- 19 Eylül 2019
- 62
- 24
- 43
Bende çok akıntı olması canım bugün regl oldum 5 gün gecikmeli
Önümüzdeki ay çörekotu bal kürü deneyeceğim ins her yeni ay yeni umutadeti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok akıntı olması canım bugün regl oldum 5 gün gecikmeli
Önümüzdeki ay çörekotu bal kürü deneyeceğim ins her yeni ay yeni umutadeti
Benimde adetime 4 gün var test falan yapmıyorum yapmicamda beklicem bende çörek otunu duydum inciri birde Caksir koku otumuydu neydi bide ona bakicamBende çok akıntı olması canım bugün regl oldum 5 gün gecikmeli
Önümüzdeki ay çörekotu bal kürü deneyeceğim ins her yeni ay yeni umut
Benimde adetime 4 gün var test falan yapmıyorum yapmicamda beklicem bende çörek otunu duydum inciri birde Caksir koku otumuydu neydi bide onBende çok akıntı olması canım bugün regl oldum 5 gün gecikmeli
Önümüzdeki ay çörekotu bal kürü deneyeceğim ins her yeni ay yeni umut
Hadi bakalım hayırlısı allahtanevet oluyor bu bende de olmuştu
Rabbim çok aratmadan hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinBenimde adetime 4 gün var test falan yapmıyorum yapmicamda beklicem bende çörek otunu duydum inciri birde Caksir koku otumuydu neydi bide ona bakicam
Amin insallahRabbim çok aratmadan hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Prolaktin yüksekliği için İbrahim saraçoğlunun testeredişli aslan pençesi kürünü uygula,soğan kürünün hemen peşine benim 1 haftada 24'ten 11'e düştü prolaktinim bu kür sayesindeKızlar bende iki buçuk yıllık evliyim eşim varikosel ameliyatı oldu değerler düzeldi bu seferde bende pko başladı evlendikten sonra 15 kilo aldım ondan oldu galiba hiç klomen VS ilaç tedavisi olmadım incir kürü bal tarçın çörek otu kürü soğan kürü(sadece 3 gün yapmıştım bunu ama) yaptım farklı zamanlarda fayda göremedim sonra doktor ya aşılama ya tüp bebek dedi tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu şubat ayında, mart ayında ovulasyon testi ile takip yapıp günleri değerlendirdim yine olmadı gebelik bu ay da soğan kürü yapmaya başladım adetimin ilk günü 1 Nisan dı 4 nisan da adetim bitince akşam başladım soğan kürüne bu sefer tam on beş gün yapıcam bırakmicam gününden önce ovulasyon testi ne de başlicam prolaktin yüksekliği var diye yumurta çatlaması içinde Havuç suyu sıkıp içmeyi planlıyorum pik günlerinde tüp bebek tedavisi olduğum ay baya ilaç ve takviye ilaçlar kullandım diye hepsini bıraktım vücudum toparlansın diye birde ilaçlar dan dolayı ishal olmuştum hala da tam düzelmedim b12 fazlalığı oldu ondan da ishal oluyormuş sizce başka yapmam gereken bir şey var mı işim çok yoğun olduğu için doktora gitmeye izin alamıyorum yoksa yumurta takip yaptıracaktım ama cuma günü bir kontrol e gidecem bu arada vajinal enfeksiyon da oldum travazol krem kullandım adet olunca da iyileşti sanırım önerilerinizi bekliyorum kızlar soğan kürü ile hamile kalanlar çok var galiba ya inşallah bende olurum onlardan
15.gün bittikten sonra mı başlim canım dün 1.gündü soğan kürününProlaktin yüksekliği için İbrahim saraçoğlunun testeredişli aslan pençesi kürünü uygula,soğan kürünün hemen peşine benim 1 haftada 24'ten 11'e düştü prolaktinim bu kür sayesinde
15.gün bittikten sonra mı başlim canım dün 1.gündü soğan kürünüebet
Evet canım yani soğan kürünün bittiğiniz ertesi günü hemen başlıyorsun aslan pençesine15.gün bittikten sonra mı başlim canım dün 1.gündü soğan kürünün
Tmamdır kuzum teşekkür ederimEvet canım yani soğan kürünün bittiğiniz ertesi günü hemen başlıyorsun aslan pençesine
Merhaba canım bana da yardımcı olurmusunben mart adetim den hemen sonra soğan Kuru yaptım ama tam. Uygulayamadim test yaptım bu ay da negatif.. Şimdi yeni adetim den sonra testeredisli aslan pençesini başlasam olurmuEvet canım yani soğan kürünün bittiğiniz ertesi günü hemen başlıyorsun aslan pençesine
Gulsah81ag geçen ay 15 gün yaptın bitti 2. adeti beklemeden direk başla testere dişli aslan peneçesine sabah akşam iç.Merhaba canım bana da yardımcı olurmusunben mart adetim den hemen sonra soğan Kuru yaptım ama tam. Uygulayamadim test yaptım bu ay da negatif.. Şimdi yeni adetim den sonra testeredisli aslan pençesini başlasam olurmu
Sgaol. Canım sağol.. Allahtan duamızı doğadan da umudumuzu yitirmicez inşallah şimdi eşime de keçiboynuzu özü aldım bakalım bu ay durum ne olacak dualarım isteyen her anne adayına hamile olanlarında Allah sağlıkla kucaklarina alma umidimleGulsah81ag geçen ay 15 gün yaptın bitti 2. adeti beklemeden direk başla testere dişli aslan peneçesine sabah akşam iç.
adet olursan yine devam et ta ki 2. adetin bitip 2 gün geçene kadar aslan pençesine devam et,adet bitip 2 gün geçtikten sonra bir 15 gün daha soğan kürü uygula.Peşine tekrar aslan pençesine başla,artık soğan kürü uygulama 2-3 ay bıyunca aslan pençesine devam et,hamile kalırsan kürü bırak
amin canım inşallah bende eşime keçiboynuzu kürü yaptım,ayrıca 200mg E vitamini içiyor her günSgaol. Canım sağol.. Allahtan duamızı doğadan da umudumuzu yitirmicez inşallah şimdi eşime de keçiboynuzu özü aldım bakalım bu ay durum ne olacak dualarım isteyen her anne adayına hamile olanlarında Allah sağlıkla kucaklarina alma umidimle