ben ilk kürü yaptım yarın regli günüm ilkine adetin 7.günü başlamıştım şimdi ikinci küre yine adetin 7. günü başlasam olur mu acaba
Merhaba şekerler
Bu topicte olduğunuza göre soğan kürü nasıl yapılır biliyorsunuz
Bana anlatma şansı olan var mı her sitede farklı anlatılmış
bu arada bunu okudum başka bi yazışmada garibime gitti
""ızlar ben 5 haftalık hamileyim 2 ay önce doktora gidip testlerimizi olduk eşimin sperm sayısı ileri hareketli %1 çıktı benimde tüplerimin ikiside tıkalı çıktı ben sütün içine kayısı doğrayıp buharına oturdum""
adetinizi bekleyin, adet olun. bir dahaki adete 10 gun kala yapacaksiniz ikinci kuru. bir siklus doneminde 2 kere sogan yapilmiyor.
kirazağacim ççok teşekkür ederim imdadıma yetiştin, yapmışken tam yapmak istediğim için o kadar telaşlıydım ki cevabını okuyunca çok sevindim yoksa içmeye devam edicektim valla :))
ben ilk kürü yaptım yarın regli günüm ilkine adetin 7.günü başlamıştım şimdi ikinci küre yine adetin 7. günü başlasam olur mu acaba
canım ben de sormuştum arkadaşlara cevaplarmışlr sagolsunlar. ilk 15 günü yaptıktan sonra bekliyorsun adet oluyorsun bittikkten sonra diğer adetine 10 gün kala tekrar başlıyorsun bana böyle yazmışlardı yapan arkadaşlar. ben de ilkini btirdim bekliyorum şimdi inşaallah hamileyimdir de gelmez de adetim :)) gelirse de bakalım o bittikten ssonre diğer adetime 10 gün kala devam edicem
inşallah adet olmazsın da hamilesindir canım ben de yarın adet olcam da hiç umudum yok bu ay yani yarın kesin adet olurum bebiş gelmemiştir
zuhalcim sana kist yapmadı diye kist yapmaz diye bir olay yok. klomenin kist yaptığı çok fazla insan var. artı benim doktorda klomen yapabilir dedi. başkalarına cahil olmayın diyosun ama sen kendinden yola çıkarak genelleyerek cahillik yapıyosun. ne güzel sende işe yaramış ama sonuçta herkesin bünyesi farklı. umarım sana yaradığı gibi yapan herkese yarar ve herkes mutlu haberler alır.
tabiiiki öyle bünye bir değil bnm doktorum cahilmi..peki kist yaptığını bile bile senin doktorun bunu neden yazıyor veya tavsiye edebiliyor kullandınmı bilmmem ama nasıl verdi bunu sana anlamadım bnce sana tavsiyem doktorunu değiştir.. kadında zaten kist her ay kendiliğinden gelişen bir olay ve adetle birlikte bunlar dışarıya atılır onu öyle demeyelimde klomen kişiden kişiye hamile kalmak için faydalı olmayabilir.artı kullanıcak varsa klomeni insanlar bu sizin yazmış olduğunuz yazılardan dolayı ön yargı yapıp kullanmayablirler...artı zararlı ve kist yapıyorsa öncelikle doktorların verdiği ilaç neden bu neden kaldırılmıyor......
inşallah adet olmazsın da hamilesindir canım ben de yarın adet olcam da hiç umudum yok bu ay yani yarın kesin adet olurum bebiş gelmemiştir
canım ne oldu hamilesindir inşaallah yazsana buraya ne durumdasın merak ettim
gerçi arkadaşlar anlatmıştır ama ben siteyi açanın hasankeyfin anlattığı gibi yaptım tabi burdaki arkadaşlar da yardımcı oldular. adetimim 7. günü başladım 15 gün aralıksız sabah ve akşam aç karnaa içtim, 1.5 sb klorsz suyu kaynattım sonra içine ince kabuğu soyulmuş orta boy soğanı 4 e bölüp attım ve altı kısık ağzı kapalı bir şekilde 5dk kaynattım. ılıyınca içtim , ilk 15 günüm bitti bakalım şimdi bekliyorum :))
çok garrip gerçekten bunu yapan ya da duyan var mı ki
kirazağacim ççok teşekkür ederim imdadıma yetiştin, yapmışken tam yapmak istediğim için o kadar telaşlıydım ki cevabını okuyunca çok sevindim yoksa içmeye devam edicektim valla :))
selam kızlar ben 2,5 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz 1 yılın sonunda bebek olmayınca doktora gittim kistim olduğunu öğrendim 2 ay d.kontrol hapı kullandım gitti hsg çektirdim temiz çıktı sonucum.. klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum hala ne yazıkki hamile kalamadım vucudum kist yapmaya çok elverişliymiş soğan suyuna başladım 3.gunum bugun sabah akşam aç karnına içiyorum benim gibi olan varmı ?
bicok kisi bole burda.
kist normal bir kist ise polikistik over degilse hic endiselenme oyle pek zorlamiyor. etrafimda oyle olan arkadaslarim kist gidince hamile kalabiliolar hemen. sogan suyuna devam et bi 3 ay yap. kistler yok olu ins onunla.
kızlar merhaba, rapor vermeye geldim
bugün kadın doğuma , benim için çok zor ve kaygı vericiydi ilk defa gittim çünkü... ama çok şükür korktugum gibi geçmedi... hem ultrasoonla hem de alttan baktı (başka bir tabiri var mı bilmiyorum) herhangi bir durum yok temiz dedi bu beni çok mutlu etti, sadece 21. gün yumurtlamayla ya da yumurtlama zamanı için orayı tam anlamadım çüünkü bi test yapılacak... (burda bir sorum olack size kist miyom o tarz bişey olsa iki şekilde de baktı belli olurdu dimi?)
ancak bugün adet oldum... bi taraftan üzüldüm, hamile olmadığım ortaya çıkmış olduama diğer taraftan çok sevindim çünkü ilk defa adetim 3 gün önce geldi :) kendimi bildim bileli adetim normal gününden 3-4 gün sonra gelirdi. yani hemen hemen 33 günde bir olurdum bu kez 28. gün de oldum. galiba bunu soğan suyuna borçluuyum ve sanırım işe yarıyor. kızlar mutlaka düzenli için. bu ay olmadı belki ama gelecek ay olacak inşaallah ama en önemlisi hayırlısıyla birlikte olması... sevgiler