kızlar biliyorum burda hep tam tersi şeyler konuştuk ama:
ben ilk 15 günlük aşamayı tamamladım şimdi 2. aşamadayım tabi bebek çalışmalarımız da devam ediyor. çevremdeki insanlar içme sogan spermin tutunmasını engeller söker ne var ne yoksa diyorlar, ben de saraçoğlu birşey olmaz ama hamile olduğunuzun farkına varırsanız bırakın diyor dedim...
içmeye devam ediyorum ama kafam da karışmadı değil, siz ne diyorsunuz?
eskiden insanlar soğan suyunu bebek düşürmek için içerlermiş, rahimde ne var ne yok söker alırmış çünkü. AMA KABUKLARIYLA BERABER..
biz kabuklarını soyuyoruz buna dikkat et canım. içini ferah tut. bunca insan hamile kalmış vardır saraçoğlunun bi bildiği
Canim benim bildigim o mor sogan eskiden bebek dusurmek icin kullanilan
canım ben kaç ay uğraştım olmamıştı soğan kürü yaptığım ay oldu şükür öyle olsaydı benim gibi soğan kürü kullanıp hamile kalan olmazdı bence içini ferah tut inanmak başarmanın yarısı demişler
canlarımçok teşekkür ederim
yeni bir sorum var gerçi şimdi cevaplayan olmaz ama... şimdiye kadar hiç atlamadım içmeyi günü gününe içtim ama bugün akşam içemedim... akşam yatarken içsem mi yoksa içmesem mi? sizden cevap gelmezse muhtemelen içmicem...
bir de dün yani adetimin 22. günü progesteron testi yaptırdım sonuç 13.3 çıktı çok şükür... dr da güzel dedi. çok merak ediyorum acaba hamile olabilir miyim? dr bişey demedi, adetime 4 gün var... soğan kürümde ikinci aşamamdayım inşaallah hayırlısıyla birlikte hamileyimdir
yatarken icilebiliyor, aksatmamak istiyorsan iç bence.
benim de o test 15 çikmisti ama gebelik yoktu.
yaaaneyse hayırlısı bakalım. peki dr birşey dedi mi o günden sonra ilişkiye girin falan diye bana bişey demedi sadece sonuç güzel dedi
canım peki araştırdın mı neden olmuyormuş gebelik başka bir nedeni mi var acaba??
saraçoğlu çalışanlar için akşam ve yatarken demişti ben yarın sabah ve akşam tekrar içeceğim için acaba aşırı olur mu diye düşünmüştüm ama senin tecrübene güveniyorum kirazagacım :)))
çok teşekkür ederimcevap beklemiyordum valla
merhaba arkadaslar
ay merak edilmek ne iyi :) bilgisayarimin ekrani iki gundur acilmiyordu nedense. bu sabah oldu ekran.
arkadaslar ben bu ay tam 38. gunde adet oldum. sanirim pcos geri geldi. incir kuru bi ise yaramadi diye saraçogluna mail attim. gelen cevapta numara verilmisti arayin diye. onu aradim beni kendisiyle gorusturduler. bu sefer bana adet bitince 2. gun 21 gun kullanmam gerektigini soyledi sogani. arti 3 aylik bitki kuru pcos icin. ozellikle soganla ayni zamanda mi yapilacak diye sordum evet dendi. miracle_m bu soruna cevap olur belki :)
arkadaslar ordan siparis veren oldu mu ucret olayi nasildi lutfen paylasir misiniz. bana acikcasi biraz pahali geldi.
ben de bu ay bal tarçin çorek otu yapayim dedim. ama bilemedim sogani da mi yapsam ayni ayda diye. bu sefer 21 gun yapcam.
necla su öncelikle hayırlı olsun senin adına çok sevindim :) sana sorum benim eşim yanımda yok 2 ay ssonra gelcek daha bir aylık evliyiz çocuk istiyoruz ben sogan suyu çok faydalı die duydum ve adettimden 7 gün sonra başladım akşamları sadece 1 bardak içiyorum herangi bi soglık sorunum yok o yüzden bir bardak yeterli olur die düşündüm ama sen nasıl yaptın adettinden kaçgün sonra başladın 2 . ay kaç gün içtin yardımcı olursan çok sevinirim çok sorusordum ama hakını helal et ....
mrb.bnm foruma üye olma sebebim hamile kalamamamdı.buradaki yazıları okurken soğan kürünü görmüştüm ve denemeye değer dedim.çoğu kişi memnun kalmış blki bi faydası olur diye başladım.eksiksiz olarak 2 kez uyguladım.kürün bittiği aydan 2 ay sonra hamile olduğmu öğrendim.şimdi gün sayıyorum.denemeye değer arkdşlar.hiçbir yan etkiside olmuyo ki çok hassas bi bünyem olmasına rağmen hiç bi sorun yaşamadım.azimle yapın.ALLAH izin verirse vesile olur İNŞALLAH.
yok cnm olurmu öle şey ne hakkı..bn adetim biter bitmez içiyodum.sabah ve akşam aç karnına içtim 15 gün sürdürdüm.bitirdim.ikinci ay yine aynısını yaptım.soğan kürü bittikten sonrada dr um progestan hap vermişti.günde 3 kere onu alıyodum.tutnmayı sağlıyomuş.onunda faydası olmuş olabilir.şimdi aklıma geldi onuda ekliyim..
Arkadaşlar merhaba, soğan kürünü uygulayan çok olmuş sanırım. Özellikle uygulayıp sonuç alanlara bir sorum olacak. Saraçoğlu sitesinde adetin bitiminden 7 gün sonra başlanır ve 15 gün uygulanır yazmış. Bu da 14.gün yumurtlama gününe felan denk geliyor. Zaten 15 güne kadarda adet olunmuş oluyor tekrar. Ben doğrumu anlıyorum. Bazı yerlerde adetin başlamasıyla 7.gün yazmış arkadaşlar. Hangisi doğru olan, bilgilendirirseniz sevinirim. Ben şu an adetimin 5.günündeyim. Ne zaman başlayacağıma bir türlü karar veremedim..
canım ben kaç ay uğraştım olmamıştı soğan kürü yaptığım ay oldu şükür öyle olsaydı benim gibi soğan kürü kullanıp hamile kalan olmazdı bence içini ferah tut inanmak başarmanın yarısı demişler
Arkadaşlar merhaba, soğan kürünü uygulayan çok olmuş sanırım. Özellikle uygulayıp sonuç alanlara bir sorum olacak. Saraçoğlu sitesinde adetin bitiminden 7 gün sonra başlanır ve 15 gün uygulanır yazmış. Bu da 14.gün yumurtlama gününe felan denk geliyor. Zaten 15 güne kadarda adet olunmuş oluyor tekrar. Ben doğrumu anlıyorum. Bazı yerlerde adetin başlamasıyla 7.gün yazmış arkadaşlar. Hangisi doğru olan, bilgilendirirseniz sevinirim. Ben şu an adetimin 5.günündeyim. Ne zaman başlayacağıma bir türlü karar veremedim..
suzanasu sen hamilemisin ,peki adet gecikmesi gibi sorunların varmıydı :/
ay canım benim ya tebrik ederim. insallah Allah ım sagsaglim kucagına almayı nasip etsin. yorumun için cok tesekkür ederim sabah sabah moral oldu. suzanasucum benim için de dua eder misin , malum hamilelelrin duası kabul olurmus inş. bide ekstra bişey yaptınmı kürün yanında canım yahamileyim cnm.bende polikistik over var.ilaçlarla adet olabiliyordum.ilk denememde fayda gördüm.gerçekten soğan kürü işe yarıyor.rabbimin bir mucizesi bu soğan :)))
adetin 15. günü başlanıyor bu da adet bitiminden bi hafta sonraya denk geliyor 15 gün içiyosun. ikinci kürde adetinden 10 gün önce başlıyosun 10 gün içiyosun sabah ve akşam. ben 14. günü de bitirdim bi gün kaldı evde soğan bırakmadım artk annem isyan etmeye başladı :))