- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
ruzgarözge benim de pkom var..ve çok muzdaribim bu durumdan..ve sen şimdi soğan kürünü anlatıp pkoya rağmen hamile kaldıgını söyleyince heycanlanmadım değil...bebeğini kaybetmene çok üzüldüm ama hamile kalabilmen çok mutluluk verici..sürecinle beni de epey umutlandırdın...
canım benim de bir buçuk yıl çocuğum olmadı bende 15 gün soğan kürü içtim sonrasında bi kez adet gördüm bi daha da görmedim şimdi bir buçuk yaşında özkanım var allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inş bu arada adet düzensizliğinden olmadığını düşünüyosan incir kürü iç ben onunla adetlerimi düzene koymuştum allah yardımcınız olsun inş çok zor bi süreç
slm bendede pko vardı tabbiiii adet düzensizliği...sogan kürünü 15 gün uyguladım ve hamile kaldım su an 2.5 aylık insallah sizde şifasını görürsünüz
Masallah,Allah bagislasin...bende bugün 4. sogan kürü günümü tamaladim.
Insallah ayni senin gibi olurum
amin inş canım sana tavsiyem bu kürlerle beraber ilaç alma yani şöle başka hastalıklar için alıyosan başka ama hamilelik tedavisi için başka ya ilaç al yada kür
slm bendede pko vardı tabbiiii adet düzensizliği...sogan kürünü 15 gün uyguladım ve hamile kaldım su an 2.5 aylık insallah sizde şifasını görürsünüz
Merhaba arkadaslar, bende sizler gibi gecen ay sogan kurunu uyguladim 15 gun boyunca sabah aksam ictim, adetim ayin 16sina denk geliyordu bi kac aydir, ama bu kez 1 hafta gecikmeli adet oldum, ayin 18inde lekelenme yasadim ve tam anlamiyla ayin 21 inde adet oldum. 2.ci kuru uygulamam gerekirmi aceba ?
Selam kizlar..
Bir sorum olacak...peki adetimin tam olarak ne zaman gelecegi tam belli degilse ozaman
Ikinci ayda 10 gun once tekrar nadil yapacagim??
soğan kürünü nasıl uyguladığınızı anlatırmısınız güzel ve açıklayıcı bi şekilde
ben de ilk küre yeni başladım gecikmesiz son tarihime göre yapmayı düşünüyorum ikinci kürü mesela genel olarak ayın 22 sinde oluyorsa normalde 12 sinde başlamak gibi
Canim ama bende son bes alti adet farkli tarihlerde geldi...neyse bu sefer ki adete gore artik hesaplarim 1-2 gun arti veya eksi yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?