yenilendigini biliyorum canim hatta buraya ben koydum ni kac sayfa onceydi ama dikkatle okursan bitimden iki gun sonra yaziyor.asagiya kopyaliyorum tekrardan.
Kür: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.
Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.
merhaba
senle ayni gunde adet olmusuz, benim de 26 mart sali gunu basladi. dun de bitti ben bugun basladim sogan suyuna 7. gun diye. ilkini aksam yemeginden once ictim bi de birazdan yatarken icicem. vee sicakken dumani ustunde iciyorum bu sefer hadi hayirlisi artik.
Canım evet öylede zaten 2 gün sürüyor reglim... Fazla acelecimdavranıyorum belki ama şifası olur inşallah hepimize...
Bilgilerin için sağol canım...
selam ben adetimin 7 günü başladım... bir soğanı soyup 1,5sb su kaynadıktan sonra soğanı 4 e bölerek koydum 5 dk haşladım ve her sabah ve akşam aç karna soğutmadan sıcağa dönük ılık bir şekilde içtim.(tencerenin ağzı kapalı bir şekilde ılıcak) 15 gün yaptım...
ama arkadaşlar saraçoğlunun sitesinde günlerin değiştiği ile ilgili bişey yazdılar yanlış hatırlamıyorsam adet bitiminden 2-3 gün sonra demişlerdi... bir ya da iki sayfa geride olması lazım bi göz gezdir istersen
Canım sana birşey sorucam...
Aynı şekilde regli oluyoruz sanıyorum...
Benimde aynı şekilde 2 gün tam ama 3. Gün yok denilecek kadar az geliyor...
Sorum şu ki!...
Yumurtan ne zaman oluşuyor bir bilgin varmı canım hiç takip ettinmi?
Ben geçen aylarda ovu testi kullanmıştım. Ama burda aldığım testlerde sadece 5 tane çıkıyor... Onun için otomatik hesaplara göre testi denedim... Bir keresinde 14 de oluştu 15 de çatladı...
Bir keresinde de 15. Oluştu 16. Gün çatladı sanıyorum...
Ama az regli olduğumuz için acaba erken yumurtluyor olabilirmiyiz diye geldi aklıma...
Sen ne zaman yumurtladığını biliyormusun canım?
kizlar lutfen bana yazin bugun adetimin 3 cu gunu ben yarinnan sogan suyuna baslasam olurmu? bilgisi olan yazsi erken bitiyor adetim 3 gun suruyor en fazla 1 ve 2 ci gun oluyor 3 cu gun az 4 ve ya 5 kimi azaciq leke saliyor icsem olurmu yarin basliyimmi tez baslasam ziyan olmazki?
Canım sende bendemişsin :) bende az regli oluyorum kafamda da bir sürü soru işareti var... Yukarda arkadaşa sordum... Sende biliyorsan ne zaman yumurtladığını yazarsan çok sevinirim canım...
Bu arada ben 3. Günüm başladım canım...
Geçen ay 7. Gün başlamıştım ama olmadı gerçi işe yaradığını hissediyorum
Aynı zamanda küre başladığımız bir arkadaş vardı o 2. Günü başlamıştı ve o hamile kaldı ilk kullanımında
Bende onun gibi bu ay erken başladım canım
İnşallah hepimize şifa olur canım...