Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

selam kizlar sogan suyunu bitiren varmi aranizda yada nasil gidiyor?benim 4 günüm kaldi ama 2 gündür cok zorlanarak iciyorum bakalim 4 gün daha dayanabilcemmi.

ben bugun ıtıbarıyle 15 gunumu tamamladım.son zamanlarda benım dahada kolaylasmıtı ılk haftalarda mıdem cok fena olmustu burnumu tıkıyorum bı dıkıste burnum tıkalıyken ustune bı kasık nutella kolaylastırıo :) beklıyorm bakalım 8 ocak bat.

selam kizlar sogan suyunu bitiren varmi aranizda yada nasil gidiyor?benim 4 günüm kaldi ama 2 gündür cok zorlanarak iciyorum bakalim 4 gün daha dayanabilcemmi.

merhaba kızlar benimde bugun 4.gunum soğan suyunda fena gaz yaptı bana birde alt bölgemde hareketlenmeler var 12.gunum bugun sanırım yumurtlama zamanım Allah ım herbirimize yardım etsin inşallah

Kızlar herkese merhabalar, soğan kürünün 2. Ayını bitirdim, adetim bittikten sonra 1-2 gün kahverengi akıntım geliyor, bende kist yok, enfeksiyon var o yüzden soğan kürünü kullaniyorum,benzer birsey yaşayan oldu mu?

of ben hala yımırta çatlayıp çatlamadını anlayamıyom akıntılar birbirine benziyo 1 gün var ertesi gün hiç yok bide adetin 18-19 günlerinde bırak yarası gibi sancım oldu şimdi hafif hafif devam ediyo acaba üşüttümmü ?

ben de anlamiyorum incir daha acayip bisey. bugun 25. gunum nasil kivamli akinti geliyor. anlamadim neyin nesi. bi de 9.-10. gunlerde bole olmustu. ama ortadaki gunlerde hiic akinti olmadi.

ayrica ben inciri biraktim. 20 gun mu ne oldu, gecen geri çikti ben de tiksindim. daha yapmiyorum sogan yapcam geri.

ay sorma bende bıraktım 5. gün miğdem bulandı çok şekerli oluyo bide göebek yaptı bende tekrar soğan yapsammı die düşünyorum :44:

Kızlar merhaba ben de uzun süredir sizi takip ediyorum.benim de pcos var 4,5yıllık evliyim bebek yok henüz ben de yazdıklarınızı görünce bugün soğan kürüne başladım ama benim sorunum regl olamamak offfff kilo da var.en son 24 Kasım'da regl oldum şimdi de başladım küre bakalım inşallah düzenli olur

Bir de yumurta çatlamadı falan demişsiniz onu nerden anlıyoruz soğan kürünü üç ay yapıp incire mi devam edeceğiz lütfen bana da yazınnnn😢😢😢

bence soğan suyu yap hem kilo verdiriyor hemde hamile kalmaya yardımcı oluyor cnm

incir içinde yumurtanın daha çok olgunlaşmasını koly çatlamasını sağladıı söyleniyor ama sanki ben fark görmedim soğan suyu daha iyi geldi hem adetim düzeldi hemde sancı olmadı bi yandan da diyrum bırak hiçbişe içme olaca varsa olsun garip bir psikoloji oldu

bende incir kürünü uyguladım ama faydasını görmedim soğan suyu içtim kistler yok oldu sen bu soğan suyuna evam et doğal antibiyotik faydasını gören çok

kirazağacım çok teşekkür ederim yorumların için, çok güzel ve açıklayıcı yazmışsın bi kez daha sevindim iyi olduğunu duyunca... ayrıca senin kistinin yok olmasına da çoook sevindim inşaallah önce Allah ın izniyle sonra da soğan kürünün sayesinde herşey yoluna gircek...
peki o gün progesteron değerim yüksek çıkarsa adet olsamda hamile olabilir miyim o zaman

merhaba hosgeldin.
pcos varsa zaten kilo vermek çook zor. sen madem regl olamiyosun sogana baslaman iyi olmus. ilk kur 15 gun. 15 gun yap sonra ins regl olursun. buna gore de ikinci regline tahminde bulunarak ikinci kuru yaparsin 10 gun. en az 4 ay yapman gerek cunku senin de baya agir pcos. regl olmamani sagliyorsa en az 4 ay yap. kisti yok edip regl olmani sagliyor sogan, sonra yumurtaliklar normale dondugu icin de kilo sorunu cozulmeye basliyor. ben cok kilo vermedim ama kendimi cok hafif hissediyorum. biz pcoslular diyetle sporla kilo veremiyoruz ben yasadim bunu, ama artik sanki diyetle de kilo verebilirim gibi geliyor normal insanlar gibi. bu bile guzel bisey.

tesekkur edeirm. o kadarini bilmiyorum ben de. sadece dr bana da vermisti nedir ne degildir diye arastirirken okumustum bazi yorumlari yazilanlari. bazi kadinlar progesteron degeri cok yuksek ciktigi ayda hamile olduklarini da yazmislardi. yoksa bu bi belirleme degil.

ben de bi ise yaramadigini dusunuyorum incirin.

benim de durumum farkli degil, takip etmek yoruldum biktim. artik esime soruyorum bugun 25. gun ama akinti geliyor yumurtlama mi oldu acaba diye garip garip bakiyor suratima. ben nerden bileyim diyor.

diyeti bizimle de paylasir misin, ben diyetisyene gitmedim kendim yapiyordum evde ozellikle aksamlari ekmek yemiyordum ama gram oynamiyordu tarti. bi de glifer nedir ilac mi ?

neden agliyorsun ki herseyin bi zamani var biz cabamizi ortaya koyalim da zamani geldiginde Allah nasip eder. madem kilo vermeye basladin sogani da yap. pcos gitmeye basladikca daha rahat kilo verirsin. merak ettim kac kilosun 10 kilo vermissin kaca dustun, hedefin ne?

Son düzenleme:

Valla yemek kısmı her hafta değişiyor ama şunu söyleyeyim meyvelerle birlikte mutlaka süt yada yoğurt yiyorum meyvedeki şekeri dengeliyor mutlaka her yemek sonrası yeşil çay incir kuru üzüm muz kayısı normal üzüm gibi şeylerde çok şeker var diye yasak.glifor ya da glukofen metformin içerikli ilaçlar tüm pkolular ve insülin direnci için verilir o da düzenli kullanırsan zayıflamaya ve pcosa yardımcı valla kilom çooooooopkk 98 e düştüm hedefim 70 inşallah düşüncem ve bundan sonra asla almamak için çoook dikkat edicim

Kirazağacım sen de mi pco lusun kaç yıllık evlisin hamilelik yaşadın mı hiç?

Son düzenleme:
herkese merhabalar..ben geçen hafta pazartesi adetimin 45.günü adet olamadığım için doktora gitmiştim ve kan testinden hamile olduğum haberini alıp çook sevinerek burda herkese haber vermiştim..hemen ultrasona girmek istemiştim ama malesef randevuyu ancak bi sonraki pazartesiye ancak alabildim ve geçtiğimiz pazartesi de ultrasona gittim ancak doktor kesenin oluştuğunu ama bebeği göremediğini, son adet tarihime göre 7 haftalık olması gereken hamileliğimin de 5 haftalık olabileceğini söyledi ve haftaya pazartesi tekrar bakalım dedi..o günden beridir de hafif kahverengi akıntılarım oluyor.. ( sanırım düşük olcak.. o kadar üzgünüm ki.. 4-5 aydır regl olduğumu görünce bu ayda olmadı diye üzülüyordum ama şimdi o kadar çok üzüldüm kii anlatamam. bu şekilde daha beter oluyormuş..hep derler ya beterin betiri var diye.. o yüzden kendimi şimdi bunun da beteri var sakın çok üzülme diye telkin ediyorum ve allah bi daha yaşatmasın diye dua ediyorum.. allah herşeyin hayırlısını versin.. bir şeyi de çok istememek lazım belki de.. yıkımı daha çok oluo..

Kızlar bişey sorucam bu kürü bende deniycem banada yardımcı olurmusunuz
beyaz soğan mı kullanmak gerekiyo anlamadım ya her site de başka bişey yazıyo şu kabuğu soğan sarısı olan soğan mı yoksa (komik ama anlamadım ya)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…