Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım ben kaç ay uğraştım olmamıştı soğan kürü yaptığım ay oldu şükür öyle olsaydı benim gibi soğan kürü kullanıp hamile kalan olmazdı bence içini ferah tut inanmak başarmanın yarısı demişler

Canim benim bildigim o mor sogan eskiden bebek dusurmek icin kullanilan

canlarım çok teşekkür ederim
yeni bir sorum var gerçi şimdi cevaplayan olmaz ama... şimdiye kadar hiç atlamadım içmeyi günü gününe içtim ama bugün akşam içemedim... akşam yatarken içsem mi yoksa içmesem mi? sizden cevap gelmezse muhtemelen içmicem...

bir de dün yani adetimin 22. günü progesteron testi yaptırdım sonuç 13.3 çıktı çok şükür... dr da güzel dedi. çok merak ediyorum acaba hamile olabilir miyim? dr bişey demedi, adetime 4 gün var... soğan kürümde ikinci aşamamdayım inşaallah hayırlısıyla birlikte hamileyimdir

yatarken icilebiliyor, aksatmamak istiyorsan iç bence.

benim de o test 15 çikmisti ama gebelik yoktu.

yatarken icilebiliyor, aksatmamak istiyorsan iç bence.

benim de o test 15 çikmisti ama gebelik yoktu.

yaaa neyse hayırlısı bakalım. peki dr birşey dedi mi o günden sonra ilişkiye girin falan diye bana bişey demedi sadece sonuç güzel dedi

canım peki araştırdın mı neden olmuyormuş gebelik başka bir nedeni mi var acaba??
saraçoğlu çalışanlar için akşam ve yatarken demişti ben yarın sabah ve akşam tekrar içeceğim için acaba aşırı olur mu diye düşünmüştüm ama senin tecrübene güveniyorum kirazagacım :)))

çok teşekkür ederim cevap beklemiyordum valla

yok bende pcos var ya klomen felan kullanmistim yumurtlama oluyor mu diye yapilyor o test genelde. ama yumurtlama olsa da biliyosun gebelik sansi her ay icin %25

22. gunden sonra yumurtlama olmuyor ki dr iliski desin. valla ben kendimi hala cozemedim, bu ay daha degisik bi ilac kullaniyorum kalem seklinde igne, sanirim yumurta buyutucu klomen tarzi. daha mi etkili bilemiyorum cuma gunu dr'a gidicem yumurtalara bakcaz eger buyumusse catlatici igne yapcam bu sefer.

ayrica soganin asirisi diye bisi yok okudun mu bilmiyorum gecenlerde yazmistim saracoglu bana 21 gun yapacksin sogani demisti. kisinin durumuna gore cogaltilip azaltilabiliyor. yine bi bayana prolaktin hormonu yuksek ve iincir de o hormonu yukseltiyor diye incir kurunu 10 gun yapmasini soylemisti yoksa biliyosunuz normalde 21 ya da 25 gun yapilmali yaziyor sitede.

arkadaslar cevap veren yok mu

kimse saracoglu merkezinden pcos icin felan bitki siparisi vermedi mi hani 3 aylik bitki caylari var ya aslanpencesi felan diye. onlarin fiyatlari vs hakkinda bilgisi olan varsa yazsin lutfenn.

yok cnm olurmu öle şey ne hakkı..bn adetim biter bitmez içiyodum.sabah ve akşam aç karnına içtim 15 gün sürdürdüm.bitirdim.ikinci ay yine aynısını yaptım.soğan kürü bittikten sonrada dr um progestan hap vermişti.günde 3 kere onu alıyodum.tutnmayı sağlıyomuş.onunda faydası olmuş olabilir.şimdi aklıma geldi onuda ekliyim..

Ben de hikayemi kısaca yazayım.9 yaşında bir oğlum var.ikinci bebeği oğlum 5 yaşındayken istedik.Hemen hamile kaldım ancak kalp atışları durunca bebeği aldılar.1 yıl sonra tekrar hamile kaldım.Bu da dış gebelik oldu.Sağ tüpüm alındı.2 yıldır da hamile kalamıyorum.Geçen ay klomen ve ardından pregly iğne oldum.Ama yine olmadı.Şu anda soğan kürüne başladım.Bugün 8.günüm.Bakalım hayırlısı.Rabbim isteyen herkese hayırlıysa nasip etsin inş.

merhaba cnm
öncelikle bebişin hayırlısıyla dogsun insallah.benim sorum su sekide sogan kürünü ne zaman icmeye basladın? bazı arkadaslr hemen adet bitince baslamıs bazıları adet olmalarına 15 gün kala kafam karıstı.Kısmetse bende bu ay icmeye baslayacagım

çok teşekkür ederim bende bidahaki ay 2 bardak içerim inşallah senin adına çok sevindim inşallah rabbim hepimize nasip eder Aminnn....

Arkadaşlar merhaba, soğan kürünü uygulayan çok olmuş sanırım. Özellikle uygulayıp sonuç alanlara bir sorum olacak. Saraçoğlu sitesinde adetin bitiminden 7 gün sonra başlanır ve 15 gün uygulanır yazmış. Bu da 14.gün yumurtlama gününe felan denk geliyor. Zaten 15 güne kadarda adet olunmuş oluyor tekrar. Ben doğrumu anlıyorum. Bazı yerlerde adetin başlamasıyla 7.gün yazmış arkadaşlar. Hangisi doğru olan, bilgilendirirseniz sevinirim. Ben şu an adetimin 5.günündeyim. Ne zaman başlayacağıma bir türlü karar veremedim..

saraçoğlunun kendi sitesindeki tarifi uygula bence

öncelikle

Allah'ım kucağına aldığın günleri de göstersin inş,
hamile kalmana engel herhangi bir sağlık problemin var mıydı? uğraştım olmamıştı demişsin,
merak ediyorum soğan suyu kullandıktan sonra hamile kalan arkadaşların rahatsızlıkları neydi?

adetin 15. günü başlanıyor bu da adet bitiminden bi hafta sonraya denk geliyor 15 gün içiyosun. ikinci kürde adetinden 10 gün önce başlıyosun 10 gün içiyosun sabah ve akşam. ben 14. günü de bitirdim bi gün kaldı evde soğan bırakmadım artk annem isyan etmeye başladı :))

hamileyim cnm.bende polikistik over var.ilaçlarla adet olabiliyordum.ilk denememde fayda gördüm.gerçekten soğan kürü işe yarıyor.rabbimin bir mucizesi bu soğan :)))
ay canım benim ya tebrik ederim. insallah Allah ım sagsaglim kucagına almayı nasip etsin. yorumun için cok tesekkür ederim sabah sabah moral oldu. suzanasucum benim için de dua eder misin , malum hamilelelrin duası kabul olurmus inş. bide ekstra bişey yaptınmı kürün yanında canım ya

Ben de ilk 15 günü bitirdim şimdi 2. 10 gün için beklemedeyim. Bu ay bir gelişme olmadı. Tek gelişme akıntım oldu sanırım içimi temizledi. Önümüzdeki aylarda soğana devam sizlerden mutlu haberler geldikçe çok mutlu oluyorum. Hamile olan tüm anne adaylarımızı sevgiyle kucaklıyorum ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum.

Evet o zaman dediğim gibi adet bitiminden 7 gün sonraya denk geliyor. Teşekkür ederim bilgilerin için sağol canım. Ama ben çalışıyorum çalışanlar için akşam yemeğinden önce ve yatmatan önce denilmiş. Birbirine çok yakın oluyor gibi geldi ama başkada şansım yok sanırım. Mecburen böyle uyguluycam. Tadı nasıl oluyor rahat içebiliyormusun. Benim midem herşeyden çok bulanır ve gastritim var inşallah bir sıkıntı yaratmazda sorunsuzca içerim bende. Bol bol soğan alayım eve :))

Kızlar, birde saraçoğlu hamile kalmak isteyenler için uygulayanlarda soğan kürü sonrasında incir kürünü tavsiye ediyor. Eğer vakit kalırsa ben onu da deneyeceğim arkasından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…