• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar bana ankara da doktor tavsiye edbilecek olan var mı? karamel çok sevindim senn adına :))

Teşekkür ederim canım.
Sana dr olarak tavsiye edeceğim iki kişi var.
Ben ilk Gazi Hastanesinde gebelik öncesi myom tespit edildi Aydan ASyalı Biri ye gidiyordum. Ama çok yoğun evet işinin ehli ama oturup konuşamıyosun bile.
Bugün ısrarla tavsiyeler üzerine Serdar OĞUZ'a gidicem dün telefonda konuştuk gel keseye bakalım dedi. İnşallah görebilirim. Muayene olduktan sonra kesin tavsiye edip etmemekle ilgili bilgi verebilirim sana. Hamilemisin canım??

hayır canım ben de tedaviye başlıcam inşallah. serdar oğuz u ben de çok duydum. kliniği var galiba senden bilgileri alırım o zaman :)

Teşekkür ederm canım.
Dün sabah 30. günümdü test yaptım 2. çizgi hemen belirdi. Hemen bi kan testi sonuç 1997 değerle hamileyim. İnşallah bundan sonrası sorunsuz hayırlı geçer. Rabbim isteyen herkese versin. Belirti hiç yoktu. Önceki 2 ayımda daha çok belirti yaşadım inan. Hatta tatil planı yapıyodum heralde bu ay yok hastalansam bitsede gitsem diye.
SAdece bi burda okumuştum göğüste mavi damar belirginliği olur diye bende kendimde belirti arıyorum ya onu farkettim ama önce varmı yokmu bilmiodum ha bide akıntım vardı. Darısı başına canım.
senin adına çok sevindim tatlım...darısı bizlere artık...bugün soğan kürünün son günü...4 tennuzda adet olmam gerek...bakalım yine gelecekmi kırmızılar...

hayır canım ben de tedaviye başlıcam inşallah. serdar oğuz u ben de çok duydum. kliniği var galiba senden bilgileri alırım o zaman :)

Gebelik için tedavide sonuç oldukça yüz güldürücü sanırım dr. Bugün 17:15 de randevum yarın haberleşirz artık :)

senin adına çok sevindim tatlım...darısı bizlere artık...bugün soğan kürünün son günü...4 tennuzda adet olmam gerek...bakalım yine gelecekmi kırmızılar...

İnşallah gelmez canım hakkında en hayırlısı olsun.. inşallah kavuşursun bebişine :Saruboceq:

İnşallah gelmez canım hakkında en hayırlısı olsun.. inşallah kavuşursun bebişine :Saruboceq:
inşallah tatlım..herkes için hayırlısını versin rabbim...ya ben birde şunu merak ediyorum...o yumurta akına benzer akıntı neyin habercisiydi..yumurtanın çatlama zamanının yaklaştığınımı gösteriyordu yoksa yumurtanın çatladığını mı?=??bu konuda biilgisi olan varsa ltf yardımcı olun

slmkızlar bende bugün soğan kürüne başladım tüm sayfaları okudum inşallah faydalı olur.ama tadı çok kötü eğer bebişim olursa poposuna poposuna vuracam beni uğraştırdın diye:1:

arkadaşlar bugün adetimin 18.günü...sabah tuvalete gittiğimde uzayan akıntımın olduğunu farkettim.adetlerimde oldukça düzenlidir.28 günde bir adet olurum...bu akıntı neyin göstergesidir sizce..... :uhm:

arkadaşlar bugün adetimin 18.günü...sabah tuvalete gittiğimde uzayan akıntımın olduğunu farkettim.adetlerimde oldukça düzenlidir.28 günde bir adet olurum...bu akıntı neyin göstergesidir sizce..... :uhm:

canım akıntısı olan yumurtalama günü dür diye biliyom hele bide öyleyse bugünü kaçırma ..çalışın :kedi:

ayyy kızlar ne olur yardım edin bu soğan suyu benim midemi bulandırıyo siz nasıl içtiniz biyöntemi fallan varmı?bugün bi arkadaşım daha söyledi soğan suyunu içmemi kendisi içmiş ve içtiği ay hamile kalmışCADIARZU

canım ben burnumu tıkayıp içiyodum 2-3 yudumda bitiriyodum. nefes almadan iç sonra da azına bişey al kokusu gitsin azından. şeker gibi

ayyy kızlar ne olur yardım edin bu soğan suyu benim midemi bulandırıyo siz nasıl içtiniz biyöntemi fallan varmı?bugün bi arkadaşım daha söyledi soğan suyunu içmemi kendisi içmiş ve içtiği ay hamile kalmışCADIARZU

ben bardağı elime almadan önce 1 tane kiraz yiyodum arkasından suyu içip en son 1tane daha kiraz atıyodum.ağzımın tadını değiştiriyo..

inşallah bakalım inanıyorum ben bu soğan suyuna.bebiş sahibi olmamıza Allah'ın izniyle vesile olacak sanki.bu benim 2. denemem olacak ama yumurta takibi de yapsam mı acaba?eşim 2 ay sonra ingilterey gidecek 1 yıl sonra gelecek:gitme:

Back