Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynen öyle yapayim ben
Insallah hepimizey iyi gelir bu kür
Arkadaşlar merhaba bende de PCO var
geçen yıl kendiliğinden hamilelik oldu gelişmedi
3 ay yumurta takibi ardından
2 kez aşılama oldum
crinone jelden dolayı bu ay gecikti adetim
testide negatif gördükten sonra adet olayım diye ilk kez soğan kürüne başladım ve adet oldum
bu ay kist olmasını bekliyordum açıkçası ama soğan suyundan sonra
resmen çatlayan,çatlamayan yumurtaların vücudumdan atıldığını gördüm
bugün adetimin son günü 3. aşılama için ilaçlara başlıycam soğan kürüne devam edicem 15 gün
Rabbim isteyen herkese evlatlar nasip eder inşallah hayırlısıyla..
merhaba hanımlar bende bu ay soğan kürü yapmayı düşünüyorum...
okudum yazılanları ilk bu topiği açan arkadaş hamile kalmış ne güzel...
inş içebilirim çünkü midem hassastır içemem her şeyi..deneyecm ve mutlaka içecm..
sadece hamile kalmak için değil soğan çok faydalıymış iltihap felan herşeye iyi geliyormuş yapmakta fayda var diye düşünüyorm...
inş yapıp içecem inş..
Bu kürün faydasını gören çok olmuş inşallah sizde de işe yarar. Hepimizin yumurtaları aydan aya azalıyor canınızı sıkıp üzülmeyin biliyorsunuz en önemli şey moral ve olumlu düşünmek. Her şeyin hayırlısı olsun inşallah biz de faydasını göreceğiz
inşallah rabbim düşmanımı dahi evlat hasretinde bırakmasın..
ilk gün benim de midem bulandı hatta kusacak gibi oldum ama sıktım kendimi içtim şimdi 3. gündeyim çok rahat içiyorum, alışılmayacak bir şey değil faydasını düşününce içmek daha kolaylaşıyor
zaten bittikten sonra yedinci günde başlanıyor, hiç midenizi düşünmeyin bu yedi günde "oo ben o soğan sularını su gibi içerim" diye düşünün kendinizi öyle hazırlayın belki daha rahat olursunuz :) bence rahatça tamamlarsınız kürü. müjdeli haberlerimizi de yazacağız buraya inşallah :)
evet canım sana katılıyorum :) benim de bugün 7. günüm yarısı bitti kürün inşallah diğer yarısı da Allahın izniyle bitecek
15 gün iç adetini bekle ve tekrar adetinden 7 ,8 gün sonra başlarsın benm adetten sonra gebelik belirtilerim oldu hemen idrar tahlili yaptım ve pozitif çıktı adet geçikmen olursa sakın başlamaarkadaşlar ilk ay 15 günden sonra tekrar kullanıyormuyuz birde aç tok farkediyormu lütfen bilen söylesin ben başlayalı 3 gün oldu bu küre ama doğrumu bilmiyorum..