- 1 Ocak 2013
- 1.494
- 106
selam kizlar sogan suyunu bitiren varmi aranizda yada nasil gidiyor?benim 4 günüm kaldi ama 2 gündür cok zorlanarak iciyorum bakalim 4 gün daha dayanabilcemmi.
selam kizlar sogan suyunu bitiren varmi aranizda yada nasil gidiyor?benim 4 günüm kaldi ama 2 gündür cok zorlanarak iciyorum bakalim 4 gün daha dayanabilcemmi.
of ben hala yımırta çatlayıp çatlamadını anlayamıyom akıntılar birbirine benziyo 1 gün var ertesi gün hiç yokbide adetin 18-19 günlerinde bırak yarası gibi sancım oldu şimdi hafif hafif devam ediyo acaba üşüttümmü ?
ay sorma bende bıraktım 5. gün miğdem bulandı çok şekerli oluyo bide göebek yaptı bende tekrar soğan yapsammı die düşünyorum :44:
bence soğan suyu yap hem kilo verdiriyor hemde hamile kalmaya yardımcı oluyor cnm
incir içinde yumurtanın daha çok olgunlaşmasını koly çatlamasını sağladıı söyleniyor ama sanki ben fark görmedim soğan suyu daha iyi geldi hem adetim düzeldi hemde sancı olmadı bi yandan da diyrum bırak hiçbişe içme olaca varsa olsun garip bir psikoloji oldu
sogan ise yaramis 14. gunde yumurtlama olmus demek ki. 21. gunde olan test de progesteron testi sanirim. o gunde yapiliyor. bi sayinin ustunde cikiyorsa yumurtladigin anlamina geliyor o. sanirim 10 ya da 12 idi. bunlarin ustunde çikarsa yumurtlama oldu demektir. yuksek cikinca hamilelik var mi yok mu onu bile anliyorlar.
ayrica miyomu bilmiyorum ama kist olsaydi mutlaka gorunurdu merak etme. ben pcosum. kist varken ben kendim bile goruyordum. sogandan sonra çok sukur kist yok bende de.
Kızlar merhaba ben de uzun süredir sizi takip ediyorum.benim de pcos var 4,5yıllık evliyim bebek yok henüz ben de yazdıklarınızı görünce bugün soğan kürüne başladım ama benim sorunum regl olamamak offfff kilo da var.en son 24 Kasım'da regl oldum şimdi de başladım küre bakalım inşallah düzenli olur
kirazağacım çok teşekkür ederim yorumların için, çok güzel ve açıklayıcı yazmışsınbi kez daha sevindim iyi olduğunu duyunca... ayrıca senin kistinin yok olmasına da çoook sevindim inşaallah önce Allah ın izniyle sonra da soğan kürünün sayesinde herşey yoluna gircek...
peki o gün progesteron değerim yüksek çıkarsa adet olsamda hamile olabilir miyim o zaman
incir içinde yumurtanın daha çok olgunlaşmasını koly çatlamasını sağladıı söyleniyor ama sanki ben fark görmedim soğan suyu daha iyi geldi hem adetim düzeldi hemde sancı olmadı bi yandan da diyrum bırak hiçbişe içme olaca varsa olsun garip bir psikoloji oldu
merhaba hosgeldin.
pcos varsa zaten kilo vermek çook zor. sen madem regl olamiyosun sogana baslaman iyi olmus. ilk kur 15 gun. 15 gun yap sonra ins regl olursun. buna gore de ikinci regline tahminde bulunarak ikinci kuru yaparsin 10 gun. en az 4 ay yapman gerek cunku senin de baya agir pcos. regl olmamani sagliyorsa en az 4 ay yap. kisti yok edip regl olmani sagliyor sogan, sonra yumurtaliklar normale dondugu icin de kilo sorunu cozulmeye basliyor. ben cok kilo vermedim ama kendimi cok hafif hissediyorum. biz pcoslular diyetle sporla kilo veremiyoruz ben yasadim bunu, ama artik sanki diyetle de kilo verebilirim gibi geliyor normal insanlar gibi. bu bile guzel
Cevap berdiğin için çok teşekkürler hoşbulduk bende insülin direnci de var çoğu pcoslularda olduğu gibi yanlış diyet yüzünden kilo verip aldım hep. Şimdiki diyetisyenim buna uygun diyet verdi on kilo verdim tabi spor ve gliforla birlikte bakalım yaza kadar zayıflayıp hamile kalırım inşallah çok bunaldım her gören soruyor artık bişey de diyemiyorum hep ağlıyorum en azından sizlere anlatırım rahatlarım dedim tavsiyene uyucam 4 ay yapayım inş faydası olur hemen
Cevap berdiğin için çok teşekkürler hoşbulduk bende insülin direnci de var çoğu pcoslularda olduğu gibi yanlış diyet yüzünden kilo verip aldım hep. Şimdiki diyetisyenim buna uygun diyet verdi on kilo verdim tabi spor ve gliforla birlikte bakalım yaza kadar zayıflayıp hamile kalırım inşallah çok bunaldım her gören soruyor artık bişey de diyemiyorum hep ağlıyorum en azından sizlere anlatırım rahatlarım dedim tavsiyene uyucam 4 ay yapayım inş faydası olur hemen
diyeti bizimle de paylasir misin, ben diyetisyene gitmedim kendim yapiyordum evde ozellikle aksamlari ekmek yemiyordum ama gram oynamiyordu tarti. bi de glifer nedir ilac mi ?
neden agliyorsun ki herseyin bi zamani var biz cabamizi ortaya koyalim da zamani geldiginde Allah nasip eder. madem kilo vermeye basladin sogani da yap. pcos gitmeye basladikca daha rahat kilo verirsin. merak ettim kac kilosun 10 kilo vermissin kaca dustun, hedefin ne?
merhaba hosgeldin.
pcos varsa zaten kilo vermek çook zor. sen madem regl olamiyosun sogana baslaman iyi olmus. ilk kur 15 gun. 15 gun yap sonra ins regl olursun. buna gore de ikinci regline tahminde bulunarak ikinci kuru yaparsin 10 gun. en az 4 ay yapman gerek cunku senin de baya agir pcos. regl olmamani sagliyorsa en az 4 ay yap. kisti yok edip regl olmani sagliyor sogan, sonra yumurtaliklar normale dondugu icin de kilo sorunu cozulmeye basliyor. ben cok kilo vermedim ama kendimi cok hafif hissediyorum. biz pcoslular diyetle sporla kilo veremiyoruz ben yasadim bunu, ama artik sanki diyetle de kilo verebilirim gibi geliyor normal insanlar gibi. bu bile guzel bisey.
canim sana sunu sormak istiyorum en az 4 ay kullanilmali diyorsun ama benim bildigim sadece 3 ay kullanicaksin eger bunu fazla kullanirsan rahim duvarini inceltiyormus bi ara ibrahim saracoglunun video larini izle derim yanlis bilgi olmasin burdaki arkadaslara.3 ay kullanip ara verip tekrar sogan kürünü kullanin diyor.