- 29 Aralık 2012
- 1.439
- 5
olmadı zaten olcak diye bir şey de yokmuş... hiç ateş ölçmedim... derece almıştım ben de bu ateş ölçme yöntemini de deniyim diye o yüzden var ölçeyim inşaallah... gögüs damarlarım normalde de belirgindi benim ama şimdi daha belirgin... evet ben de adet gününü zor bekledim... bekleyince çok uzun geliyor insana...
canım teşekkür ederim amin amiiiin inşaallah Allah tez zamanda sana ve isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin hayırlısıyla birlikte inşaallah
ben en son 4 şubatta adet oldum 2 mart gibi geleceğini düşünerek bekledim ve 4 martta kan testi yaptırdım ertesi gün de kan sonucumda öğrendim canım... ama dr gittiğimde son adet tarihimi sorduğunda o 4 mart olarak değerlendirdi olması muhtemel adet tarihimi ve 11 mart tekrar kan testi yaptırdı... ilk gittiğimde bana ne var dedi ne yok dedi araya da hafta sonu girince mahvoldum üzüntüden o yüzden düzenliyse adet tarihin geçtikten 2-3 gün sonra yaptır kan testini böyle bir stres yaşamazsın tatlım..
bu arada daha erkenmiş, bilemiyorum ben de ne ağrı ne akıntı oldu kürü uygularken ama belki de ondandır... kendini kasma herşeyi normal akışında bırak şirincim
canım hormonlarla ilgili kısım için yardımcı olamayacağım ama ben adetimin 7 günü başlamıştım küre... ağlama canım, insan ister istemez duygulanır... ben hamilelik takvimini sırf isteyen arkadaşlarım benim her yorumumu okuduklarında içleri burkulmasın diye yapmadım... sen dua et sadece daha yeni evli sayılırsınız 3.5 sene çok bi sene değil olacaktır Allah ın izniyle ben de sana diyenler gibi diyeceğim ama ben dikkat ettim ve çok şükür Rabbim gördü yumurtlama günlerine dikkat et şeffafımsı uzayan akıntıyı gördüğün gün ve sonraki gün mutlaka ilişkiye gir. ilişkiden sonra kalkma ayaklarını havaya kaldır 25-30 dk bekle sonrada yine kalkmadan sağ tarafına dön 25-30 dk yat canım inşaalah Allah tez zamanda hayırlısıyla birlikte nasip eder
Anladim canim...
Senin icin cok stresli olmus gercekten bu doktorlarda insani sinir ediyorlar....
Neyse ki rabbim yuzune gulmus canim ne mutlu sana....
Suan canindan bir can var icinde... Senden bir parca ne kadar guzel bir sey rabbimmm
Benim reglim onceden tam gunude gelirdi... Dk hapini biraktitan sonra dengesizlesti 2 gun oynuyor bir ay 28gunde ertesi ayda 30. Gunde geliyor... Ben adet gunum birgun gecsin :) ertesi sabah erken gebelik testini yapmayi dusunuyorum canim... Sonrada 1 hafta bekleyip giderim herhalde... Yeterki o gun bir gelsin...
Herse icin sagol canim