- 1 Kasım 2012
- 2.068
- 284
canim benim adet oldum ben nihsan 2 de sabah erken baslamisdi 2 gun surdu 3 cu gun akinti azacik bende 3 cu gun sogan suyuna basladim ve belimde agrilar aksamda basim cok kotu agriyor birde sol yumurtam,da agrilar var bende test aldim bu ay ovi testi yapicagim 10 cu gunumdee baslar yumurtlama ozaman yapicagim bilmiyorum test ne gostericek bakalim bekliyorum..yok daha soyuk icmedim dun sicak icdim...sen nasilsin bitanem sogan suyuna davam ediyormusun? opdum
sercemcim, bir dahaki aya inşaallah inşaallah ovulasyon testleri işe yarar canım... ben içmiyorum sercemcim çünkü hamileyim çok şükür daha çok yeni sayılır geçen hafta dr a gittim 6+3 günlük dedi :))) bu ay tekrar gidicem inşaallah herşeyin normal ilerlediğini öğreniriz( dualarınızı eksik etmeyin lütfen)
ben de iki kez içtim soğan suyunu, ilk 15 günü içtim ikince 10 günü içerken hamileymişim:)) çok şükür Allah ım inşaallah tez zamanda ve en hayırlı zamanda sizlere ve isteyen herkese nasip etsin inşaallah... umudu hiç kaybetmeyelim.... besmelenizi çekin ve inanarak için arkadaşlar ben öyle yaptım... inşaallah güzel dualarda buluşur ve güzel haberler alıp güzel haberler veririz hepimiz sevgiler