Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

benim 7 gün canım...adetimide 10.günü ama hala kanamam devam ediyor...sonuç ne olacak merak ediyorum...

sanırım 3. klomen tedavisine başlayacak...2 kez kullandım klomeni ve çetletme iğnesini...ama inşallah soğan kürü işe yararda klomene gerek kalmaz...

inşallah canım biz zaten çok bel bağladık bu soğana bazıları 2 .3ay kullanıp da faydasını görüyo inşallah bize gerek kalmaz..

kızlaaaarrrrr kimse yok mu bu ssoğana ne zamn başlanıyooo ne zamn bırakılıyo bana bi anlatın bende denicem

canım adetin bittikten 7 veya 10 gün sonra başlıyosun. 15 gün öğlen ve akşam taze yapılmak üzere ılık olarak içiyosun. Daha sonra ki ay yine adetine 10 gün kala başlıyosun ama bunu 3-4 aydan fazla yapma rahim duvarını inceltiyormuş. Hakkında hayırlı olsun inşallah işe yarar :)

teşekkür ederm canm benm inşallah işe yarar kafayı yicem walla çok takıyorum galiba ben bu sorunu opuyorumnanaktan

bu daha mantıklı geldi bana tabi adet bitince başlamak daha iii zararı yokki
onun adet bititikten bir hafta sonra çok geç olur bence onu düşündüm bende

bitikten sonra çok geç olur bence yumurtlamaya ne katkısı olur ki
ben adetim bitti bugün başladım
zararı olmaz iltihap varsa söker

yaaa kızlar kafam karıştı şimdi ben bunu uygulasam mı uygulamasam mı benm adet biteli 1 hafta falan oldukafamçokkarıştı

Nil istersen uygulayabilirsin soğan gerçekten mucizevi bir bitki
ıltihabın varsa özellikle temizler

bitikten sonra çok geç olur bence yumurtlamaya ne katkısı olur ki
ben adetim bitti bugün başladım
zararı olmaz iltihap varsa söker

valla canım ben ibrahim saraçoğlu'nun yalancısıyım kendi resmi sitesinde bu şekilde vermiş tarifi
gerçi bu şekilde vermiş ama böle olsa iyi olur ama istediğiniz zaman başlayabilirsiniz demiş.
Zaten soğan kürünü de yumurtlamaya yardımcı olduğu için vermemiş adet olamayanlar için adet söktürücü, kislerden iltihaplardan kurtulmak ve bir nevi öncelikle rahmi tebizleyip gebeliğe hazırlamak soğan kürünün amacı. Kaliteli yumurtlamak için incir kürünü öneriyorlar.

Son düzenleme:

kizlar haber verin kendinizden:içelim:

-------------------------------------------------------------------------------

sogan kürü listemizz...
katre06...............04.haziran....kürü bitti
burcin2812..........01.haziran....kürü bitti
princess of rain....02.haziran....????
gul.ucuk..............02.haziran....
karats.................11.haziran....
durusah..............10.haziran....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…