Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kendimden geçtim yahu
soğan sevmeyen biri olark bunu içmek işkence gibi
ılımasını bekleyeceğim bir dikişte içeceğim olur öyle sanırım
sıcakken yudum yudum gitmiyor :18:

bendee buayy yapmayıı düşünüyorumm canımmm sogaanı normaldee sevmemm yememdee ama şifaa içinn içeçeğimmmm inşallahh

gerçekten çok sıkıntılı bir şekilde içtim
sana tavsiyem burnunu tıka iç ve içtikten sonra bi kaç dk burnunu tutmaya devam et
ben agzıma mentollü şeker attım hemen duymayım diye iyi geldi
yoksa öğğ öğğ öğürdüm çıkıcaktı sogan suyu boşa gideckti
normalde yemeyen biriysen ben gibi inan bizim içn daha zor
ama bebeğim gelcekse bunuda yaparım dedim ve yaptım
takdir ilahi rabbimin şifamız olsun

normalde de az az mi gelirdi? buradan edindigim bilgilere göre yerlesme kanamasi gibi .yerlesme kanamasi da pempemsi olurmus.Allah gönlne göre versn.sonucu bize yaz :)

rabbim hepimizin gönlüne göre versin her zaman az gelmezdi hatta hiç az gelmezdi ama bu ay d.kontrol hapı kullandım o bittikten sonra sanki ben yumurtladım gibi geldi bana yani yumurta akı gibi akıntım oldu ne bileyim bugun bi tane test alıcaktım ama vazgectim

Selam kızlar. Bu soğan kürü tam olarak nasıl yapılıyor? idrar yolu iltihaplarina da iyi geldiğini duydum.cvp yazarsaniz sevinirim Teşekkürler.

Selam kızlar. Bu soğan kürü tam olarak nasıl yapılıyor? idrar yolu iltihaplarina da iyi geldiğini duydum.cvp yazarsaniz sevinirim Teşekkürler.

selam ben adetimin 7 günü başladım... bir soğanı soyup 1,5sb su kaynadıktan sonra soğanı 4 e bölerek koydum 5 dk haşladım ve her sabah ve akşam aç karna soğutmadan sıcağa dönük ılık bir şekilde içtim.(tencerenin ağzı kapalı bir şekilde ılıcak) 15 gün yaptım...
ama arkadaşlar saraçoğlunun sitesinde günlerin değiştiği ile ilgili bişey yazdılar yanlış hatırlamıyorsam adet bitiminden 2-3 gün sonra demişlerdi... bir ya da iki sayfa geride olması lazım bi göz gezdir istersen

az önce soğan kürümü içtim
aç tok farketmiyor sanırım baktım ama net bilgi bulamadım
ben aç içiyorum bilgisi olan var mı ?
hepimize şifalar olsun inşallahhhh

Bugün adeimin 7.günü bende soğan kürüne başladım bugün inşallah hepimiz mutlu haberler alırıız..........

akşam yemeğinden önce içmem gerekiyordu ama misafirim geldi evde kokmasın diye yapamadım...şimdi içsem olur mu?

bugun 4. gunum. ben de aksam yemeginden once ve yatarken iciyorum ama arasi cok yakin oluyormus gibi oluyo. daha erken mi bilmiyorum ama akinti felan da yine yok henuz.

evett canımm bendee soğan yemeyenlerdenimmm bugunn denemek için yaptımmm birazz ılıyıncaa içmeyee başladımmm midemm alt üst olduu ama sonunaa kadarr içmeyii başardımm rabbimm şifaa için içiyorumm sen yardımm ett diyee diyee içtimm çok şükürr ama bana daha öncee civan perçemii ve aslan pençesinii karıştırr iç demişlerdii onu denedimm hiç içememiştim soğanı içerken onu düşündümmm tadıı daha iyi geldiii tabii soğanı içtiktenn sonraa bendee hemen ağzımaa çıkolata attımm yoksaa çıkacaktıı

Son düzenleme:
kizlar lutfen bana yazin bugun adetimin 3 cu gunu ben yarinnan sogan suyuna baslasam olurmu? bilgisi olan yazsi erken bitiyor adetim 3 gun suruyor en fazla 1 ve 2 ci gun oluyor 3 cu gun az 4 ve ya 5 kimi azaciq leke saliyor icsem olurmu yarin basliyimmi tez baslasam ziyan olmazki?

bu ay hamile kalırsam soğan kürünü uygulayabiliyormuyum.. 18 nisan bat günüm... 8 nisan aslında sogan kürünün 2. kürüne başlamam lazım.. acaba gebelik varsa sakıncası olur muuu

bilen var mıııı:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

bende dün başladım soğan kürüne inşallah rabbimin bu nimeti hepimizin şifası olur hanımlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah kavusuruz bebişlerimize sonuç için sabırsızlanıyorum inşallah işe yarar

Canım evet öylede zaten 2 gün sürüyor reglim... Fazla acelecimdavranıyorum belki ama şifası olur inşallah hepimize...
Bilgilerin için sağol canım...

Canım sana birşey sorucam...
Aynı şekilde regli oluyoruz sanıyorum...
Benimde aynı şekilde 2 gün tam ama 3. Gün yok denilecek kadar az geliyor...
Sorum şu ki!...
Yumurtan ne zaman oluşuyor bir bilgin varmı canım hiç takip ettinmi?
Ben geçen aylarda ovu testi kullanmıştım. Ama burda aldığım testlerde sadece 5 tane çıkıyor... Onun için otomatik hesaplara göre testi denedim... Bir keresinde 14 de oluştu 15 de çatladı...
Bir keresinde de 15. Oluştu 16. Gün çatladı sanıyorum...
Ama az regli olduğumuz için acaba erken yumurtluyor olabilirmiyiz diye geldi aklıma...
Sen ne zaman yumurtladığını biliyormusun canım?

Canım sende bendemişsin :) bende az regli oluyorum kafamda da bir sürü soru işareti var... Yukarda arkadaşa sordum... Sende biliyorsan ne zaman yumurtladığını yazarsan çok sevinirim canım...
Bu arada ben 3. Günüm başladım canım...
Geçen ay 7. Gün başlamıştım ama olmadı gerçi işe yaradığını hissediyorum
Aynı zamanda küre başladığımız bir arkadaş vardı o 2. Günü başlamıştı ve o hamile kaldı ilk kullanımında
Bende onun gibi bu ay erken başladım canım
İnşallah hepimize şifa olur canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…