Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar ben bişey buldum ve sizinlede paylasmak istedim. ınsallah hepimize şifa olur. ben deneyecegim, yer gök dua üstüne kurulu nihayetinde ,ınsallah RABBİM kabul eder.

4.Bir kadın hamile kalmak isterse, hayızdan yıkandığı zaman Meryem Suresi 19,21 ve 22. ayetleri ile Yasin Suresinin 82-83 ayeti kerimelerini yazar, zemzem suyunda yazılar çıkıncaya kadar bekletir ve o suyun şifa vereceğini Allah’ Teladan ümit ederek içerse, Allah’ın izni ile hamile kalır.

merhabalar...
ben bu ay suyunu yaptım ve adetim 3 aydır düzenli adet oluyodum bu ay bir hafta erkenden siyah siyah akıntım oldu adetim geçikti test yaptım bebekte yok ben anlamadım bu siyah akıntılar adet geçikmesi soğan suyundanmı kaynaklanıoo:S:S

merhabalar...
ben bu ay suyunu yaptım ve adetim 3 aydır düzenli adet oluyodum bu ay bir hafta erkenden siyah siyah akıntım oldu adetim geçikti test yaptım bebekte yok ben anlamadım bu siyah akıntılar adet geçikmesi soğan suyundanmı kaynaklanıoo:S:S
canım adetin düzenliyse gecikme olabiliyormus ayrıca siyah akıntının gelmesi cok normal içini temizlemiş ne güzel- böyle akıntılar gelse dahi kürü tamamlaman lazımmıs, bende kür sırasında olmadı ama adet sırasında siyah parcalar düştü,bunlar normalmiş içimiz temizleniyormus.

canım adetin düzenliyse gecikme olabiliyormus ayrıca siyah akıntının gelmesi cok normal içini temizlemiş ne güzel- böyle akıntılar gelse dahi kürü tamamlaman lazımmıs, bende kür sırasında olmadı ama adet sırasında siyah parcalar düştü,bunlar normalmiş içimiz temizleniyormus.
ve de insallah senin ki bebek yerleşme seysidir :)

merhaba arkadaslar bende sogan kurune basladım 5 gunum kaldı ve adetın 2.gunu tarcın bal cerok otu kurunu yaptım esımede kecıboynuzu ıcırıyom.benım 3 yıldır olmuyor bı kere asılama yaptırdım gıtmedıgım doktor kalamadı bır yıldır tedavı olmuyom bıktım ılactan bu sıtede okudum hamile kalanlar olmus obur ay ıncır kurune baslıcam ıns.hepımızın yuzu guler.benım esımde hareket sorunu var cok umıdım yok ama bıde dogal kurlere derman arıyorum.sız eslerınızde problem var mı eslerınde problem olanlara bu kurler ıse yarar mı arkaslarrr bosunamı yapıyorum yazarsanız cok sevınırım

merhaba benim adetım bu ay gecıktı polikis.var bendede bende sogan kurune basladım ama ertesı sabah adet oldum.bırakmadım cunku saracoglu sıtesınde ADET BASLARSA DEVAM EDINIZ yazıyordu. olede oldu ıcım dısım sokuldu ya sımsıyah irinler akıyo ıcımden kanamam cok fazla ...ve agrım acayıp fazla ılk defa boyle oldu.. ımkan olsa cocuk bezıyle dolascam :)) ben bu ay 7. gun kuralına uymadım bakalım .... BIDE İÇEMEYENLER ICIN ICINE BI DAMLA LIMON SIKIN COK DEGISIYOR TADI

merhaba arkadaslar bende sogan kurune basladım 5 gunum kaldı ve adetın 2.gunu tarcın bal cerok otu kurunu yaptım esımede kecıboynuzu ıcırıyom.benım 3 yıldır olmuyor bı kere asılama yaptırdım gıtmedıgım doktor kalamadı bır yıldır tedavı olmuyom bıktım ılactan bu sıtede okudum hamile kalanlar olmus obur ay ıncır kurune baslıcam ıns.hepımızın yuzu guler.benım esımde hareket sorunu var cok umıdım yok ama bıde dogal kurlere derman arıyorum.sız eslerınızde problem var mı eslerınde problem olanlara bu kurler ıse yarar mı arkaslarrr bosunamı yapıyorum yazarsanız cok sevınırım
canım benim esimde sorun yok ama esıne keciboynuzu kürü uygulayanlar cok olumlu sonuclar almıslar,test sonucları onu gösteriyormus . ALLAHIM hepimize sıfa versin insallah

canım benim esimde sorun yok ama esıne keciboynuzu kürü uygulayanlar cok olumlu sonuclar almıslar,test sonucları onu gösteriyormus . ALLAHIM hepimize sıfa versin insallah

amın cnm ıns.RABBIM yuzumuze guler hayırlı ve sagliklı evlatlar nasıb eder cnm.ıns.bu kurlere bıze faydalı olur

sağol cnm ama pek ümidim yok kan testiyaptırdım orada 1 günlük olsada çıkıomuş ama bende negatif çıktı hayrlısı artık zamanı gelmedi sanırımm :S
bide bidaki adetinden 10 önce başla diolar soğan suyuna ben daha adet olmadım normalde 25inde adet oluodum 2.sefer nezaman başlamam gerekio:S:S

arkadaslar ben 10 gondur sogan kurunu yapıyom 5 gunum kaldı bı kacgundur bel agrısı kasık agrısı cekıyorum rahmımdede agrı var normalmıdır sogan kuru bu etkilerı yapar mı yardımcı olursanız cok sevınırım

Arkadaşlar merhaba, soğan kürünü uygulayan çok olmuş sanırım. Özellikle uygulayıp sonuç alanlara bir sorum olacak. Saraçoğlu sitesinde adetin bitiminden 7 gün sonra başlanır ve 15 gün uygulanır yazmış. Bu da 14.gün yumurtlama gününe felan denk geliyor. Zaten 15 güne kadarda adet olunmuş oluyor tekrar. Ben doğrumu anlıyorum. Bazı yerlerde adetin başlamasıyla 7.gün yazmış arkadaşlar. Hangisi doğru olan, bilgilendirirseniz sevinirim. Ben şu an adetimin 5.günündeyim. Ne zaman başlayacağıma bir türlü karar veremedim.. :KK17:

canım ben detin başlamasının 7. günü başladım küre ve rabbime şükürler olsun sonuç aldım

öncelikle

Allah'ım kucağına aldığın günleri de göstersin inş,
hamile kalmana engel herhangi bir sağlık problemin var mıydı? uğraştım olmamıştı demişsin,
merak ediyorum soğan suyu kullandıktan sonra hamile kalan arkadaşların rahatsızlıkları neydi?

hayır canım bilinen bir rahatsızlığım yoktu yani doktora falan gitmemiştim ama ben öncesinde oğum kontrol hapı kullanmıştım bir türlü olmuyodu 1 seneye yakın olmadı

sağol cnm ama pek ümidim yok kan testiyaptırdım orada 1 günlük olsada çıkıomuş ama bende negatif çıktı hayrlısı artık zamanı gelmedi sanırımm :S
bide bidaki adetinden 10 önce başla diolar soğan suyuna ben daha adet olmadım normalde 25inde adet oluodum 2.sefer nezaman başlamam gerekio:S:S
canım benim 1. kürü bitirdikten sora adet olmayı bekliyosun olduktan sora 2. küre baslıyosun. ben bi cok yerde öle okudum, bende adet olduktan sora 2. kürüme basladım.

arkadaslar ben 10 gondur sogan kurunu yapıyom 5 gunum kaldı bı kacgundur bel agrısı kasık agrısı cekıyorum rahmımdede agrı var normalmıdır sogan kuru bu etkilerı yapar mı yardımcı olursanız cok sevınırım
ales ben 2. kürümdeyim aynı agrıları bende cektim ,hele geceleri bel agrısına dayanamıyordum problem yapmadım ama . bide bu agrılar yumurtlama zamanındada oluyormus canım

hanımlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.ben 4 gündür soğan kürü kullanıyorum. nette ilk 15 gün kullanıp kesin.sonra adetinize 10 gün kala 5 yada 7 gün daha kullanın yazıyor.ben 15.günüm 11 marta denk geliyor.adetimde tahmini 13 martta.arada 2 gün var.15 gün bitince nasıl yapayım :/ bilemedim

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla bir sonraki kür adetine 10 gün kala uygulanıyormuş.Benim de bugün 9.günüm.Çok zorlanıyorum içerken.Ama bende hiç bir değişiklik yok.Bazıları içinin temizlendiğini yazmış.Bende her şey normal..

Son düzenleme:
hanımlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.ben 4 gündür soğan kürü kullanıyorum. nette ilk 15 gün kullanıp kesin.sonra adetinize 10 gün kala 5 yada 7 gün daha kullanın yazıyor.ben 15.günüm 11 marta denk geliyor.adetimde tahmini 13 martta.arada 2 gün var.15 gün bitince nasıl yapayım :/ bilemedim

Adet olduktan sonra bir sonraki adetine 10 gün kala başlıyorsun.

Evet o zaman dediğim gibi adet bitiminden 7 gün sonraya denk geliyor. Teşekkür ederim bilgilerin için sağol canım. Ama ben çalışıyorum çalışanlar için akşam yemeğinden önce ve yatmatan önce denilmiş. Birbirine çok yakın oluyor gibi geldi ama başkada şansım yok sanırım. Mecburen böyle uyguluycam. Tadı nasıl oluyor rahat içebiliyormusun. Benim midem herşeyden çok bulanır ve gastritim var inşallah bir sıkıntı yaratmazda sorunsuzca içerim bende. Bol bol soğan alayım eve :))[/

bişey olmaz iç sen yine de bazen benimde birbirine yakın vakitlerde içtiğim oldu ilk gün rahat içemedim kusacaktım nerdeyse artk içemem dedm :) sonra burnumu kapatıp da içtim öyle daha rahat oluyo içtikten sonra karanfil atıyrm ağzıma alıştım yani sende alışırsın :)) ben bi çuval soğanı bitirdim nerdeyse :KK70: annemle her soğan kaynattığımda tartışıyrz soğanları bitirdin diye az kaldı sabret dedm bende :KK70:

X