benim polikistikoverim var, onun için siperiş etmiştim testere dişliyi, umarım faydasını görürüz hepimiz.
sizin adet gecikmeniz hormonlarla mı alakalı?
Soğan kürünü bende uyguladım.
Ben adetim başlamadan önce içmeye başladım geçen ay.
Neden böyle birşey yaptım derseniz gecikeceğini biliyorum emindim hatta çünkü böyle bir sorunum vardı.
İlk günlerde korkunç bir bel ağrısı yaşadım belim kopacak sandım öyle ki eğilemiyordum bile 5 gün sonra geçti.
Ardından kahverengi hatta kızıl kanamalarım oldu,akıntı vs olmadım bende.
Kızıl kanamaların kistlerin temizlenmesi olduğunu öğrendim bir yerde yazıyordu
adet olmadım gibi birşey oldu geçen ay.
Ama 15 güne tamamladım kürü.
Bu arada kilo verdim bir ayda ve yine saraçoğlunun testere dişli arslan pençeyi çayını içtim.
Ve sonuç ilk defa belki 5 yıldır ilk defa 28. günde adet oldum.
Hamileliği etkiler mi bilemem ama rahmi,kanalları vs temizlediğine eminim.
Kızlar benimde ilk 15 günlük kür sürem bitti. Tam düzenli içemedim. Bazen günde sadece bir bardak içebildim ama elimden geldiğince 15 gün devam ettim. İçimi ile ilgili sıkıntı yaşamadım. Koklamadan tek seferde diktim kafama. Üzerine de ağzıma bir lokma birşeyler aldım. ben adetimin 7. günü başladım. Akıntım kullandığım süre zarfında oldu. Şimdi kasıklarımda batmalar gögüslerimde hassasiyet ve belimde hafif ağrılar var. Dilerim bu belirtiler hamilelik yönündedir. Bekleyip göreceğiz artık. Gelişmeleri yazarım size :) Dualarınızı esirgemeyin kızlar bu bekleme sürecinde benden...
burdaki arkadaşlar genelde iki kürü bi arada kullanmayın diyorlar ama tam bilmiyorum biraz daha cevap bekle istersen
canim tesekkur ederim ama bu ay herseyi denedim resmen ewet dedigin gibi sanki herseyi yapinca daha cok umutlaniyor insan.bugun adetimin 17ci gunu.gecen ay 26ci gunde olmustu bakalim artik.kasiklarim cok agriyor yururken bile cok batiyor.belimde agriyor.
ama gecen sabah idrarimi yaparken cok yanma oldu sanirim idrar yollari enfeksiyonu.ama sogan kuru iltihabi temizlemezmi kafam cok karisti.ama 1-2 saat sonra gecti.suan yok sadece cok sik wcye cikiyorum.akintimda var ama anlamadim gitti.ovulasyon testinde 12ci gun koyu cizgiyi gordum 3gun ust uste ikinci cizgi vardi ama o seffaf akinti hic gelmedi neler oluyor bilmiyorum.yani seffa akintim gelmedi ama iki cizgi gordum yani ben yumurtladimmi yumurtlamadimmi yardimmmm??????????????
ah canım keşke bi bilgim olsaydı da sana yardımcı olabilseydim ama ovulasyon testi yapmadım hiç... idrar yollarından bir dr a git istersen ya da kadın doğuma git mantar falan olabilir (korkma da) temizler diyorlar ama sadece ona güvenip dr a gitmemezlik yapma...
kızlar bu arada soğan kürünün ikinci aşamasına bugün başladım, hayırlısı olur inşaallah, bu kez 7 gün içicektik dimi? bilen var mı?
bu arada kirazağacım ne zamandır yorum yapmıyorsun... inşaallah bir sıkıntın yoktur canım
soğan kürünü şuan uyguluyorum zaten, bitince de tes. aslanpnçsi çayını içerim artık, yardımcı oldun sağolasın aklıma takılmıştı epeydir.
kızlar bu arada soğan kürünün ikinci aşamasına bugün başladım, hayırlısı olur inşaallah, bu kez 7 gün içicektik dimi? bilen var mı?
bu arada kirazağacım ne zamandır yorum yapmıyorsun... inşaallah bir sıkıntın yoktur canım
rabbim nasip eder inş cnm bebeği :) ben bekarım şimdilik onu düşünmüyorum da adet düzensizliği vardı bende yıllardır ilaç kullandım en son yumurtalık tembelliği var dedi doktor moralim bozuldu bi de nişanlıyım ilerde sorun olur diye korktumsoğan kürünün herkese faydası olmş ilaç kullanacağıma bunu yapaym dedm inş düzene girer bende 4. günümdeyim saat 5 gibi içiyrm bi de gece içiyrm önce tok karnına içiodum artk aç karnına içmeye özen göstericem
merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım :)
benim yumurtalıklarımda da kist vardı. bu yüzden hamile kalamıyordum. ben soğan kürünü 1 ay boyunca düzenli olarak yaptım. adet olunca ara verdim ve kist için doktoruma gittim. kist kalmamış yok olmuş dedi. bende daha kullanmadım. eğer adetimde sorun olursa yine kist olursa kullanırım dedim ve o ay hamile kaldım
darısı başımıza :) bende de iltihap var doktor hamileliği engellemez ama geciktirir dedi biz de 7-8 aydır korunmuyoruz
durumun aynı benimki gibiymiş canım..inşallah senin gibi benimde mucizem bana gelmiştir canım benim..biz çok sık giremiyoruz malesef ilişkiye eşim vardiyalı çalışıyor..ama bende şöle bişi oldu..ilişkiye girdiğimizin ertesi günü çok çok yogun yumurta akı kıvamında aynı bir akıntım oldu..ondan sonra akıntım fln kesildi..gelicek gibi olan pembeliklerde kesildi sancım flnda olmuyor..yani hiçbir belirtim fln kalmadı..hakkımda hayırlısı..şimdi ben sogandan sonra incire başlayayım diyordum acaba ne zaman başlasam hastalanmayı beklesemmi ki?
canım rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah..darısı bizlerin başına bende çok ugrastım tüp aşamasındayım zaten tüpten önce bunu bir denemek istedim..eger olmazsa tüpe başlayacagım..rabbim inşallah bizlerinde yüzünü güldürür
inşallah bitanem benim biteli 2 gün oldu ne agrım var ne sızım ne de kanamam 40 gün oldu bugün adet olmayalı..bakalım bende beklemedeyimm..rabbim hayılrısını nasip eylesin inşallah...
inşallah olur canm :) gerçi ben bebeğimi kucağıma alamadım. 2 aylıkken kalp atışı durduğu için aldılarinşallah senin olur da Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder
amiiiiiiinn canmAllah sağlıklı ve hayırlısını versin canım hepimizeüzüldümmmm
Hm ben iki buçuk yıllık evliyim bende pkoluyum yumurtlama sorunum varmış klomen verdi ilk ay onu kullandım igne verecekti gerek bile duymadı catlar diye tahmin etti ama o ay bebek olmadı şimdide sogan suyu iceyim dedim iste yarın Yada öbür gun adet olmam lazım sag kasığım çok ağrıyo arada göğüslerim çok sis ve acıyı akıntım çoğaldı sivilcelerim var adet belirtileri ama ben ins bebektir diyorum .sende ac icmeye çalış illaha faydası oluyo canım üzülme takma ins hersey yoluna girer
slm kızlarrbende 10 aydır bebek istiyorum ama olmuyo herşey normal... soğan suyu içtiği ay yada bir boş bir dolu ilişki yaşayarak hamile kalan varmı arannzda lütfen yardım edin canım cok skkın