Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

benim polikistikoverim var, onun için siperiş etmiştim testere dişliyi, umarım faydasını görürüz hepimiz.
sizin adet gecikmeniz hormonlarla mı alakalı?

Prolaktin hormonum yüksekti.
Ben okudum sitesinden iyi geliyormuş bu bitki bende aktardan aldım ve uyguladım.
Bu ay düzelmeme rağmen hala içmeye devam ediyorum evde hala var çünkü bitki.
Çook geçmiş olsun inşallah faydasını görürsünüz bence uygulamadıysanız soğan kürünü de uygulayın.

soğan kürünü şuan uyguluyorum zaten, bitince de tes. aslanpnçsi çayını içerim artık, yardımcı oldun sağolasın aklıma takılmıştı epeydir.

ilk 15 günü bitirdikten sonra benimde ilk kez 28. günde geldi :) inanamadım. inşaallah dileyen herkes ne amaçla içiyorsa karşılığını alsın

benim de kasıklarımda batmalar, belimde hafif bir agrı var canım adetimin 28 günde oldugunu varsayarsak 10 gün falan var... bakalım dediğin gibi :)) inşaallah hayırlısıyla birlikte nasip eder bizimle birlikte isteyen herkese

kızlar bu arada soğan kürünün ikinci aşamasına bugün başladım, hayırlısı olur inşaallah, bu kez 7 gün içicektik dimi? bilen var mı?

bu arada kirazağacım ne zamandır yorum yapmıyorsun... inşaallah bir sıkıntın yoktur canım

2. aşamada adetten 10 gün önce başlayıp 10 gün içiyosun benim bildiğim kadarıyla

soğan kürünü şuan uyguluyorum zaten, bitince de tes. aslanpnçsi çayını içerim artık, yardımcı oldun sağolasın aklıma takılmıştı epeydir.

merhaba arkadaslar

ay merak edilmek ne iyi :) bilgisayarimin ekrani iki gundur acilmiyordu nedense. bu sabah oldu ekran.
arkadaslar ben bu ay tam 38. gunde adet oldum. sanirim pcos geri geldi. incir kuru bi ise yaramadi diye saraçogluna mail attim. gelen cevapta numara verilmisti arayin diye. onu aradim beni kendisiyle gorusturduler. bu sefer bana adet bitince 2. gun 21 gun kullanmam gerektigini soyledi sogani. arti 3 aylik bitki kuru pcos icin. ozellikle soganla ayni zamanda mi yapilacak diye sordum evet dendi. miracle_m bu soruna cevap olur belki :)

arkadaslar ordan siparis veren oldu mu ucret olayi nasildi lutfen paylasir misiniz. bana acikcasi biraz pahali geldi.

ben de bu ay bal tarçin çorek otu yapayim dedim. ama bilemedim sogani da mi yapsam ayni ayda diye. bu sefer 21 gun yapcam.

Hm ben iki buçuk yıllık evliyim bende pkoluyum yumurtlama sorunum varmış klomen verdi ilk ay onu kullandım igne verecekti gerek bile duymadı catlar diye tahmin etti ama o ay bebek olmadı şimdide sogan suyu iceyim dedim iste yarın Yada öbür gun adet olmam lazım sag kasığım çok ağrıyo arada göğüslerim çok sis ve acıyı akıntım çoğaldı sivilcelerim var adet belirtileri ama ben ins bebektir diyorum .sende ac icmeye çalış illaha faydası oluyo canım üzülme takma ins hersey yoluna girer

Son düzenleme:
ben de 5gün içtim adet olunca ara verdim,bu ay adetim uzadı normalde 8. günde tamamen biterdi,bugün 9 oldu damla damla geldi,soğandan olabilir mi acaba?

bende soğan kürünün 2. aşamasına başladım adet olmadan 10 gün önce 5 veya 7 gün içilecekmiş ben 5 gün içicem sonrada incir kürüne başlıcam..

merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım :)
benim yumurtalıklarımda da kist vardı. bu yüzden hamile kalamıyordum. ben soğan kürünü 1 ay boyunca düzenli olarak yaptım. adet olunca ara verdim ve kist için doktoruma gittim. kist kalmamış yok olmuş dedi. bende daha kullanmadım. eğer adetimde sorun olursa yine kist olursa kullanırım dedim ve o ay hamile kaldım

darısı başımıza :) bende de iltihap var doktor hamileliği engellemez ama geciktirir dedi biz de 7-8 aydır korunmuyoruz

darısı başımıza :) bende de iltihap var doktor hamileliği engellemez ama geciktirir dedi biz de 7-8 aydır korunmuyoruz

inşallah olur canm :) gerçi ben bebeğimi kucağıma alamadım. 2 aylıkken kalp atışı durduğu için aldılar inşallah senin olur da Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder

slm kızlarr bende 10 aydır bebek istiyorum ama olmuyo herşey normal... soğan suyu içtiği ay yada bir boş bir dolu ilişki yaşayarak hamile kalan varmı arannzda lütfen yardım edin canım cok skkın

slm kızlarr bende 10 aydır bebek istiyorum ama olmuyo herşey normal... soğan suyu içtiği ay yada bir boş bir dolu ilişki yaşayarak hamile kalan varmı arannzda lütfen yardım edin canım cok skkın

inşallah olur canm :) gerçi ben bebeğimi kucağıma alamadım. 2 aylıkken kalp atışı durduğu için aldılar inşallah senin olur da Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder

Allah sağlıklı ve hayırlısını versin canım hepimize üzüldümmmm

inşallah cnm aç karnına içiyrm artk ilk günler pek özen göstermemiştm zaten bu kür bittikten sonra adetimin zamanında geleceğini hiç sanmıyrm 2 3 ay devam etmem lazm sanırım çünkü adetlerim bayaa düzensiz :)

ben varım canım ben de doğum kontrol hapını bıraktım 10 ay olmadı vee soğan kürü yaptığım ay rabbimin izniyle hamile kadım :)
darısı herkesin başına inşallah

Bu ay sogan suyu yapmistim beklemedeydim malesef olmadi iki gun gecikti adetim . Normalde duzensizdi ama ya 31 yada 32 33gunde 1 olurdum normali 30 ya bazende 30 gunde bir oluyom bu ay 32.gun oldum yani bu sabah...... Ama yumurtamin olustuguna eminim ve 16.gunde catladi gbme geldi ama tutmadi bu ayda sogan suyu illaha faydasi olmustur . Diye dusunuyorum. Simdi de incir kuru denicem bakalim hayirlisi ins . Ama bu ayda bebegim olmadi .Bide esimde varikosel var hareketlilik dusuk azcik ama doktor olur degerler normal dedi kismet artik . Mayis ayindada kocam askere gidebilir xs ins o zamana kadar olur rabbimin iZniyle.

Bende soğan kürüne başlayanlardanım.27 yasındayım ve bugüne kadar reglm hep düzensizdi.2ayda bir oluyorum . bisürü hap kullandım ama bıraktıktan sora yine gecikiyordu. 4aylık evliyim . soğan kürüne herhangi bigün basladım cunkü adet tarıhımı bilmiyorum net olarak ve önceki adetimden 46. gün sora regl oldum. kür sırasında akıntım kanamam olmadı. işe yaradıgını düşünüyorum çünkü parcalar düstü. şimdi ikinci kürümdeyim bakalım nezaman olacagım ve bende bebek isteyenlerdenim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…