Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

aranıza yeni katıldım :) ben yeni evliyim eşim yurt dışında bende gidicem ama hemen bebek istiyoruz soga kürü hamile kalmakta yardımcı oluyormuş bende yanına gitmeden bu ay başladım 8 gündür içiyorum yanlız 1 sefer akşam içiyorum herangi bi rahatsızlııgım yok ama hemen olması için deniyorum tabi ilk önce dua ile rabbimden istiyorum sonra şifalı oldugunu düşündügüm için içiyorum ama size sorum adetimin 7 gün sonrası başladım 10 gün mü içmem gerekiyo sonraki ayda bidahamı içicem onu anlıyamadım ama eşimde yanım da yok yardımcı olursanız sevinirim :)

Muyom ilk kurde 15gun Iciyorsun. Ikinci kurde, adetine on gun kala 5 yahut 7 gun iciosun,kimisi 10diyor, ama senin bi sorunun yokmus, bicok sitede okudum sorunu olmayanlarin regli geciyormus kurde.

teşekkür ederm arkaşım adet gecikmesi oluyormuş dedin yaa kafam karışıtı herangi bi problem olmaz inşallah çünkü düzenli 28 günde bi adet oluyorum hep inşallah faydasını görürüz ....

bende ilk kürü uyguladım 2.küre 2 gün sonra baslamam ama devam etmıcem bı faydası oldumu olmadı mı bılmem ama hamıle degılım ve sureklı ıdrara cıkmakla basedemıyorum 2 aydırda bu durumdayım dr a gıdıcem.

tşk ederm canım. ama bence 2.kürü tamamlamalısın, londralı nıckli kısıyı takip ediyordum bende, 3. kez denemesinde haile kalmıstı,üstelik baslarda 6 ayda bir adet görüyorum demişti,hayırlısı canım
bır baska topıkte okudum (subatda hamılelıgnı ogrenenlerdı topıgın ısmı)arkadas hamıleymıs.

tşk ederm canım. ama bence 2.kürü tamamlamalısın, londralı nıckli kısıyı takip ediyordum bende, 3. kez denemesinde haile kalmıstı,üstelik baslarda 6 ayda bir adet görüyorum demişti,hayırlısı canım

gecctıgımız ay ılk denemızdı ani bir kararla bebek istedim o yusden ıctım sogan suyyunu esımede kecıboynuzu yedrdım.ama bu ay bebek ısını bıraz daha ertelemeye karar verdık sımdılık askıda kalsın sogan.dıkkatte etmedım yumurtlama gunune önlemde almadım ama olcagnı sanmıyorum.adetlerım çok duzensız degıldır hayırlısı bakalım.

kızlar biliyorum burda hep tam tersi şeyler konuştuk ama:
ben ilk 15 günlük aşamayı tamamladım şimdi 2. aşamadayım tabi bebek çalışmalarımız da devam ediyor. çevremdeki insanlar içme sogan spermin tutunmasını engeller söker ne var ne yoksa diyorlar, ben de saraçoğlu birşey olmaz ama hamile olduğunuzun farkına varırsanız bırakın diyor dedim...
içmeye devam ediyorum ama kafam da karışmadı değil, siz ne diyorsunuz?

ben bebek için değil ama adetim düzene girsin diye içtim. polikistik over var bende. lakin iki ay kullandım fayda etmedi. gerçi düzene girdi. o iki ay hiç sekmeden 10 gün gecikti :KK1: sonra da kızdım bıraktım. bu ay içmedim ama gene geçecek sanırım bi 10 gün.

mrb.bnm foruma üye olma sebebim hamile kalamamamdı.buradaki yazıları okurken soğan kürünü görmüştüm ve denemeye değer dedim.çoğu kişi memnun kalmış blki bi faydası olur diye başladım.eksiksiz olarak 2 kez uyguladım.kürün bittiği aydan 2 ay sonra hamile olduğmu öğrendim.şimdi gün sayıyorum.denemeye değer arkdşlar.hiçbir yan etkiside olmuyo ki çok hassas bi bünyem olmasına rağmen hiç bi sorun yaşamadım.azimle yapın.ALLAH izin verirse vesile olur İNŞALLAH.

ben ilk 15 günlük aşamayı tamamladım şimdi 2. aşamadayım tabi bebek çalışmalarımız da devam ediyor. çevremdeki insanlar içme sogan spermin tutunmasını engeller söker ne var ne yoksa diyorlar, ben de saraçoğlu birşey olmaz ama hamile olduğunuzun farkına varırsanız bırakın diyor dedim...

eskiden insanlar soğan suyunu bebek düşürmek için içerlermiş, rahimde ne var ne yok söker alırmış çünkü. AMA KABUKLARIYLA BERABER..
biz kabuklarını soyuyoruz buna dikkat et canım. içini ferah tut. bunca insan hamile kalmış vardır saraçoğlunun bi bildiği:KK34:

Neclasi senin sorunun varmiydi?
mrb.bnm foruma üye olma sebebim hamile kalamamamdı.buradaki yazıları okurken soğan kürünü görmüştüm ve denemeye değer dedim.çoğu kişi memnun kalmış blki bi faydası olur diye başladım.eksiksiz olarak 2 kez uyguladım.kürün bittiği aydan 2 ay sonra hamile olduğmu öğrendim.şimdi gün sayıyorum.denemeye değer arkdşlar.hiçbir yan etkiside olmuyo ki çok hassas bi bünyem olmasına rağmen hiç bi sorun yaşamadım.azimle yapın.ALLAH izin verirse vesile olur İNŞALLAH.

Canim benim bildigim o mor sogan eskiden bebek dusurmek icin kullanilan

Neclasi senin sorunun varmiydi?

yoktu dra gittm bütün tahlil tetkik ne gerekiyosa yaptırdım.eşimdede problem yoktu.sadece çok fazla iltihabım oluyodu.gerçi çok uzun bi zmn beklemedim yani 9. ayda hamile kaldım ama kafaya takıyodum işte.denemekte fayda var dedim.2 kez uyguladım kür bittkten 2 ay snra hamile oldğmu öğrendm.çok ciddi bi probleminiz yoksa deneyin bnce.ALLAH tanda ümidinizi kesmeyin.

yoktu dra gittm bütün tahlil tetkik ne gerekiyosa yaptırdım.eşimdede problem yoktu.sadece çok fazla iltihabım oluyodu.gerçi çok uzun bi zmn beklemedim yani 9. ayda hamile kaldım ama kafaya takıyodum işte.denemekte fayda var dedim.2 kez uyguladım kür bittkten 2 ay snra hamile oldğmu öğrendm.çok ciddi bi probleminiz yoksa deneyin bnce.ALLAH tanda ümidinizi kesmeyin.

necla su öncelikle hayırlı olsun senin adına çok sevindim :) sana sorum benim eşim yanımda yok 2 ay ssonra gelcek daha bir aylık evliyiz çocuk istiyoruz ben sogan suyu çok faydalı die duydum ve adettimden 7 gün sonra başladım akşamları sadece 1 bardak içiyorum herangi bi soglık sorunum yok o yüzden bir bardak yeterli olur die düşündüm ama sen nasıl yaptın adettinden kaçgün sonra başladın 2 . ay kaç gün içtin yardımcı olursan çok sevinirim çok sorusordum ama hakını helal et ....

X