öncelikle herkese merhaba;
yaklasık 11 aydır çocuk istiyorduk ama olmuyordu hıç doktora gıtmedık bu süre içinden sonra temmuz ayında dayanamadım gıttım
doktor saçma sapan bir sürü sey söyledi yumurtalıklarımda kist var mı ve bundan dolayı yumurtlama oluyo ama çatlamıyor ve buna baglı gebelık olusmuyor
ayrıca bır suru tahlil yaptı kan, idarar, ultrason,rahim filmi,sperm testi,hormon testi ama kesınlıkle bu sonuclara bakarak net bısı solemedi tabi bu durumda ben aratırma yaptım.
ibrahim saraçoğlu nun sogan kuru bana uya bılır dedım eylül ayında uyguladım ama pek duzenlı olmadı igrene igrene içtim ve içerken sifa niyetine diyordum
DDDD
eylülde gebe kalamdım ama bi adet oldum resmen zift gibiydi gercekten içim temizlendi sonra 23 ekımde hastaneye gıttım varmıdır bısı dıe ona gore bayramda hareket ederım ama malesef yoktu
o kadar uzuldum kı hastaneden aglayarak çıktım sonra 3 kasımda eczaneden test aldım ama yıne umutsuz bı sekılde once bır sonra iki olsun dedim eczacıya ve 2 adet test aldım.
eve gelıp hemen yaptım ve 2 çızgı çıkmısyı delı gıbı sevındım yok yanlıstır dedım 2. testıde yaptım oda 2 cızgı cıktı hemen esımı aradım aglayarak hamıleyı dedım eşim sevıncten konusamadı bıle
ama bu surekte herseyden onemlısı inanmak allahtan istemek ve istemeyi bilmek ben 41 adet meryem süreside okutmustum eylül başında yanı ekımın sonuna dogru bıttı ve gebe kaldım siz deyın sogan kuru ben diyeyim meryem süresi ama bunun tek çaresi allahta çoookk dua edip dogru istemek ben daha once bana bunları anlatacak bırılerını çok aramıştım en azında bırılerı okusun ve yol gosterıcı olsun dıye yazıyorum ve ben bu yazıları okuyunca gebe kalırsam bende yazıcam demıstım. allaha binlerce kez şükürler olsun bu yazıyı yazdırdı bana allah hepınıze nasip etsin inş allah izin verirse doğda da sizlere dua edicem hoscakalın.