Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

yarın yada öbür gün adet olacam hissine kapıldım çnkü belirtilerm baş göstermeye başladı. sogan suyunu içmek için sabırsızlanıyorum resmen. adetin7. günü başlıcam sabahları aç karnına içmek şart mı gün arasında içsem olmas mı sabah sabah midem bulanmasın bide :)).. bide adetim bitince 3 gün maydonoz ve süt buharı yapcam inş faydasını görürüm.. gelişmelerden hbr edicem hepinizi... :KK55: gelsin bebişlerimiz artıkkk

moralim çok bozuk cnm.bebeğimi kaybettim düşük yaptım.yinede yardımcı olayım regl 10 gün geçmişti.belim çok ağrıyodu.göğüslerim çok şişmişti.ağrıyodu.adet belirtileriyle çok fazlada farkı yok.biraz göğüslerde deişiklik oluyo. ben.de 1 yıldır bebek için uğrşıyodum.ama kısmet deilmiş.düşük yaptım.rabbim dileyen herkeze nasip etsin.inşallah.

:KK43:(( Allah sabir versin, neden oldu ki?

gecen sene bir arkadasim mayis ayinda hamile kaldi, ogrendikten 1 hafta sonra dustu zaten o hafta atesli hastalik gecirmisti. hemen sonraki ay haziranda yine hamile kaldi hatta onu hemen soyleyemedi millete ne bu hiz derler diye. hayirlisi ins yine olur.

Canim benim ya inan cok uzuldum:KK43: ama unutma ki bunda da buyuk bir hayir vardir Rabbim daha iyisiyle karsilastiracaktir inan buna. Hem bak en azindan hamile kalabildin, Annem hep soyler dusukten sonra cabuk gebe kalinir diye,etrafimdada bicok kisi gordum dusukten 2 3 ay sora hamile kalan.insallah yine guzel haberler alirsinda buraya yazarsin ve yine umut olursun bicok kimseye.sen bana hep destek oldun Rabbimde en kisa zamanda yardincin olup saglikli bir evlat nasip etsin insallahh.namazlarimin ardindan dua etcem canim sana ve hepimize. Saglicakla kal

saol cnm.desteğin için çok rahatlattın beni ALLAH razı olsun.sanada,banada,dileğen herkezede hayırlı evlatlar nasip etsin.bol bol dua edicez.ama bir taraftanda boş durmıcaz. ne zamandır çocuk istiyosun bilmiyorum canım ama. soğan suyunu yap ihmal etme.çokta fazla yapma cnm.sadece iki defa.rahim duvarını inceltiyor.eşinde keçi boynuzu kürü içsin aksatmadan.sende bol bol kuru incir ye.yumurtalıklar için çok faydalı.bana fayda etmedi diye sakın vazgeçme.bak bana faydası oldu.bendede eşimdede problem olmasına rağmen. inşallah Rabbim şifasını vericek.

Sogan kurumu bugun itibariyle tamamlamis bulunuyorum... 8 gun boyunca Sabah aksam ictim... Son 7 gunde sadece sabahlari ictim... Insallah bebegimizim olmasinda vesile olur... Rabbimin izniyle hepimizin sifasi olsun insallah :KK16:
Son 8 gunum...
Sogan kurunu uygulayip hamile kalan arkadaslar... Belirtilerinizi ogrenebilirniyim...
Bende hafifte olsa Sagli sollu kasik agrisi oluyor ara ara...
Kurdenmi kaynaklidir sizce....
Yorumlarinizi bekliyorum sevgili arkadaslar....

moralim çok bozuk cnm.bebeğimi kaybettim düşük yaptım.yinede yardımcı olayım regl 10 gün geçmişti.belim çok ağrıyodu.göğüslerim çok şişmişti.ağrıyodu.adet belirtileriyle çok fazlada farkı yok.biraz göğüslerde deişiklik oluyo. ben.de 1 yıldır bebek için uğrşıyodum.ama kısmet deilmiş.düşük yaptım.rabbim dileyen herkeze nasip etsin.inşallah.

suzancım çok geçmiş olsun... Allah ım inşaallah bir daha nasip etsin ve sağlıklı sıhhatli bir şekilde tamamına erdirsin inşaallah.

yarın yada öbür gün adet olacam hissine kapıldım çnkü belirtilerm baş göstermeye başladı. sogan suyunu içmek için sabırsızlanıyorum resmen. adetin7. günü başlıcam sabahları aç karnına içmek şart mı gün arasında içsem olmas mı sabah sabah midem bulanmasın bide :)).. bide adetim bitince 3 gün maydonoz ve süt buharı yapcam inş faydasını görürüm.. gelişmelerden hbr edicem hepinizi... :KK55: gelsin bebişlerimiz artıkkk

saraçoğlu aç karna diyor istersen öyle yap canım madem şifa bulmak için yapıyosun tam olsun... bulanmaz diye düşünüyorum o kadar kötü değil çünkü.. çok soğuk olmasın ılık iç çünkü soğuyunca biraz zor oluyor içmek :)

Sogan kurumu bugun itibariyle tamamlamis bulunuyorum... 8 gun boyunca Sabah aksam ictim... Son 7 gunde sadece sabahlari ictim... Insallah bebegimizim olmasinda vesile olur... Rabbimin izniyle hepimizin sifasi olsun insallah :KK16:
Son 8 gunum...
Sogan kurunu uygulayip hamile kalan arkadaslar... Belirtilerinizi ogrenebilirniyim...

kasık ağrısı batma gibi şirincem öyleyse belki satını bilmiyorum ama... sen yine de sakin ol gününün geçmesini bekle..
kişiye göre değişebiliryormuş ama benim yaşağıdım belirtileri de bir iki sayfa önce ayrıntılı bir şekilde yazmıştım kirazağacıma bi göz at istersen :KK34: inşaallah Allah gönlünün muradını verir :KK16:

dil altindan mi olcum yaptin 37 normal hamileler icin.

koltuk altından yaptım

Son 8 gunum...

inşallah iyi sonuçlar alırsın arkadaşım..

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun inşallah rabbim birdahakinde kucağına almayı nasip eder. sağlıklı sıhhatli günler dilerim.ümidini kaybetme.en azından hamile kalabiliyorsun buda bi umut ben hiç kalmadım 2,5 yıldır. rabbim ol dedikten sonra olmucak bişey yok bol bol dua edelim

saol cnm.desteğin için çok rahatlattın beni ALLAH razı olsun.sanada,banada,dileğen herkezede hayırlı evlatlar nasip etsin.bol bol dua edicez.ama bir taraftanda boş durmıcaz. ne zamandır çocuk istiyosun bilmiyorum canım ama. soğan suyunu yap ihmal etme.çokta fazla yapma cnm.sadece iki defa.rahim duvarını inceltiyor.eşinde keçi boynuzu kürü içsin aksatmadan.sende bol bol kuru incir ye.yumurtalıklar için çok faydalı.bana fayda etmedi diye sakın vazgeçme.bak bana faydası oldu.bendede eşimdede problem olmasına rağmen. inşallah Rabbim şifasını vericek.

rahim duvarını mı inceltiyor ?? peki benm duvarım ince mi kalın mı doktora gidip öğrenmelimiyim ? ona göre inceyse daha çok incelmesin bi de ? sogan suyu evet çok faydalı ama korkuyorum bişey olur diye :KK50:

suzancım çok geçmiş olsun... Allah ım inşaallah bir daha nasip etsin ve sağlıklı sıhhatli bir şekilde tamamına erdirsin inşaallah.

saraçoğlu aç karna diyor istersen öyle yap canım madem şifa bulmak için yapıyosun tam olsun... bulanmaz diye düşünüyorum o kadar kötü değil çünkü.. çok soğuk olmasın ılık iç çünkü soğuyunca biraz zor oluyor içmek :)

kasık ağrısı batma gibi şirincem öyleyse belki satını bilmiyorum ama... sen yine de sakin ol gününün geçmesini bekle..
kişiye göre değişebiliryormuş ama benim yaşağıdım belirtileri de bir iki sayfa önce ayrıntılı bir şekilde yazmıştım kirazağacıma bi göz at istersen :KK34: inşaallah Allah gönlünün muradını verir :KK16:

koltuk altından yaptım

Canim 3 martta regli oldum...
14 yada 15 gun yumurtam catladi saniyorum...
28-29 gunde regli oluyorum...
Bu durumdayim canim...
Goguslerde bir degisiklik yok maalesef :KK43: sadece kasik agrim var... Bu 4-5 gundur var Boyle olunca kurdenmi kaynaklidir acaba diye merak etmediler duramiyirum...
Senin hamileligin hayirli olsun canim rabbim Saglikla huzurla kucagina almayi nasip etsin canim...
Darisida bizlere olsun insallahhhh :KK66:

inşallah iyi sonuçlar alırsın arkadaşım..

Cok tesekkur ederim canim insallah ya cok istiyorum hayirlisiyla Saglikla gelsin insallah...
Sen ne durumlardasin canim...
Varmi bebegin...
Hersey gonlunce olsun canim...

malesef 2,5 yıldır deniyorum olması için ama yok. sogan kürünü denemek istiyorum bu ay ilk defa daha önceden de duymuştum ama soganı sevmem suyunu nasıl içerim diye çekindim ama artık tak dedi canıma içicem ne olursa olsun. inşallah faydasını görürüm yarın adet olcam muhtemelen hissediyorum adet bitince de başlıcam 15 gün içicem. inşallah hepimize şifa olur bu kür. yalnız rahim duvarını inceltiyor mu ? kafam karıştı duvarım inceyse daha çok incelirse hamileliğe engel durum olmasın :S korkuyom ben ya

malesef 2,5 yıldır deniyorum olması için ama yok. sogan kürünü denemek istiyorum bu ay ilk defa daha önceden de duymuştum ama soganı sevmem suyunu nasıl içerim diye çekindim ama artık tak dedi canıma içicem ne olursa olsun. inşallah faydasını görürüm yarın adet olcam muhtemelen hissediyorum adet bitince de başlıcam 15 gün içicem. inşallah hepimize şifa olur bu kür. yalnız rahim duvarını inceltiyor mu ? kafam karıştı duvarım inceyse daha çok incelirse hamileliğe engel durum olmasın :S korkuyom ben ya

Korkma canim Benim... Birkerede degil cok yapinca oluyor sanirim o dedigin... Iyi dusunerek dualar ederek ic canim... Insallah vesile olucaktir... Rabbim cok buyuk insallah tez zamanda yuzumuz guler canim... Tadi kotu degil de kokusu kotu :KK43: Ben burnumu tikayarak bir kerede ictim hep... Sonra bir sure burnumu yine tuttum simsiki sonra kokusu hemen gidiyor duymuyorsun canim...
Bizim de 9. Ayimiz :KK43: ilk kez ictim bende... Insallah sifa olur canim hepimize...
Belki sana Gerek Kalmaz belki gelmez kirmizilarin... Kutlama yapariz yarin :)
Guzel seyler dusun tatlim...
Allah'a emanet ol canim...

ne güzel şeyler demişsin yüzüm güldü bi an :))) tşk ederim iyi dileklerin için allah hepimize nasip etsin anne olmayı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi. iyiki varsınız. tanımadıgım insanlar bazen en yakınındakinden daha yakın oluyor işte böyle. derdine ortak oluyor sağolun varolun hepiniz

ne güzel şeyler demişsin yüzüm güldü bi an :))) tşk ederim iyi dileklerin için allah hepimize nasip etsin anne olmayı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi. iyiki varsınız. tanımadıgım insanlar bazen en yakınındakinden daha yakın oluyor işte böyle. derdine ortak oluyor sağolun varolun hepiniz

Sende sagol canim...
Rabbim hepimize tez zamanda nasip edecek insallah :KK16:

canim rabbim yardimcin olsun çok uzuldum hersey nasip nasibin onune geçilmezmis insallahhemen hamile kalirsin tekrar sagliklica bebegini kucagina alirsin insallah sitres yapmamalisin iyi dusun hep hayirlisi buymus rabbimin bildi vardir de insallah hayırlisiyla hemen hamile kalırsınn aminn...

merhaba arkadaşlar topiğinizde okadar çok sayfa varki nerden başlasam okumaya bilemedim aradıgım cvp nerde bulmam zor olucaktı siz bilgi sahibi olan burayı uzun süre takip eden arkadaşlarıma danışmak istiyorum müsadenizle... kısaca hikayemi anlatayım 3,5 yıldır evliyim ilk 1 sene eşim korundu sonra bebek istedik 1 yıl hiç bişey yapmadan doktora gitmeden bekledik 1 yıl sonunda doktora gittim bişeyin yok dediler eşimin sperm sayısı ve morfolojisi düşük çıktı. sonra bi 6 ay falan geçince hsg çekildim ve sol tüpümün tıkalı oldugu orataya çıktı. ekim 2012 de laporoskopi oldum ve tüplerde geçiş sağlandı. onun dışında kan tahlillerimde hormonlarımda hiçbi düzensizlik yok her değerim normal adetimde düzenli... şimdi ben bu sogan kürünü uygulamak çok istiyorum sogan yemiyor olmama ragmen. ancak kafama takılan sogan kürünü düşük yada yüksek net bilmiyorum horman değerleri olanlar uygulayıp değerlerini normale çeviriyorlardı daha önce takip ettiğim bu şekildeydi yada kisti pko su olanlar uyguluyordu. ben bu kürü uygularsam hormonlarımda değişme olur diye çok koruyorum doktora sordum ben bişey diyemem dedi :S yani içipte bu şeklde normal olan hormonlarında anormal bi değişklik yaşayan oldu mu ? 24 martta adet olucam muhtemelen ve adetimiz tamamen kesinlince mi başlıyoruz yoksa 7. gün hafif kan akıntısı olsada başlayabiliyormuyuz. bana bi fikir verirseniz çok sevinirim. hepimize rabbim anne olmayı sağlıkla sıhhatle bebeğimizi kucagımıza almayı nasip etsin. psikolojim çok bozuldu hamile haberi alınca çevremden hüngür hüngür oturup aglıyorum eşim bi yandan çok üzülüyor :S çevreden sürekli şunu yap bunu yap diyenler cabası sanki ben bilmiyorum ne yapılcağını :KK43:((((

çok geçmiş olsun cnm bnde soğan kürü etkisiyle hamile kalanlardanım çok şükür eşinizde aynı zamanda keçi boynuzu suyu içirin aynı anda sizde soğan suyu inanaın herşey yoluna girecek birde sizde o aralar bol bol incir suyu ve incir yemenizi tavsiye ederim cnm hayırlısı olsun tatlım takma kafana

sen allah a sığın arkadaşım alakası yok bnce inceyse kalınlaştırıyormuş, kalınsada normale döndürüyormuş soğan bu ilaç değil zaten yemeklerde kulllanıyoruz sen yap bn ilk denediğimde hamile kaldım

sen allah a sığın arkadaşım alakası yok bnce inceyse kalınlaştırıyormuş, kalınsada normale döndürüyormuş soğan bu ilaç değil zaten yemeklerde kulllanıyoruz sen yap bn ilk denediğimde hamile kaldım

Arkadasim cok tebrik ederim... Rabbim Saglikla kucagina almayi nasip etsin canim....
Bende bu ay ilk kez kullandim... Insallah banada vesile olur:KK16:
Son 7 gunum...
Belirtiler olmusmuydu canim,..
Daha erkenmi Yoksa belirti icin...
Bende hafif hafif hep bir sizi seklinde sanci oluyor kasiklarimda...
Tutmusdur acaba :KK43:
Gecmiyor gunler :KK43:
Belirtilerini paylasirsan cok sevinirim canim...
Simdiden cok tesekkur ederim...

rabbim sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin arkadaşım.
dogru diyorsun yemeklerde yiyoruz sonuçta hemen bi seferde bişey olmaz.
rabbim ol dedikten sonra bunların hepsi bi vesile..
:nazar: bebişine ve sana sağlıklı günler dilerim..

Canim 3 martta regli oldum...
14 yada 15 gun yumurtam catladi saniyorum...
28-29 gunde regli oluyorum...
Bu durumdayim canim...
Goguslerde bir degisiklik yok maalesef :KK43: sadece kasik agrim var... Bu 4-5 gundur var Boyle olunca kurdenmi kaynaklidir acaba diye merak etmediler duramiyirum...
Senin hamileligin hayirli olsun canim rabbim Saglikla huzurla kucagina almayi nasip etsin canim...
Darisida bizlere olsun insallahhhh :KK66:

Cok tesekkur ederim canim insallah ya cok istiyorum hayirlisiyla Saglikla gelsin insallah...
Sen ne durumlardasin canim...
Varmi bebegin...
Hersey gonlunce olsun canim...

Merhaba canım seninle ayınıyız, bende 3 martta regli oldum, bende 31 martı bekliyorum. benim sağ yumurtalığımda mı deseme kasık mı rahim mi pek kestiremedim özellikler eğildim zaman bi sertlik var. göüslerimde pek değişiklik yok az birşey şiş. Önceden adetime 10 kala göğüslerim çok şişerdi bu sefer yok. İnşallah güzel haberler alırız :))))

düzenli adet görürüm 28 29 günde olurum. tam günüm gelmeden 1 2 gün önce çok az idrardan sonra açık kahvemi pembemi akıntım olurdu ve ertesi güne tam günümde adet olurdum. bgn benim tam adet günüm olmadım akıntıda yok wc den sonra deli gibi gözlüyorum ama yok. yarınıda beklicem yoksa test yapcam çnkü benim adetim pek şaşmaz. göğüslerim çok hassaslaştı dokunamıyorum hafif bel agrısı var bunlar adet belirtileri ama inşallah bebiş vardır yinede çok ümitlenmek istemiyorum gene hüsran sonç almamak için. yarın ola hayrola günlerde geçmez ki şimdi :KK14:

X