benim 7 gün canım...adetimide 10.günü ama hala kanamam devam ediyor...sonuç ne olacak merak ediyorum...kizlarr nerdesiniz?ne alemdesiniz?benim kür bitmek üzere..karnim sisti iyice kasiklarimda agri var..ve sertlik var..bunun yanisira bolca ates basiyo beni menopozlu teyzeler gibi evde dolasiyom..
sizde ne var ne yok?
yazin ama bilelim kim ne durumda..
sanırım 3. klomen tedavisine başlayacak...2 kez kullandım klomeni ve çetletme iğnesini...ama inşallah soğan kürü işe yararda klomene gerek kalmaz...
aslında bu kadar bel bağlamamı da iyi değil ama ne yapalım umut fakirin ekmeğiymişinşallah canım biz zaten çok bel bağladık bu soğanabazıları 2 .3ay kullanıp da faydasını görüyo inşallah bize gerek kalmaz..
şutarafagittikafamçokkarıştı
aslında bu kadar bel bağlamamı da iyi değil ama ne yapalım umut fakirin ekmeğiymiş
kuzenim ve bu kürle hamile kalan birçok kişi adetin 7.günü başlamış ayrıca adetten 1 hafta sonra başlanırsa ki bu 14.güne denk geliyo yumurtlaması erken olanlar nasıl kaliteli yumurtaya sahip olacak ve gelişecek.bende bir sitede okumuştum saraçoğlu adetliyken bile soğan kürünün içilebileceğini ama etkili olması açısından adetin bittiği gün başlanılmasının daha iyi olduğunu söylemişti.zaten adetin 7.günü başlanıp 15 gün içilirse adetin 21.günü bitiyor bittikten bir hafta kadar ya da 10 gün sonra gebelik yoksa adet olunuyor
canım adetin bittikten 7 veya 10 gün sonra başlıyosun. 15 gün öğlen ve akşam taze yapılmak üzere ılık olarak içiyosun. Daha sonra ki ay yine adetine 10 gün kala başlıyosun ama bunu 3-4 aydan fazla yapma rahim duvarını inceltiyormuş. Hakkında hayırlı olsun inşallah işe yarar :)
bitikten sonra çok geç olur bence yumurtlamaya ne katkısı olur ki
ben adetim bitti bugün başladım
zararı olmaz iltihap varsa söker
--------------------------------------------------------------------------------
sogan kürü listemizz...
katre06...............04.haziran......kürü bitti:)
burcin2812..........01.haziran.....
princess of rain....02.haziran.....
gul.ucuk..............02.haziran ....
karats.................11.haziran
ben 10 haziranda başladımkizlar haber verin kendinizden:içelim:
canım ben 10 haziranda başladım...adetimin 3.günüydü...ve hala adetim devam ediyor...ama her zamankinden biraz farklı...rengi çok koyu ve pıhtı şeklinde...durusah nasi gidiyo kür?varmi degisiklikler akintilar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?