benim bi arkadas da adeti gecti 3-5 gun ard arda test yapti hep silik cikti ikinci çizgi. kiz emin diildi ama ona silik cikinca gebelik var dedim. en sonunda dra gitti kan testiyle belli oldu hamile oldugu. ama 1 hafta gecti gecmedi dustu bebek. silik cikmasi da bu yonden saglikli diil. istersen dra git evde test yapacagina. kendine dikkat et ama. ins pozitif sonuc cikar.
pazartesi gidicem kan testi yaptırcam sağlık ocağında inşallah pozitiftir
merhaba hasankeyf bende adetimin 2ci gunu bal corek otu tarcina basladim bugun 5ci gunum.ayni anda sogan kurune de baslasammi 7ci gunu.bide ters etki etmesin sen oyle mi yaptin?baska onerebilecegin neler var?
benimde sogan kürümde ilk ayim bu gün bitti bugün yarin adet olmam gerekiyor.3 ay boyunca denemek istiyorum bu kürü sonuc iyi olmasa bile en azindan keske deneseydim demis olmamak icin.bu arada benim ne akintim oldu ne agrilarim oldu.
arkadaşlar benim bir sorum olacak. sogan suyuna başlamadan önce adetlerim 32-33 günde geliyordu. soğan kürüne başladıktan sonra ilk kez 28. gün (4 şubat) geldi çok şükür rabbime, ikinci kürü bu tarihe göre hesaplayıp başlıcam dimi? yani gelecek ay (inşaallah gelmez de) 28. gün de gelecek şekilde hesaplayıp o tarihe göre mi başlayım küre :26:
arkadaşlar belki gülebilirsiniz ama başlamışken doğru yapmak istiyorum:26:
merhaba hasankeyf bende adetimin 2ci gunu bal corek otu tarcina basladim bugun 5ci gunum.ayni anda sogan kurune de baslasammi 7ci gunu.bide ters etki etmesin sen oyle mi yaptin?baska onerebilecegin neler var?
başlarım soğan suyuna daaa incir suyunada hiç biri işe yaramıyo her bekle sonu hüsran zaten bugun aşırı bi sinirlilik var üstümde boş yerden sinirleniyorum yne adet olcam kesin daha da kür müryapmam çok sıkıldım zamanı gelmeden zemzem suyu bile içsen faydası yok belli...
arkadaşlar benim bir sorum olacak. sogan suyuna başlamadan önce adetlerim 32-33 günde geliyordu. soğan kürüne başladıktan sonra ilk kez 28. gün (4 şubat) geldi çok şükür rabbime, ikinci kürü bu tarihe göre hesaplayıp başlıcam dimi? yani gelecek ay (inşaallah gelmez de) 28. gün de gelecek şekilde hesaplayıp o tarihe göre mi başlayım küre :26:
arkadaşlar belki gülebilirsiniz ama başlamışken doğru yapmak istiyorum:26:
merhaba...
benimsoğankürümde 11.günümamabende akıntıfazlalaşması olmadı banada dok pko var dedi kistte varmış bakalım artık inş allah isteyen herkese nasip etsinnn
ben de hamileyim nihayet rabbime şükürler olsun bu soğan kürünü bana vesile kıldı. 1 ay yaptım ve tuttu çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin:))
aynen canım ben de sen gibi düşünüp başladım benim de ilk 15 günüm bitti diğerine başlıcam Allah izin verirse. inşaallah faydasını görürüz ve hepimiz hayırlısıyyla birlikte hamile kalıp bebeklerimize kavuşuruz
benim de 30-32 arasiydi ben hep 20. gunde basladim. 20.gunde baslarsan 29. gunde bitiyior sogan. tam ortasi yani.
benim son adetim 35. gunde oldu yani sogan bittikten bi 4-5 gun sonra oldu.
canım merhaba geçmiş olsun, ben de ilk 15 günümü bitirdim ikincisine geçcem, bende de çok akıntı olmadı, olmayabiliyor galiba herkeste çok akıntı[/QU
teşk benimkasık bel ağrılarım arttı inş oda bir işarettir...
canım merhaba geçmiş olsun, ben de ilk 15 günümü bitirdim ikincisine geçcem, bende de çok akıntı olmadı, olmayabiliyor galiba herkeste çok akıntı[/QU
teşk benimkasık bel ağrılarım arttı inş oda bir işarettir...
umut vermiş olmayım ama burda bi arkadaşım da bel ağrım ve kasıklarımda batma var demişti ve şimdi hamile
merhaba...
benimsoğankürümde 11.günümamabende akıntıfazlalaşması olmadı banada dok pko var dedi kistte varmış bakalım artık inş allah isteyen herkese nasip etsinnn
umut vermiş olmayım ama burda bi arkadaşım da bel ağrım ve kasıklarımda batma var demişti ve şimdi hamile
ayyy inşallahhh herkese nasip etsin rabbimm daha adetime 15 gün var nasıl zaman geçicek hiç bilmiyorum valla:s
canım bende de hiç ama iç akıntı olmadı acaba yumurta oluşumu yok mu diye de düşünmüştüm ama şu ana hamileyim rabbime şükürler olsun o yüzden akıntıyı fazla takma kafana
kirazagacim iyiki varsın, her sorduğum soruya mutlaka cevap veriyorsun teşekkür ederim