Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

birkaçgündür giremiyorum kıslar.ösledimm sizleri.bakalım benim bebiş oldumu bu ay ...adetime 5-6 gün var.hoş tuttuysa zaten çok büyük sürpriz olur.yumurtlamanın son günü ilişki olmuştu.merakla bekliyorum..listede o kadar kişi var biri hamiş olsun artık üffffzemuszemus

inşallah canım sanada bizede süpriz olur...:Saruboceq:

sositososito

hadi hayirlisi canim...Allah büyüktür bakarsin bebisin tutunmustur sana geliverir:Saruboceq:

duruşah maşallah ne gezmeymiş gelemedin daha..hiç bizi düşünme sen
canım benim valla aslında aklım hep sizdeydi...konyadan geldim okulumun bir sınıfı pikniğe gidiyormuş beni de davet ettiler kıramadım...daha şimdi girdim eve...valla ben bugün ölümlerden ölüm beğendim...çok zor şeymiş bu rahim filmi...iki büklüm bıraaktı beni...birde kanamam oldu...yani çok kötüydü kısaca...neyse ben doktora soğandan hiç bahsetmedim...ama o bana hala lekem olduğunu söyledi bende duymazlıktan geldim...filmin sonucuda temiz çıktı...her yer açıkmış...yalnız rahmim sola yığılmış...ama doktor sorun olmaz dedi...bu ay yapacağımız bir şey yok dedi...önümüzdeki ay adetliyken filmlerle birlikte gel görüşelim dedi...hepsi bu işte...bu arada benim soğan kürü bugün yattı...sadece bir bardak içebileceğim bugün....

bak iyki gitmişsin ..en azından haberler güzel..de öbür aya adetliyken ne yapacak acabaeyvahedigeldismile

bak iyki gitmişsin ..en azından haberler güzel..de öbür aya adetliyken ne yapacak acabaeyvahedigeldismile
sanırım 3. klomen tedavisine başlayacak...2 kez kullandım klomeni ve çetletme iğnesini...ama inşallah soğan kürü işe yararda klomene gerek kalmaz...

kizlarr nerdesiniz?ne alemdesiniz?benim kür bitmek üzere..karnim sisti iyice kasiklarimda agri var..ve sertlik var..bunun yanisira bolca ates basiyo beni menopozlu teyzeler gibi evde dolasiyom..
sizde ne var ne yok?
yazin ama bilelim kim ne durumda..

aynen canım bende öyleekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…