Ya benim kafam karıştı şimdi bazı arkadaşlar adet bitimi başlanması gerekir diyo
Bazı arkadaşlar adet bitiminden 7 gün sonra hangisini yapacazki lütfen cevap yazın banada
Bu arada ben 22 günde bi adet görüyorum mesela o ay hamile kaldım bebeğe zararı olur muki?
adet olunca nasil anladiniz fayda ettiğini nasıl bi değişiklik oluyo canım..?
merhaba arkadaslar. sanıyorum yaklasık 1 sene öncesinde yazmıştım buraya. az önce okurken o günler aklıma geldi :)
hamile kalmak için birçok şeyi denedim. ( eşimde ve bende sorun yok bunu belirtmek istedim ) bir türlü bebek tutmuyordu.. meğer işin püf noktası ilişki sonrası sağa ya da sola dönük yatıp poponuun altına yastık koymakmış. ben o zamana kadar hep sırt üstü yatıp beklerdim. bu dediğimi deneyince tuttu ve suan Allah'ıma sükürler olsun ki 2,5 aylık hamişim :)
bu bahsettiğim yatış pozisyonunu yine KKdan 2 3 arkadas denedi ve onlarda da tuttu. bir deneyin derim.
umarım adet olmam ve bebiş haberi veririm sizlere
Ya benim kafam karıştı şimdi bazı arkadaşlar adet bitimi başlanması gerekir diyo
Bazı arkadaşlar adet bitiminden 7 gün sonra hangisini yapacazki lütfen cevap yazın banada
Bu arada ben 22 günde bi adet görüyorum mesela o ay hamile kaldım bebeğe zararı olur muki?
arkadaşlar ben 6 yıllık evliyim.2 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız oldu.olmaması için bir sorun yok ama olmuyor.soğan kürüne başladım bu ay.benimde bugün soğan kürümde 11.günüm..4 gün sonra bitiyor inşallah.bat ım 12 nisan inşallah adet olmam.bu arada Meryem suresini okuyorum hergün.41 gün okunacak.Allah kabul etsin.Bence okuyun rahatlatıyor
Meryem suresinde secde ayeti var cnm, tilavet secdesi yapmayı unutmayın. Ben de 41 gün olmasa da bolca okuyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin, inşallah bebiş haberlerini en kısa zamanda alırız, cümlemize hayırlı evltalar inşallah....
Arkadaşlar ben taze kimyasal gebelik yaşadım..Yani kese falan oluşamadan bitti hamileliğim..Hala adet görmedim..Dr. adet söktürcü verdi..Şu var ki dün gittiğim bir dr. sol yumurtalığımda gelişmekte olan bir yumurta olduğunu ve bende yumurta gelişimi tembelliği olabileceğini söyledi..Daha önce böyle bir sorunum yoktu..Rezervlerim de azalmış haliyle..Yani yumutalarım geç büyüyormuş..Son adet tarihim 13 şubat idi..Bu soğan suyu kürü yumurtaları geliştirir mi sizce ? Çok uzun zamandır duyuyorum ama hiç yapmadım bu kürü şimdiye dek..Yani adet olmadım henüz ama bu kür gelişmekte olan yumurtamın gelişimini sağlar mı ??
Soğan kürünü es geçip sadece incir kürünü mü yapsam acaba...Bunda da adet dönemimin şu günü başlayacaksın diye bir kural var mı acaba..??
canım adetim her zamankinden daha koyu renkte idi afedersin ama resmen siyah renkte idi
canım adetim her zamankinden daha koyu renkte idi afedersin ama resmen siyah renkte idi
Arkadaşlar ben taze kimyasal gebelik yaşadım..Yani kese falan oluşamadan bitti hamileliğim..Hala adet görmedim..Dr. adet söktürcü verdi..Şu var ki dün gittiğim bir dr. sol yumurtalığımda gelişmekte olan bir yumurta olduğunu ve bende yumurta gelişimi tembelliği olabileceğini söyledi..Daha önce böyle bir sorunum yoktu..Rezervlerim de azalmış haliyle..Yani yumutalarım geç büyüyormuş..Son adet tarihim 13 şubat idi..Bu soğan suyu kürü yumurtaları geliştirir mi sizce ? Çok uzun zamandır duyuyorum ama hiç yapmadım bu kürü şimdiye dek..Yani adet olmadım henüz ama bu kür gelişmekte olan yumurtamın gelişimini sağlar mı ??
Eki Görüntüle 376221
bu sekilde yatıp yastığı da yattığın yönde poponun altna koyuyorsun :S ama göbeğe doğdu değil daha nasıl anlatayım ki :S
heee galiba şu şekilde hafif bacakların kalkmasını sağlayacak kadar yani döndüm diyelim bu küçük meretler kaçmasın diye popodan bacağa doğru olcak dimi.