Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ben ilk kürü yaptım yarın regli günüm ilkine adetin 7.günü başlamıştım şimdi ikinci küre yine adetin 7. günü başlasam olur mu acaba

ben ilk kürü yaptım yarın regli günüm ilkine adetin 7.günü başlamıştım şimdi ikinci küre yine adetin 7. günü başlasam olur mu acaba

canım ben de sormuştum arkadaşlara cevaplarmışlr sagolsunlar. ilk 15 günü yaptıktan sonra bekliyorsun adet oluyorsun bittikkten sonra diğer adetine 10 gün kala tekrar başlıyorsun bana böyle yazmışlardı yapan arkadaşlar. ben de ilkini btirdim bekliyorum şimdi inşaallah hamileyimdir de gelmez de adetim :)) gelirse de bakalım o bittikten ssonre diğer adetime 10 gün kala devam edicem

Merhaba şekerler
Bu topicte olduğunuza göre soğan kürü nasıl yapılır biliyorsunuz
Bana anlatma şansı olan var mı her sitede farklı anlatılmış

gerçi arkadaşlar anlatmıştır ama ben siteyi açanın hasankeyfin anlattığı gibi yaptım tabi burdaki arkadaşlar da yardımcı oldular. adetimim 7. günü başladım 15 gün aralıksız sabah ve akşam aç karnaa içtim, 1.5 sb klorsz suyu kaynattım sonra içine ince kabuğu soyulmuş orta boy soğanı 4 e bölüp attım ve altı kısık ağzı kapalı bir şekilde 5dk kaynattım. ılıyınca içtim , ilk 15 günüm bitti bakalım şimdi bekliyorum :))

çok garrip gerçekten bunu yapan ya da duyan var mı ki

adetinizi bekleyin, adet olun. bir dahaki adete 10 gun kala yapacaksiniz ikinci kuru. bir siklus doneminde 2 kere sogan yapilmiyor.

kirazağacim ççok teşekkür ederim imdadıma yetiştin, yapmışken tam yapmak istediğim için o kadar telaşlıydım ki cevabını okuyunca çok sevindim yoksa içmeye devam edicektim valla :))

soganda ikinci kuru adete 10 gun kala 10 gun boyunca yapmak gerekiyor. 30 gunde adet oluyorsan 20. gunu baslamalisin. buna gore kendi adetine gore ayarlamalisin.

inşallah adet olmazsın da hamilesindir canım ben de yarın adet olcam da hiç umudum yok bu ay yani yarın kesin adet olurum bebiş gelmemiştir

inşallah adet olmazsın da hamilesindir canım ben de yarın adet olcam da hiç umudum yok bu ay yani yarın kesin adet olurum bebiş gelmemiştir

kızlar bende ocakda 15 gün sogan suyu içtimm..yarın 30.günüm inşallah rabbim yardım eder bize....şu 10 gün adet sonu içilecek demek...bende düşünüyorum adet olursam tekrar 15 gün içicem diye...yani yumurtlama geçtikten sonra başlanılcak öylemi ???

kızlar bende pcoluyum. 3ay klomen, çatlatma iğnesi sıkı takipler falan derken son ay soğan kürünü uyguladım. artık Allahın izniyle soğan kürünün mü tedavinin mi faydası oldu bilelmiyorum ama O ay Rabbim nasip etti şimdi 3 aylık hamileyim. Rabbim hepinize en kısa zamnda hayırlı evlatlar verir inş:)

tabiiiki öyle bünye bir değil bnm doktorum cahilmi..peki kist yaptığını bile bile senin doktorun bunu neden yazıyor veya tavsiye edebiliyor kullandınmı bilmmem ama nasıl verdi bunu sana anlamadım bnce sana tavsiyem doktorunu değiştir.. kadında zaten kist her ay kendiliğinden gelişen bir olay ve adetle birlikte bunlar dışarıya atılır onu öyle demeyelimde klomen kişiden kişiye hamile kalmak için faydalı olmayabilir.artı kullanıcak varsa klomeni insanlar bu sizin yazmış olduğunuz yazılardan dolayı ön yargı yapıp kullanmayablirler...artı zararlı ve kist yapıyorsa öncelikle doktorların verdiği ilaç neden bu neden kaldırılmıyor......

canım benim her ilacın faydası olduğu gibi maalesef yan etkileride olabiliyor. kimine yarayan kimine yaramıyor. doktor kist yaptığını görünce tekrar vermedi zaten. doktorumla ilgili bi şikayetim yok. değiştirmemede gerek yok.
burda insanlar sıkıntılarını, deneyimlerini paylaşıyor, ilacı karalamak adına yazılan bi yorum yok kullanmayın diye bi cümlede geçmiyor.zaten kimse kendi kendine bu ilacı alıp kullanmaz, kullancak olana doktor yazar, yaramadığı görülüncede bu tedavi uygulanmaz, bu kadar basit.
bazı insanlarda kiste yol açıyor diye ilacın kaldırılacak hali yok. her ilacın yan etkisi var sonuçta hepsi mi kaldırılsın yani? neyse ben tartışmak için yazmıyorum canım. dediğim gibi ne güzel sana yaramış keşke kullanan herkese böyle yarasa.. sevgiyle kal.

Canım çok sağol net ve çok açıklayıcı bir cevap olmuş Allah razı olsun
İnşallah bebişlerimize kavuşuruz bir an önce

selam kızlar ben 2,5 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz 1 yılın sonunda bebek olmayınca doktora gittim kistim olduğunu öğrendim 2 ay d.kontrol hapı kullandım gitti hsg çektirdim temiz çıktı sonucum.. klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum hala ne yazıkki hamile kalamadım vucudum kist yapmaya çok elverişliymiş soğan suyuna başladım 3.gunum bugun sabah akşam aç karnına içiyorum benim gibi olan varmı ?

bicok kisi bole burda.

kist normal bir kist ise polikistik over degilse hic endiselenme oyle pek zorlamiyor. etrafimda oyle olan arkadaslarim kist gidince hamile kalabiliolar hemen. sogan suyuna devam et bi 3 ay yap. kistler yok olu ins onunla.

bicok kisi bole burda.

kist normal bir kist ise polikistik over degilse hic endiselenme oyle pek zorlamiyor. etrafimda oyle olan arkadaslarim kist gidince hamile kalabiliolar hemen. sogan suyuna devam et bi 3 ay yap. kistler yok olu ins onunla.

Klomen ve çatlatma iğnesı vücudumda kist yapıyor bır süre doktora gıtmemeye karar verdım basit kıst dedı doktorum doğum kontrole gıdıyor bır kaç ay yok oluyor tekrar vücudum yapıyor bu ay ağrısız adet oldum ve kistimde yok demektir kist olunca ağrıdan duramıyorum kendi kendimin doktoru oldum inşallah bu ay umudumuz olur çok tesekkur ederim şuan 3.gunumdeyım inşallah tutar allahım hepimizin yardımcısı olsun

kızlar merhaba, rapor vermeye geldim
bugün kadın doğuma , benim için çok zor ve kaygı vericiydi ilk defa gittim çünkü... ama çok şükür korktugum gibi geçmedi... hem ultrasoonla hem de alttan baktı (başka bir tabiri var mı bilmiyorum) herhangi bir durum yok temiz dedi bu beni çok mutlu etti, sadece 21. gün yumurtlamayla ya da yumurtlama zamanı için orayı tam anlamadım çüünkü bi test yapılacak... (burda bir sorum olack size kist miyom o tarz bişey olsa iki şekilde de baktı belli olurdu dimi?)

ancak bugün adet oldum... bi taraftan üzüldüm, hamile olmadığım ortaya çıkmış oldu ama diğer taraftan çok sevindim çünkü ilk defa adetim 3 gün önce geldi :) kendimi bildim bileli adetim normal gününden 3-4 gün sonra gelirdi. yani hemen hemen 33 günde bir olurdum bu kez 28. gün de oldum. galiba bunu soğan suyuna borçluuyum ve sanırım işe yarıyor. kızlar mutlaka düzenli için. bu ay olmadı belki ama gelecek ay olacak inşaallah ama en önemlisi hayırlısıyla birlikte olması... sevgiler

sogan ise yaramis 14. gunde yumurtlama olmus demek ki. 21. gunde olan test de progesteron testi sanirim. o gunde yapiliyor. bi sayinin ustunde cikiyorsa yumurtladigin anlamina geliyor o. sanirim 10 ya da 12 idi. bunlarin ustunde çikarsa yumurtlama oldu demektir. yuksek cikinca hamilelik var mi yok mu onu bile anliyorlar.

ayrica miyomu bilmiyorum ama kist olsaydi mutlaka gorunurdu merak etme. ben pcosum. kist varken ben kendim bile goruyordum. sogandan sonra çok sukur kist yok bende de.

selam kizlar sogan suyunu bitiren varmi aranizda yada nasil gidiyor?benim 4 günüm kaldi ama 2 gündür cok zorlanarak iciyorum bakalim 4 gün daha dayanabilcemmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…