Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

benim bi arkadas da adeti gecti 3-5 gun ard arda test yapti hep silik cikti ikinci çizgi. kiz emin diildi ama ona silik cikinca gebelik var dedim. en sonunda dra gitti kan testiyle belli oldu hamile oldugu. ama 1 hafta gecti gecmedi dustu bebek. silik cikmasi da bu yonden saglikli diil. istersen dra git evde test yapacagina. kendine dikkat et ama. ins pozitif sonuc cikar.

pazartesi gidicem kan testi yaptırcam sağlık ocağında inşallah pozitiftir

pazartesi gidicem kan testi yaptırcam sağlık ocağında inşallah pozitiftir

inşallah canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda...

merhaba hasankeyf bende adetimin 2ci gunu bal corek otu tarcina basladim bugun 5ci gunum.ayni anda sogan kurune de baslasammi 7ci gunu.bide ters etki etmesin sen oyle mi yaptin?baska onerebilecegin neler var?

canım konuyu sağolsun hasankeyf açmış ve onun yazdıklarından etkilenerek sen de başladın soğan kürüne, ama ben girdim gireli kendisini görmedim, burda bu konuda tecrübeli arkadaşlar var sağolsun onlar sorularımıza cevap veriyor.

benimde sogan kürümde ilk ayim bu gün bitti bugün yarin adet olmam gerekiyor.3 ay boyunca denemek istiyorum bu kürü sonuc iyi olmasa bile en azindan keske deneseydim demis olmamak icin.bu arada benim ne akintim oldu ne agrilarim oldu.

aynen canım ben de sen gibi düşünüp başladım benim de ilk 15 günüm bitti diğerine başlıcam Allah izin verirse. inşaallah faydasını görürüz ve hepimiz hayırlısıyyla birlikte hamile kalıp bebeklerimize kavuşuruz :KK16:

arkadaşlar benim bir sorum olacak. sogan suyuna başlamadan önce adetlerim 32-33 günde geliyordu. soğan kürüne başladıktan sonra ilk kez 28. gün (4 şubat) geldi çok şükür rabbime, ikinci kürü bu tarihe göre hesaplayıp başlıcam dimi? yani gelecek ay (inşaallah gelmez de) 28. gün de gelecek şekilde hesaplayıp o tarihe göre mi başlayım küre :26:
arkadaşlar belki gülebilirsiniz ama başlamışken doğru yapmak istiyorum:26:

arkadaşlar benim bir sorum olacak. sogan suyuna başlamadan önce adetlerim 32-33 günde geliyordu. soğan kürüne başladıktan sonra ilk kez 28. gün (4 şubat) geldi çok şükür rabbime, ikinci kürü bu tarihe göre hesaplayıp başlıcam dimi? yani gelecek ay (inşaallah gelmez de) 28. gün de gelecek şekilde hesaplayıp o tarihe göre mi başlayım küre :26:

canım bence normal adet tarihine göre yap çünkü senin kendi düzenin var bu belkide sadece bu ay için böyledir. yada istersen ortasını bul ona gör yap mesela önce 32 günde bir oluyormuşsun bu ay 28 günde olmuşsun 30 gün üzerinden hespla öyle başla küre bence

aynen canım ben de sen gibi düşünüp başladım benim de ilk 15 günüm bitti diğerine başlıcam Allah izin verirse. inşaallah faydasını görürüz ve hepimiz hayırlısıyyla birlikte hamile kalıp bebeklerimize kavuşuruz :KK16:[/QUOTE]

2.küre ne zaman basliyorsun canim?cok inancliyim icerken hep sifa allahtan deyip iciyorum yüce rabbim bizleri evlatsiz birakmasin insallah hayirli evlatlar versin yarabbim.

merhaba hasankeyf bende adetimin 2ci gunu bal corek otu tarcina basladim bugun 5ci gunum.ayni anda sogan kurune de baslasammi 7ci gunu.bide ters etki etmesin sen oyle mi yaptin?baska onerebilecegin neler var?

saracoglu hiç bir zaman iki kuru ayni anda yapmayin diyor. pcos varsa once sogan kuru 2-3 ay. ondan sonra incir veya bal tarcin çorek otu kuru. pcos diilseniz soggan kurune gerek yok direk btç kurunu yapin.

başlarım soğan suyuna daaa incir suyunada hiç biri işe yaramıyo her bekle sonu hüsran zaten bugun aşırı bi sinirlilik var üstümde boş yerden sinirleniyorum yne adet olcam kesin daha da kür mür :KK50:yapmam çok sıkıldım zamanı gelmeden zemzem suyu bile içsen faydası yok belli...

ben de bu ay incir yaptim hem de yirmi gun felan. hesap yaptim tam 2.4kg incir tukettim. ama ne oldu hicbisey. bugun 29. gunum adet olcam o belli de yumurtlama bile olmadi galiba. ben isi takibi de yapiorum. derece 37 dereceyi bile gormedi. daha incir yapmicam bal tarçin çorek otu yapcam bu ay.

Son düzenleme:

benim de 30-32 arasiydi ben hep 20. gunde basladim. 20.gunde baslarsan 29. gunde bitiyior sogan. tam ortasi yani.

benim son adetim 35. gunde oldu yani sogan bittikten bi 4-5 gun sonra oldu.

mrb arkadaslr bende pko cıktı ıkı ay once 12 gun boyuncA kahverengı lekelenmem olmstu ılac verdı nese adet oldm snr cgrdı adetlıyken yumurta takıbıne aldı klomen ve folıkasıt verdı klomene cok ıyı cvp verdm ıgneye bıle gerek duymadı ama gebelık olusmadı. rahım fılmı ıstedı ama korkuyorym . nese esımdede sol epıdıtım kıstı varıkosel cıktı ama degerlerı cok gzl cktı hareketlılık azck dusuk cktı amelıyat demedı ılac vermedı bebegnz olur ddı .nese klomenı kullandgm ay olmadı . bu ayda sogan suyuna basladm 12. gunum bugun . fzla akıntm olmadı sadece adetımın 13 14 . gunu kasıklarmda agrı oldu akıntm aynı yumurtlma belırtısı gbydı. snr bıdaha bıttı akıntm ama hep vajınalım ıslak gıbıme geldı. dun 16. gunumdu gene uzayan bı akıntm oldu bakalım 3 gunum kaldı gebelık olusur ıns tek duam dılegım o.ve gecen ay klomen kullanırken dha adet olmama 15 gun vrken adet belırtılerı olusmstu goguslerm fln ck agırmstı . sımdı hıc bır belırtı yok. ıns bakalım bklyrm hyrlsı...

ben de hamileyim nihayet rabbime şükürler olsun bu soğan kürünü bana vesile kıldı. 1 ay yaptım ve tuttu çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin:))

merhaba...
benimsoğankürümde 11.günümamabende akıntıfazlalaşması olmadı banada dok pko var dedi kistte varmış bakalım artık inş allah isteyen herkese nasip etsinnn:KK43::KK43:

merhaba...
benimsoğankürümde 11.günümamabende akıntıfazlalaşması olmadı banada dok pko var dedi kistte varmış bakalım artık inş allah isteyen herkese nasip etsinnn:KK43::KK43:

canım merhaba geçmiş olsun, ben de ilk 15 günümü bitirdim ikincisine geçcem, bende de çok akıntı olmadı, olmayabiliyor galiba herkeste çok akıntı

ben de hamileyim nihayet rabbime şükürler olsun bu soğan kürünü bana vesile kıldı. 1 ay yaptım ve tuttu çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin:))

elifçim çok sevindim Allah sahlıklı sıhhatli hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah :KK16::KK16:

aynen canım ben de sen gibi düşünüp başladım benim de ilk 15 günüm bitti diğerine başlıcam Allah izin verirse. inşaallah faydasını görürüz ve hepimiz hayırlısıyyla birlikte hamile kalıp bebeklerimize kavuşuruz :KK16:

2.küre ne zaman basliyorsun canim?cok inancliyim icerken hep sifa allahtan deyip iciyorum yüce rabbim bizleri evlatsiz birakmasin insallah hayirli evlatlar versin yarabbim.[/QUOTE]

ben de öyle diyip içiyorum :) bakalım ikincisine olcak Allah ın izniyle... amin canım amin... 2. kür adete 10 gün kala yapılıyor, bakalım arkadaşlardan da fikir aldım tereddüt yaşadım çünkü, hesaplıcam ona göre başlıcam yazarım canım

benim de 30-32 arasiydi ben hep 20. gunde basladim. 20.gunde baslarsan 29. gunde bitiyior sogan. tam ortasi yani.

benim son adetim 35. gunde oldu yani sogan bittikten bi 4-5 gun sonra oldu.

kirazagacim iyiki varsın, her sorduğum soruya mutlaka cevap veriyorsun teşekkür ederim :KK16::KK16:

canım merhaba geçmiş olsun, ben de ilk 15 günümü bitirdim ikincisine geçcem, bende de çok akıntı olmadı, olmayabiliyor galiba herkeste çok akıntı[/QU

teşk benimkasık bel ağrılarım arttı inş oda bir işarettir...

umut vermiş olmayım ama burda bi arkadaşım da bel ağrım ve kasıklarımda batma var demişti ve şimdi hamile

merhaba...

canım bende de hiç ama iç akıntı olmadı acaba yumurta oluşumu yok mu diye de düşünmüştüm ama şu ana hamileyim rabbime şükürler olsun o yüzden akıntıyı fazla takma kafana

canım bende de hiç ama iç akıntı olmadı acaba yumurta oluşumu yok mu diye de düşünmüştüm ama şu ana hamileyim rabbime şükürler olsun o yüzden akıntıyı fazla takma kafana

çok sevindim senin adına formu takip ediyordum seni görünce baya heveslendim bende allah sağlıkla kucağına almaayı nasip etsin inşallah:):):)

kızlar bende 4 ocakda hastalanmıştım normalde 30 günde bir oluyorum 6.günümde sogan suyuna başladım 15 gün içtim ve 4 şubatta hastalanmam gerekti olmadım 5 gün günüm geçti test yaptım negatif ve sonuç hastalandım ama ilk kez günüm geçti sogan suyu neden böyle yaptı kii..şimdi 2.kürü uygulicam önümdeki adete 10 gün kala içecegim 7 gün falan öyle dimi..

X