bende dün başladım soğan kürüne inşallah rabbimin bu nimeti hepimizin şifası olur hanımlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah kavusuruz bebişlerimize sonuç için sabırsızlanıyorum inşallah işe yarar
evet canim ya ben artik bugun icdim cabuk davrandimki cabuk gelsin bebis insallah.. bende yumurtlama 10cu gunnen basliyordu amma bu ay gecikmem olmusdu adet gecikmesi 3 gun kadar simdi nezaman yumurtlarim bilmiyorum test yapicam bu arada hayirli olsun kurun benimkide insallah ikimiz bir basladik bu ay birde hamile kalirizCanım evet öylede zaten 2 gün sürüyor reglim... Fazla acelecimdavranıyorum belki ama şifası olur inşallah hepimize...
Bilgilerin için sağol canım...
Canım sana birşey sorucam...
Aynı şekilde regli oluyoruz sanıyorum...
Benimde aynı şekilde 2 gün tam ama 3. Gün yok denilecek kadar az geliyor...
Sorum şu ki!...
Yumurtan ne zaman oluşuyor bir bilgin varmı canım hiç takip ettinmi?
Ben geçen aylarda ovu testi kullanmıştım. Ama burda aldığım testlerde sadece 5 tane çıkıyor... Onun için otomatik hesaplara göre testi denedim... Bir keresinde 14 de oluştu 15 de çatladı...
Bir keresinde de 15. Oluştu 16. Gün çatladı sanıyorum...
Ama az regli olduğumuz için acaba erken yumurtluyor olabilirmiyiz diye geldi aklıma...
Sen ne zaman yumurtladığını biliyormusun canım?
Canım sende bendemişsin :) bende az regli oluyorum kafamda da bir sürü soru işareti var... Yukarda arkadaşa sordum... Sende biliyorsan ne zaman yumurtladığını yazarsan çok sevinirim canım...
Bu arada ben 3. Günüm başladım canım...
Geçen ay 7. Gün başlamıştım ama olmadı gerçi işe yaradığını hissediyorum
Aynı zamanda küre başladığımız bir arkadaş vardı o 2. Günü başlamıştı ve o hamile kaldı ilk kullanımında
Bende onun gibi bu ay erken başladım canım
İnşallah hepimize şifa olur canım...
bende 3 gündür devam ediyorum küre kasıklarımda hafif ağrı var bugün...bir kaç gün sonra doktora gitsem mi bilemedim yumurta takibi için? giden oldu mu bu durumda?
evet canim ya ben artik bugun icdim cabuk davrandimki cabuk gelsin bebis insallah.. bende yumurtlama 10cu gunnen basliyordu amma bu ay gecikmem olmusdu adet gecikmesi 3 gun kadar simdi nezaman yumurtlarim bilmiyorum test yapicam bu arada hayirli olsun kurun benimkide insallah ikimiz bir basladik bu ay birde hamile kaliriz
bende 3 gündür devam ediyorum küre kasıklarımda hafif ağrı var bugün...bir kaç gün sonra doktora gitsem mi bilemedim yumurta takibi için? giden oldu mu bu durumda?
ben biraz soyuk icdim ve hayacannan agzini kapamayi unutdum amma icdim simdi gidib aksaminkini icicem simdi onu sicak icmek daha zor olur tadi cok gotu pek zorlandim icince ama burnumu tutdum biraz iyi geldi tutuncaCanım evet öylede zaten 2 gün sürüyor reglim... Fazla acelecimdavranıyorum belki ama şifası olur inşallah hepimize...
Bilgilerin için sağol canım...
Canım sana birşey sorucam...
Aynı şekilde regli oluyoruz sanıyorum...
Benimde aynı şekilde 2 gün tam ama 3. Gün yok denilecek kadar az geliyor...
Sorum şu ki!...
Yumurtan ne zaman oluşuyor bir bilgin varmı canım hiç takip ettinmi?
Ben geçen aylarda ovu testi kullanmıştım. Ama burda aldığım testlerde sadece 5 tane çıkıyor... Onun için otomatik hesaplara göre testi denedim... Bir keresinde 14 de oluştu 15 de çatladı...
Bir keresinde de 15. Oluştu 16. Gün çatladı sanıyorum...
Ama az regli olduğumuz için acaba erken yumurtluyor olabilirmiyiz diye geldi aklıma...
Sen ne zaman yumurtladığını biliyormusun canım?
Canım sende bendemişsin :) bende az regli oluyorum kafamda da bir sürü soru işareti var... Yukarda arkadaşa sordum... Sende biliyorsan ne zaman yumurtladığını yazarsan çok sevinirim canım...
Bu arada ben 3. Günüm başladım canım...
Geçen ay 7. Gün başlamıştım ama olmadı gerçi işe yaradığını hissediyorum
Aynı zamanda küre başladığımız bir arkadaş vardı o 2. Günü başlamıştı ve o hamile kaldı ilk kullanımında
Bende onun gibi bu ay erken başladım canım
İnşallah hepimize şifa olur canım...
Âmin canım inşallahhh
Hayırlısı olsun tatlım... Bende erken regli oldum bu ay sanıyorum soğan küründen kaynaklı 27. Günde belki bende bu ay erken yumurtlarım...
Hakkımızda hayırlısı olsun canım...
İnşallah bu ay hepimiz hamile kalırız canım...
Hayırlısı olsun arkadaşım...
Bende ilk kullandığımda hep oldu o ağrı adet bıyuncada sürdü ve yoğun bir kanama oldu... Sanırım içimizi temizliyor canım...
Ben yaptırmadım canım yumurta takibi
Sen yaptırırsan bizide bilgilendirirsen sevinirim canım...
Hayırlısı olsun canım...
bekleye bekleye nereye kadar bilmiyorum amma cocuk icin hersey yapicagim esim cocugun olmadigini benden saniyor yani dusunuyor bende belki benden diyip dert yapdim ve kendime soz verdim iyi ne varsa kadin icin yapicam birde kasintim vardi onu duzene saldim papatya ciceyi ile simdi icim rahat soganida iciyim insallah hicbiseyim cikmaz..doktora gitmisdim hicbirseyin yok demisdi 3 ay bunnan once simdi esimle irana gidicegiz ordada hicbirseyim cikmaz insallah
ben biraz soyuk icdim ve hayacannan agzini kapamayi unutdum amma icdim simdi gidib aksaminkini icicem simdi onu sicak icmek daha zor olur tadi cok gotu pek zorlandim icince ama burnumu tutdum biraz iyi geldi tutunca
Canım bende burnumu tutarak içiyorum başka türlü içemiyorum
canim yaa mutlaka sicakmi icmeliyim soyudupda icsem ne olurki?
canim yaa mutlaka sicakmi icmeliyim soyudupda icsem ne olurki?
birde soganin basini iki tarafdan kesib atmaliyiz dimi?sonra suya atmaliyiz dimi? ben oyle yapiyorum dogrumu acaba?
Valla ben bir yudumda içilebilecek sıcaklığa düşmesini bekliyorum çok sıcak değil soğukta değil...
Sıcak daha faydalıdır diyendüşünüyorum...
Yaparkende önce suyu kaynatıyorum 1.5 su bardağı kadar bi su sonra orta boy beyaz soğanı 4 e bölüyorum kaynayan suya atıyorum ağzını kapatıyorum 5 dak. Kaynatıyorum altını kapatıp o şekilde 10 dk bekletip bardağa döküyorum azıcık daha ılıyınca dikiyorum bir kerede içiyorum...
merhabalar kür biteli 6 gün oldu adetimin 27. günü 34-35 günde olurum normalde ama 1 senedir 50 gün de bir oluyordum o kadar duzensizdi şimdi adetime 8-9 gün var bugün dayanamadım test yaptım ikinci silik çizgi çıktı ama hemen değil ben öyle kenara biraktim bi iki saat geçti bi baktım silik çizgi tabi akşam hemen kan vermeye gittim negatif erken mi davrandım sizce :-(
birazz erkenn olmuşş 50 gündee bir oluyorumm diyosunn ona göree erken sankii biraz daha beklee reglin gelmezsee tekrar kan tahlılı yaptırr canımm en iyisiii
sogan kurunuu ilk bu ay mı denedin
çok moralim bozuldu da çaktırmıyorum işte ilk defa çift cizgiyi görünce çok heyecan yaptım daha önce bi kere yaptım soğan kürünü ama 3-4 gün yapabildim biraktim zaten bıraktıktan 9 gün sonra adet olmuştum bu ay tam yaptım ama negatif çıktı çıksa birşeyler çıkardı sanki :-(
bence çok acele etme sen yinede koru kendini ağır felan kaldırma umudunuda yitime başka bi topikte bi bayan 58.günde öğrenmiş hamile olduğunu acele etme derim ben inşallah meleğin seninledir.
umarım dediğin gibi olur bilmiyorum içimden devamlı umudunu kaybetme diyor bi ses ama aynı sesmi bilmiyorum yine hüsrana uğradın diyor 1 senedir yaptığım testlerin haddi hesabı yok hepsinide bi iki saat bekletirdim birşey çıkmazdı ama ilk defa böyle birşey oldu ve ikinci silik çizgi çıktı eşim eve gelene kadar kaç tane sigara içtim bilmiyorum inşallah bu son sigaramdır inşallah son içişimdir diye ama kan alan hemşir negatif deyince yaktım hemen bir tane daha inşallah meleklerimiz hep bizimle olur içimi de kimseye dökemiyorum bekara karı boşamak kolay çünkü herkes mutlaka bir laf ediyor en çok korktuğum şeyler hep başıma geliyor bekarken ya çocuğum olmazsa diye çok düşündüm yani evlenmeden önce başıma geldi ama yinede Rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum