacağımı
Dediğin gibi 10 güne tamamlaym o zsman...
Senin nasıl oldu akıntında çoğalma oldumu?
Ben ilk yaptığımda çok ağrım ve çok akıntım olmuştu bunsefer akıntım çok yok
Ağrı hiç yok...
İnşallah ne varsa zararlı hepsi temizlenmiştir....
bak sonucta beyaz da olsa akinti oluyor, inan ben onu hic gormedim. saracoglu bile dedi senin çok akintin olmasi lazimdi, olmadi dedim.
hadi ilk 4 ayda sicakliga dikkat etmemistim ondan olmadi herhalde diyordum. ama bu ay sicakligina dikkat ediyorum. saracoglu sss bolumunde birine cvp olarak iliktan sicak olmali yudum yudum iceceksiniz yazmis. ayni ben de oyle iciyorum. bi dikiste icilebilecek sicakliga getirmiyorum daha sicak iciyorum. ama yine oyle akinti vs yok. bazen egilince bi agri gibi bisey hissediyorum o kadar.
bak bugun 13. gunumdu. aha yarin 14. gun yani normal kadinlarin yumurtlama gunu. ne oyle agri hissediyorum ne akinti.gerci gecen ay ilacla bi yumurtam buyumustu 21mm olmustu. o zaman da ben oyle aman aman bi agri gormedim, kasik agrisi batmalar da olmamisti. sogan kuru yaptigim icin reglim duzene girse bari. ben 21 gun yapicam saracoglu oyle dedi. yani bittiginde 28. gunde olmus olcam 7. gun basladigim icin. son aylarda 35. gunde , 38. gunde ve 37. gunlerde adet oldum. soyle 29 -30 gunlere dusse tekrar daha rahat olucam.
velhasili boyle. bakalim artik 14. gune girerken akintii gozlemeye basladim. bakalim yumurta aki kivaminda akintiyi hangi gun gorebilecegim.
bu arada regl yumurtlamadan 14 gun sonra oluyor. gecen ay adetimin 22. gun catlatma ignesi yaptim. 23. gunde yumurtlama oldu ve ben tam 14 gun sonra yani 37. gunde adet oldum.
canlarim lutfen kimse varsa yazsin ovi testi nasil yapiliyor ilk devadir yapiyorum yumurtlama icin icden gelen akintiyami atilir test yoksa hamilelik testi gibimi acik yazmiyimda siz bana anlatin lutfen bekliyorum kimse yokmuuuuu?
bak sonucta beyaz da olsa akinti oluyor, inan ben onu hic gormedim. saracoglu bile dedi senin çok akintin olmasi lazimdi, olmadi dedim.
hadi ilk 4 ayda sicakliga dikkat etmemistim ondan olmadi herhalde diyordum. ama bu ay sicakligina dikkat ediyorum. saracoglu sss bolumunde birine cvp olarak iliktan sicak olmali yudum yudum iceceksiniz yazmis. ayni ben de oyle iciyorum. bi dikiste icilebilecek sicakliga getirmiyorum daha sicak iciyorum. ama yine oyle akinti vs yok. bazen egilince bi agri gibi bisey hissediyorum o kadar.
bak bugun 13. gunumdu. aha yarin 14. gun yani normal kadinlarin yumurtlama gunu. ne oyle agri hissediyorum ne akinti.gerci gecen ay ilacla bi yumurtam buyumustu 21mm olmustu. o zaman da ben oyle aman aman bi agri gormedim, kasik agrisi batmalar da olmamisti. sogan kuru yaptigim icin reglim duzene girse bari. ben 21 gun yapicam saracoglu oyle dedi. yani bittiginde 28. gunde olmus olcam 7. gun basladigim icin. son aylarda 35. gunde , 38. gunde ve 37. gunlerde adet oldum. soyle 29 -30 gunlere dusse tekrar daha rahat olucam.
velhasili boyle. bakalim artik 14. gune girerken akintii gozlemeye basladim. bakalim yumurta aki kivaminda akintiyi hangi gun gorebilecegim.
bu arada regl yumurtlamadan 14 gun sonra oluyor. gecen ay adetimin 22. gun catlatma ignesi yaptim. 23. gunde yumurtlama oldu ve ben tam 14 gun sonra yani 37. gunde adet oldum.
TESTİN UYGULANMASI
1. Testi asla sabah idrarınızla YAPMAYINIZ. Testi yapmadan 4 saat önce aşırı sıvı tüketmekden kaçınınız.
2. Temiz bir kaba aldığınız idrara max seviyesine kadar çubuğu batırınız. 5 sn çubuğu idrar içinde tuttukdan sonra çıkarıp düz bir zemine bırakınız.
3. Bir kaç dakika içinde test sonucunu okuyunuz. 5 dk sonraki sonuçları dikkate almayınız.
4. Sonuç negatif (tek çizgi) ise ertesi gün aynı saatte testi tekrarlayınız.
5. Sonuç pozitif ise (çift çizgi) 24-48 saat içinde yumurtlamanız gerçekleşecek demektir. gebe kalabilmek için ilişkiye en uygun zamandır.
Bol şanslar canım
Tatlım belki senin bir sorunun yoktur onun için ağrın ve akıntın olmuyordur...
Adetin inşallah düzene girer canım
Tez zamanda da kavuşursun yavruna...
Bende Saraçoğlu na mail attım bakalım ne diyecek...
Allah'a emanet ol canım
birde banada yardimci olun lutfen sSaracogluna nasil ne yazib da mail adresine giriyosun birde o sayfayi bulamiyorum Saracoglu sayfasini burda nasil buluyum anlatirmisin lutfenTESTİN UYGULANMASI
1. Testi asla sabah idrarınızla YAPMAYINIZ. Testi yapmadan 4 saat önce aşırı sıvı tüketmekden kaçınınız.
2. Temiz bir kaba aldığınız idrara max seviyesine kadar çubuğu batırınız. 5 sn çubuğu idrar içinde tuttukdan sonra çıkarıp düz bir zemine bırakınız.
3. Bir kaç dakika içinde test sonucunu okuyunuz. 5 dk sonraki sonuçları dikkate almayınız.
4. Sonuç negatif (tek çizgi) ise ertesi gün aynı saatte testi tekrarlayınız.
5. Sonuç pozitif ise (çift çizgi) 24-48 saat içinde yumurtlamanız gerçekleşecek demektir. gebe kalabilmek için ilişkiye en uygun zamandır.
Bol şanslar canım
Allah'a emanet ol canım
sabah çok afedersiniz gaz sancısıyla uyandım karnımda ağrıyor inşallah adet olmam güzel dileklerin için teşekkürler hopefor inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sarı akıntım geliyor kızlar ya kasıklarım da ağrı var bugün bide alışveriş yaptık eşimle biraz yürümek zorunda kaldik trafikten dolayı kasıklarım çok ağrıdı şu an da da hafif hafif batmalar oluyor çok tedirgin oluyorum :-(
Allah'a emanet ol canım
canim benim her sey iyi olucak bak gorursun akintinda olur bebisinde olur insaallah..
cnm okudum paylaştıklarını sendeki belirtiler bnde de oldu bilmiyorum ama içime bişey düştü sanki hamilesin ama ne olur kaptırma içime doğdu paylaşmak istedim bndede o hisle r özellikle gaz sansıları bekle ve görelim :))allahım hayırlısını versin
kendini yorma tavsiyem:)))) bu belitiler hem gebelik hemde adet belirtileri olabiliyor batma oldu bnde de sarımsı kremsi akıntı ouştu bndede dikkat et kendine:)
yok bende pcos var agir. bende lh, fsh'den baya yuksek.
saracoglu bu yuzden bana "sen sogan kurunu 21 gun yap, senin pcos baya agir" dedi.
Canım sana hormonlar için hayıt tohumunu öneririm benim lh 10.4 fsh 7.4 tü hayıt kullandım lh 3.9 fsh 4.4 oldu
ahh ahh canim onu bi alabilsem zaten hemen kullancam da bulundugum yerde yok.
sen ins hamileysen zaten bilicem ki aslinda en buyuk sebeb budur. zaten hormonlar duzelince yumurtlama normale donuyor.
Kızlar ya zaten yerimde duramıyorum iyice heyecanlandirdiniz beni şimdi kan aldırdırdigim yer tip merkezi diye geçiyordu ve bana çarşamba gel dediler sizce yarın bi poliklinige gideyim mı yoksa bekleyim mı bu arada iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim bu arada psikolojijmi tam bilmiyorum ama goguslerım de yavaştan sızlamaya başladı bazen kendini kaptırma kızım rahat ol dıyor bi yandanda kelebek gibiyim aklımda kirk fikir uçuşuyor :-(
canim canim ya nasil sevindim gozlerim doldu tebrik ederim Allah nazarlardan saklasin bebeyin hep seninle olsun gun gelsin yani 9 ay kecsin bebenin ilk aglamak sesini duy insaallah...ayyy ayyy sanki umudum 2 kat artdi yani kac yil aileliydin canim ya Allah salicakla versin bende iciyorum o testi sorucaktdim telasdan unutdum o testi ben ilk kezdi yapiyom onu neyle olcuyoruz icden gelen akintiylami bir anlat vaktin olunca..seni opuyorum senki ben hamileymisim gibi nakadar sevindim ya Allah korusun bitanem
allahım hayırlısın versin arkadaşlar:)) sanki anlattıkların bnmkiyle aynı fazla umutlanma üzülme sadece içime doğanı yazmak istedim kalbine göre olur inşallah
hilalcim önce şunu söyleyim kan testini ben sağlık ocağında yaptırmıştım, bana 2 ğün sonra alırsın dediler ama dr netten öğrenebilirsin dedi dediği gibi de önce netten öğrendim benden testin sonucunu :))) gittiğin yerin laboratuar adresine gir zaten sitede yönlendirilirsin ne yapman gerektiğine çarşambayı beklemen gerekmez belki de :)) bu mesajı okur okumaz bak nete :)))
ay inşaallah vardır da boşuna umutlandırıyor olmayız seni amaaaaaa... o kasık batmaları bende de olmuştu özellikle sol tarafta, dediğin gibi de acaip gazım vardı afadersiniz... o zaman hamile olduğumu bilmiyordum akşam arkadaşlara ziyarete gitmiştik ne oturabildim ne yatabildim resmen göğüslerimin altına kadar şişti karnım bir hafta çektim galiba onu, meğerse hamileymişim :))) akıntı için bişey diyemeyeceğim ama ben de olmadı... ama olan arkadaşlar var... bir de gögüs damarlarına bak bir eğer belirginleştiyse mavi mavi görünüyorsa bu da bir belirti...hadi inşaallah güzel haberler verirsin bizeama sen yine de olumsuz olabilir payı da bırakki üzülmeyeseni, Rabbim gönlünün muradını versin inşaallah