Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

arkadaslar ben 10 gondur sogan kurunu yapıyom 5 gunum kaldı bı kacgundur bel agrısı kasık agrısı cekıyorum rahmımdede agrı var normalmıdır sogan kuru bu etkilerı yapar mı yardımcı olursanız cok sevınırım

canım içini temizlediği için bu ağrılar normal kasıklarda batmalar gögüzlerde hassasiyet erken başlıyor. bel ağrısı da oluyor. bırakma soğanı içindeki iltihap, kist varsa onlardan kurtuluyorsun. içmeye devam...

hanımlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.ben 4 gündür soğan kürü kullanıyorum. nette ilk 15 gün kullanıp kesin.sonra adetinize 10 gün kala 5 yada 7 gün daha kullanın yazıyor.ben 15.günüm 11 marta denk geliyor.adetimde tahmini 13 martta.arada 2 gün var.15 gün bitince nasıl yapayım :/ bilemedim

bir sonraki adet döneminden 10 gün önce başlayıp 7 gün sabah akşam taze olarak hazırlayıp ılık olarak tüketeceksin.

hanımlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.ben 4 gündür soğan kürü kullanıyorum. nette ilk 15 gün kullanıp kesin.sonra adetinize 10 gün kala 5 yada 7 gün daha kullanın yazıyor.ben 15.günüm 11 marta denk geliyor.adetimde tahmini 13 martta.arada 2 gün var.15 gün bitince nasıl yapayım :/ bilemedim

Evet bende önce öyle düşünmüştüm. Ama ilkini yapıyorsun 15 gün bitiriyorsun. sonra adet oluyorsun. İkinci adeti bekliyorsun ya ondan 10 gün önce başlayacaksın. Bu adet bitimi yada başlangıcı için demiyorlar onu.

su sitede sogan kuru yapan tum arkadaslar luften bana cevap yazar misiniz?

sogan kuru yaparken hani parca atma, yogun akinti ve bel agrilari olanlar var. siz sogan kurunu nasil iciyosunuz sicakligini soruyorum yani.

ben cogu zaman ilik ictim yani iligin sicagi degil iligin sogugu. ondan midir acaba benim belirti gormemem.

bi videoda saracoglunu sogan kurunu iliktan daha sicak içilebilecek kadar sicak icin diyordu. bu belirti gorenler boyle mi içti acaba, lutfen paylasin.

ben günde bir bardak içtim ama böyle kasıklarımda arılar oluyor genelde akşamları oluyor inşallah şifa buluyoruzdur bide benim bu gün 12. günüm dün içemedim bir günden birşey olmaz inşallahh arkadaşlar burda yazdıklarınızı okumak bile insanın kendisini iyi hissetmesine yardımcı oluyorr :))

sogan kuru yaparken hani parca atma, yogun akinti ve bel agrilari olanlar var. siz sogan kurunu nasil iciyosunuz sicakligini soruyorum yani.

ben cogu zaman ilik ictim yani iligin sicagi degil iligin sogugu. ondan midir acaba benim belirti gormemem.

bi videoda saracoglunu sogan kurunu iliktan daha sicak içilebilecek kadar sicak icin diyordu. bu belirti gorenler boyle mi içti acaba, lutfen paylasin.
kirazagacım ben ilk kürümde ılık içiyordum akıntım,kanamam vs . olmadı fakat regl oldugumda parca parca geldi ve bel agrım oldu . 2. kürümde sıcaga yakın ılık içtim neredeyse hergün akıntım oldu ,belagrısı kasıklarımda agrıda oldu. sıcaga yakın içince mi akıntım basladı yoksa 2. kürdemi etkisini gösterdi bilemiyorum sanırım kişiden kişiye degişiyor lakin sıcaga yakın içmek lazımmıs onu ögrendim.saglıcakla kal

bende ılık içtim ilk günler bilmedğim için soğuk içtim bende de hiç belirti olmadı akıntı bel ağrıması falan hiçbşey. hatta etkisi olmadı mı diye düşündüm ilk kürüm dün bitti bakalm ne zaman görcem adeti. eğer bende fayda ederse herkeste eder :) çünkü adetlerim bayaa düzensiz bazen 5 ay adet görmedğim oluyodu saraçoğlu 4 ay kürü uygula dedi bana uygulıcam bakalım görcem sonucunu

Bende bu ay soğan suyu içtim 15 gün boyunca ama regl oldum bu gün bakalım belki birdahaki aya tutar hamilelik inşallah

Ben de ilk günler bilmiyordum ve soğuk içtim.Sonra ılık içmeye başladım.Sıcağa yakın ılık.Ama yine de hiç bir etki yok..Bir şeyleri yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.Bugün 11.günüm..

Bende hiç bir sorun yok ama 1 sene önce 1 aylık bebeğimi düşükle kaybettim ündan sonra doktor iki ay korun dedi bende korundum 8 aydırda korunmadığım halde olmuyor bende bu ay soğan suyu içtim 15 gün boyunca ama regl oldum bu gün bakalım belki birdahaki aya tutar hamilelik inşallah

kızlar merhaba,
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler :))

kürde 2. aşamam bugün bitti arkadaşlar... aynı zamanda küre başladığım ilk ay 28. günde gelmişti adetim. buna göre de bugün adet olmam gerekiyordu, ama olmadım çok şükür :KK52: :KK52: :KK52: inşaallah hamileyimdir de olmam :KK16: :KK16:
Allah ım benle birlikte tüm isteyenlere de nasip etsin hayırlısıyla birlikte inşaallah :KK16: :KK16: :KK16:
bu arada ben de sıcağa yakın içtim unutmadığım zamanlarda:KK9:

canım cuma günü dr a gidicem demiştin... nasıl, yolunda mı herşey iyileşme var mı?

canım cuma günü dr a gidicem demiştin... nasıl, yolunda mı herşey iyileşme var mı?

gittim cuma gunu adetin 12. gunu idi. dr yumurtalara bakti dedi var ama çok kucuk bi tanesi biraz daha buyuk ama yine de bekledigim gibi degil dedi.

igne seklinde ilac kullaniyorum bu ay ilk defa, gunde 62.5ui doz kullaniyorum onu 75ui cikardi. sali gunu bi daha gel dedi o zaman da adetin 16. gunu yani 4 gun de 75ui yapip gidicem oyle bakicak. bugun yani pazar gunu adetin 14. gunu akintim var yine de. sali gunu gidicem eger yine olmazsa dozu 100ui'ya çikaracakmis.

oyle yani yumurtanin buyumesi bile bisi ya benim icin hic 18 yada 20mm'i gormedim ben :KK43:

X