- 27 Ocak 2013
- 25
- 0
Kızlar bişey sorucam bu kürü bende deniycem banada yardımcı olurmusunuz
beyaz soğan mı kullanmak gerekiyo anlamadım ya her site de başka bişey yazıyo şu kabuğu soğan sarısı olan soğan mı yoksa (komik ama anlamadım ya)
Valla yemek kısmı her hafta değişiyor ama şunu söyleyeyim meyvelerle birlikte mutlaka süt yada yoğurt yiyorum meyvedeki şekeri dengeliyor mutlaka her yemek sonrası yeşil çay incir kuru üzüm muz kayısı normal üzüm gibi şeylerde çok şeker var diye yasak.glifor ya da glukofen metformin içerikli ilaçlar tüm pkolular ve insülin direnci için verilir o da düzenli kullanırsan zayıflamaya ve pcosa yardımcı valla kilom çooooooopkk 98 e düştüm hedefim 70 inşallah düşüncem ve bundan sonra asla almamak için çoook dikkat edicim
Kirazağacım sen de mi pco lusun kaç yıllık evlisin hamilelik yaşadın mı hiç?
herkese merhabalar..ben geçen hafta pazartesi adetimin 45.günü adet olamadığım için doktora gitmiştim ve kan testinden hamile olduğum haberini alıp çook sevinerek burda herkese haber vermiştim..hemen ultrasona girmek istemiştim ama malesef randevuyu ancak bi sonraki pazartesiye ancak alabildim ve geçtiğimiz pazartesi de ultrasona gittim ancak doktor kesenin oluştuğunu ama bebeği göremediğini, son adet tarihime göre 7 haftalık olması gereken hamileliğimin de 5 haftalık olabileceğini söyledi ve haftaya pazartesi tekrar bakalım dedi..o günden beridir de hafif kahverengi akıntılarım oluyor..( sanırım düşük olcak.. o kadar üzgünüm ki.. 4-5 aydır regl olduğumu görünce bu ayda olmadı diye üzülüyordum ama şimdi o kadar çok üzüldüm kii anlatamam. bu şekilde daha beter oluyormuş..hep derler ya beterin betiri var diye.. o yüzden kendimi şimdi bunun da beteri var sakın çok üzülme diye telkin ediyorum ve allah bi daha yaşatmasın diye dua ediyorum.. allah herşeyin hayırlısını versin.. bir şeyi de çok istememek lazım belki de.. yıkımı daha çok oluo..
youtubedeki tum videolari izledim canim. sonra ben mail attim buraya koyalayim aynen soyle yazilmis.canim sana sunu sormak istiyorum en az 4 ay kullanilmali diyorsun ama benim bildigim sadece 3 ay kullanicaksin eger bunu fazla kullanirsan rahim duvarini inceltiyormus bi ara ibrahim saracoglunun video larini izle derim yanlis bilgi olmasin burdaki arkadaslara.3 ay kullanip ara verip tekrar sogan kürünü kullanin diyor.
herkese merhabalar..ben geçen hafta pazartesi adetimin 45.günü adet olamadığım için doktora gitmiştim ve kan testinden hamile olduğum haberini alıp çook sevinerek burda herkese haber vermiştim..hemen ultrasona girmek istemiştim ama malesef randevuyu ancak bi sonraki pazartesiye ancak alabildim ve geçtiğimiz pazartesi de ultrasona gittim ancak doktor kesenin oluştuğunu ama bebeği göremediğini, son adet tarihime göre 7 haftalık olması gereken hamileliğimin de 5 haftalık olabileceğini söyledi ve haftaya pazartesi tekrar bakalım dedi..o günden beridir de hafif kahverengi akıntılarım oluyor..( sanırım düşük olcak.. o kadar üzgünüm ki.. 4-5 aydır regl olduğumu görünce bu ayda olmadı diye üzülüyordum ama şimdi o kadar çok üzüldüm kii anlatamam. bu şekilde daha beter oluyormuş..hep derler ya beterin betiri var diye.. o yüzden kendimi şimdi bunun da beteri var sakın çok üzülme diye telkin ediyorum ve allah bi daha yaşatmasın diye dua ediyorum.. allah herşeyin hayırlısını versin.. bir şeyi de çok istememek lazım belki de.. yıkımı daha çok oluo..
ben zaten genel olarak meyve yemem :) bende pcos var gecti mi bilmiyorum 4 ay sogan kuru yaptim son gittigimde dr hersey temiz dedi. 3yil bitiriyo evlilikte ve hic hamilelik yasamadim.
İnşallah Rabbim gönlümüze göre verir canım ben ilk 3yıl hiç istemedim çocuk korundum keşke daha erken başlasaydım diyordum geçen yıl klomen kullandım hiç fayda etmedi martta tüp bebek yaptırdım benim pcos dediğin gibi çok ağır oldugundan çok yumurta oluştu ama sadece 1tanesinin içi dolu diğerleri boşmuş o da kalitesizmiş tutmadı doktor anlam veremiyor ilaçla bile regl olamıyorum psikolojik diyor kilodan diyor ondan sonra regl olmadım biraz kilo verince Kasım 24 de regl oldum şimdi yine tık yok bakalım soğan inşallah işe yarar daha önce 1hafta yapmış bırakmıştım bu sefer inşallah devam edeceğim sizce regl olur muyum bir de bu onbeş gün bitince mi olurum yoksa bitirmedende olabilir mi
kızlar merhaba soğan suyunu içtikten sonra ilk kez 28. gün adet oldumama 2 gün güzel güzel geldi ikinci günün gecesi hiç gelmemiş bugün ise azcık kahverengi şekilde gelmiş, benim bundan önceki adetlerim de de fazla gelmezdi ama (en fazla 3 gün sonra az az leke gibi gelirdi) burda soğandan sonra daha fazla geldiğini okumuştum arkadaşlardan benimki bir tuhaflık değildir dimi?
bu arada iyiki varsınız
Inşallah Rabbim gönlümüze göre verir canım ben ilk 3yıl hiç istemedim çocuk korundum keşke daha erken başlasaydım diyordum geçen yıl klomen kullandım hiç fayda etmedi martta tüp bebek yaptırdım benim pcos dediğin gibi çok ağır oldugundan çok yumurta oluştu ama sadece 1tanesinin içi dolu diğerleri boşmuş o da kalitesizmiş tutmadı doktor anlam veremiyor ilaçla bile regl olamıyorum psikolojik diyor kilodan diyor ondan sonra regl olmadım biraz kilo verince Kasım 24 de regl oldum şimdi yine tık yok bakalım soğan inşallah işe yarar daha önce 1hafta yapmış bırakmıştım bu sefer inşallah devam edeceğim sizce regl olur muyum bir de bu onbeş gün bitince mi olurum yoksa bitirmedende olabilir mi
ya belki dusuk degildir hemen kotusunu getirme aklina, bi tanidigim adet gibi kipkirmizi kanin geldigini karin agrisi cektigini adet oldugnu sandgini solemisti ama hamile imis. yani hamile oldugunu orenince de o kanamanin tehlikeli oldugunu diusunmustu ama dr normal demis ve bebegi saglikli. ins senin de ole olur.
Canım sakın üzülme Allah'ın izniyle hiçbişey olmaz kuzuna benim eşimin amca kızı hamileyken çok yoğun kanaması oldu ayağa kalkınca o kadar korkunçtu ki kanaması biz kesin bebek düştü dedik ama hiçbişey olmamıştı 2gün hastanede yattı şimdi kızını bekliyor dua edelim bol bol
inş dediğiniz gibidir kızlar..allah hepimize herşeyin hayırlısını versin inş. bazen bişeyi çok istrken sadece olmasını istiyoruz ama işte sadece olması değil hayırlı olması için dua etmek lazım..iyi dilekleriniz için teşekkürler...
evet sana öyle mail gelmis dogru ama benim gibi hic bir rahatsizligi olmayan cocuk isteyen birininde bu sekil kullanmasi dogru degil..
aslinda senin yazdigin yanlis degil senin rahatsizligina göre 4 ay kullanilir ama iste arkadaslarinda dikkat etmesi gerekiyor neye göre ne kadar kullanilmasi gerekiyor diye.
sen de haklisin ama ben zaten herkese demiyorum, herkes 4 ay yapmali diye. o arkadas durumunu ayrintili yazmisti bunun uzerine yazdim oyle. yoksa mesela bi arkadasim var pcos diil ama kisti vardi ona 1 ay yapsan yeter belki de dedim. ki yapti ve kisti de gitti.
canım çok teşekkürler bana verdiğin bilgiler için bişey daha soacağım bu soğan suyunu günde 2den fazla içsek bir zararı olur mu acaba?ya da sadece 1 kez içsek benim bugün 3.günüm biraz akıntılarım başladı çok seviniyorum inşallah devamı gelir benim annem ben 14 aylıkken vefat etmiş içimde o kadar büyük bir sevgi boşluğu var ki ben de en kısa zamanda bebişim olsun da ona vereyim bu sevgimi diyorum nolur birbirimize dua edelim müminin mümine yaptığı dua en makbul olanlardanmış sizi seviyorum iyi ki dertleşebiliyoruz burada
selam hanımlar ben de bu ay bu topikte küre başladım 8 gün geçti adetim hala olmadım:) şimdi gidip test alcam inşallah sonuç pozitif olur
sonucu bize de yaz merak ettim simdi ins olur
az önce test yaptım ama malesef negatif sadece şunu söyleyebilirim ikinci çizgi hayali gibi de olsa vardı gibi geldi yani yeri belli oluyordu yarın yine yapıcam bakalım inşallah olur Allah hepimize hayırlısıyla hepimize nasip etsin
arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum