arkadasım sen dalga geçiyorsun sanrım !
keçiboynuzunu bizde uyguladık canım 1 ay uyguladık, hazırlayıp içirdim eşime, ama keçiboynuzunu tükettik bulunduğumuz yer ilçe ve artık kalmadı diyorlaer
bir ay yeter inş bizehem şu mevsimler zamanı değilmiş dedi ya satıcı bulsam alacaktım onu dinleyen kim
kızlar bende adet düzensilziği var ayrıca bebekte istiyoruz
şimdi bu küre adet bitiminde başlayıp 15 gün içip bırakıyoruz sonrasında adet olunca 2.kürü yine aynı şekildemi yapıyoruz
cnm keçiboynuzunu uyguladysan 1 ayda havuc suyu uygula eşine,1ay keçiboynuzu 1 ay havuç 3_4 ay boyle dewam et saracoğlunun tarifi..şifa olsunn inş..
kızlar 30 martta soğan kürüm sona eriyorson gaz devam edecegim ama bir sorun var benim adetlerim düzenliydi(28 günde bir).aralık ve ocak ayında puregon 75 ml+ovitrelle göbekten vurulmuştum o sırada 25 günde bir oldum.geçen ay ilaç kullanmadığım için 33.günde adet olmuştum.ben adet hesaplama yaptım ve 1 nisan görünüyor inşallah olmam ve bebiş olur.incir kürüne başlayacagım ne zaman başlamalıyım.hemen soğan kürü bittiği gibi mi yoksa birkaç gün ara verip mi başlayacagım
bence ara vermee .. hemen başla zaman kaybetmeye gerek yok ..inşallah bir an önce bebişini kucağına alırsın...
ben gecen ay adeın 7.gunu baslayıp 15 gun boyunca sabah aksam yaptım sogan kuru adetım 3 gun gecıkmelı ve asırı agılı geldı...ben bunu sogana bagladım...gordugum faydası reglıme yakın goguslerımde agrı sızı sısme olmamasıydı...korktumacıkcası...
sımdı de reglımın 12.gunundeyım tekrardan baslasammı acaba...ne zmn baslamak gerekıyor... cunku reglıye yakın yapılırsa dusuk olabılecegını duymustum
ben gecen ay adeın 7.gunu baslayıp 15 gun boyunca sabah aksam yaptım sogan kuru adetım 3 gun gecıkmelı ve asırı agılı geldı...ben bunu sogana bagladım...gordugum faydası reglıme yakın goguslerımde agrı sızı sısme olmamasıydı...korktumacıkcası...
sımdı de reglımın 12.gunundeyım tekrardan baslasammı acaba...ne zmn baslamak gerekıyor... cunku reglıye yakın yapılırsa dusuk olabılecegını duymustum
zararı niye olsunki sonuçta günlük hayatta tüketebileceğimiz şeyler bunlarr... daha önceki yazılarda okudum hemen başlayanlar var.. bence başla sende benim soğan kürü bitsün ertesi günü hemen başlıcam eşimede keçi boynuzu aldım onuda ona içiricem..işimi sağlama alıyım dedim
evet haklısın hemen başlayacagım.eşime polen+arısütü kullandırıyorum
kızlar 30 martta soğan kürüm sona eriyorson gaz devam edecegim ama bir sorun var benim adetlerim düzenliydi(28 günde bir).aralık ve ocak ayında puregon 75 ml+ovitrelle göbekten vurulmuştum o sırada 25 günde bir oldum.geçen ay ilaç kullanmadığım için 33.günde adet olmuştum.ben adet hesaplama yaptım ve 1 nisan görünüyor inşallah olmam ve bebiş olur.incir kürüne başlayacagım ne zaman başlamalıyım.hemen soğan kürü bittiği gibi mi yoksa birkaç gün ara verip mi başlayacagım
Samatcım, hadi bakalım, hayırlı haberler bekliyoruz senden yakın zamanda. Ben de kürümün 7.günündeyim, ben de bu ay çok ümitliyim, inşallah bebişimin haberini alırım.
O kullandığın ilaçlar ne bilmiyorum (puregon 75 ml+ovitrelle), ama düzensizliğe sebep olmuş anlaşılan. Bende de düzensizlik yok açıkçası, problem eşimin sperm sayısı ve morfolojisinde. Ona keçiboynuzu yaparken, kendim de kürlerle güçleneyim dedim. Biraz FSH yüksek sadece (9 civarı).
Bence ara vermeden incir kürüne devam edebilirsin, o şekilde uygulayan ve olumlu sonuç alan arkadaşları okudum burdan. Ama genelde soğan kürünü 3 kez uyguluyıp incire geçmişler ama o kadar uzun sürmez senin inşallah...