Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

arkadaslar her gun durum mesaji yazalim, birbirimizi de takip edelim :))

bugun adetimin 12. gunu. sogan kurumun de 6. gunu.

sicak icmeme ragmen hala fazlalasan akinti goremedim.

sogan suyu icen arkadaslar kacinici gunde oldugunuzu ve yasadiginiz degisiklikleri yazin siz de..

ben gecen ay sadece 5 gün yaptım akıntım çok oldu bu ay 7.günde basladım bugun 3.gunum henuz akıntım baslamadı ben ılık içiyorum ama bilmiyorum yinede ya ( umut Allahtan

saracoglunun sitesindeki sss'dan..

kabugunu soymuyomusun ama ben okumusdumki usteki sari kafe rengli kabugu soyub atiyorsun suya ama basini kesipde atiyormusun bilmiyorum

Canım benim soymadan olurmu hiç :)
Tabiii soyup 4 e bölüyorum...
Ben tam beyaz soğan kullanıyorum... Bulunduğum yerde sarı kabukludan yok...

Tatlım benim adetimin 8. Günü ve kürümün de 6. Günündeyim...

Geçen Ay başlar başlamaz kasık ağrım ve bol akıntım olmuştu resmen su gibiydi...

Bu ay kasık ağrım yok ve akıntım normal canım...

Yani regli sonrası kurulu günler başlar ya öyle değilim akıntım var ama su gibi değil...

Sabah akşam aç karnına çok sıcak olmamakla birlikte bir dikişde içiyorum...

Şifa olsun hepimize :)

Canım benim soymadan olurmu hiç :)
Tabiii soyup 4 e bölüyorum...
Ben tam beyaz soğan kullanıyorum... Bulunduğum yerde sarı kabukludan yok...

saracoglu beyaz ve mor sogan ise yaramaz diyor ama sen beyaz sogan kullaniyorsun ama yine de demek ki ise yariyor.

canimcim benim adetimin 5 gunum daha dun basladim kure amma belim cok kotu agriyor birde sol taraf yumurtamda sanki agrilar var bilmiyorumki bu neden he birde aksam icdim basim oyle kotu agriyorduki dayanamadim durup hap icdim bilemiyorum bunudami sogan yapdi akintim yok daha yeni belki onnan ama belim cok kotu agriyor

doktorlar erkeklere yasakliyorlar ziyan oldugu icin neden kadinlarimiz iciyoki? icmiyin lutfen buda etkiliyor birazcik hamile kalmayi bence onluyor yani ziyani buyuk bence birde icmemeye calisin bebek icin bence deyer arkadaslar..bizlerde icilmez cogu kadin icmez zaten anne baba kizinin siqara icdiyini bilse cezalandirir ativerir cole..var bazilari iciyorlar bizdede ama cok azi sigara iciyor biliyorum elinizde diyil ama kediniz icin bebek icin yasakliyin opuyorum hepinizi

ayyy ya saracoglunun sitesindeki sss bölümündeki soğan kürüyle ilgili yorumları okudum da icime bayağı umut dogdu okadar cok hamile kalan var ki bu kürle insallah bizimde sifamız olur anlamadığım sol yumurtalıgmda agrı oluyo buğun daha 3.gunum neden acaba hayır olsun

ben bulamıyorum sogan kürüyle ilgili yazılanları yahu

ilk sogan kğrğ uygulamam
adet bitince 2 gün sonra başladım
şuan 5. günümdeyim
günde 1 bardak aç karnına içiyorum
akıntı veya herhangi bi belirti yok
10gün daha devam edeceğim
herkese şifa olsun inşallah

ben günde İKİ kez içiyorum neden 1 kez?

kızlar ben dün kan tahlili yaptırmıştim ama akşam olduğu için sadece negatif pozitif sonucu çıkıyordu ayrıntılı sonuç bugün çıkacaktı te sonucum 4.3 çıktı adetime 1 hafta kadar var çok heyecanlandim ama siz ne dersiniz sizce var midir çok dua ediyorum inşallah minik melegim benimledir

inşallah hamilesindir kardeşim biraz daha sabırlı ol inşallah bizlere müjdeli haberi paylaşırsın...soğan kürü mü uygulamıştın??

inşallah hamilesindir kardeşim biraz daha sabırlı ol inşallah bizlere müjdeli haberi paylaşırsın...soğan kürü mü uygulamıştın??

sağol kardeşim sabır etmekten başka çarem yok hastane çarşamba tekrar gel dedi bakalım hayirlisi evet soğan kurunu hiç aksatmadan saatini bile geçirmeden düzenli ictim inşallah hepimize şifa olur

sağol kardeşim sabır etmekten başka çarem yok hastane çarşamba tekrar gel dedi bakalım hayirlisi evet soğan kurunu hiç aksatmadan saatini bile geçirmeden düzenli ictim inşallah hepimize şifa olur

inşallah hakkımızda hayırlısı olur...güzel güzel haberler veririrz birbirimize ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…