Kızlar bende iki buçuk yıllık evliyim eşim varikosel ameliyatı oldu değerler düzeldi bu seferde bende pko başladı evlendikten sonra 15 kilo aldım ondan oldu galiba hiç klomen VS ilaç tedavisi olmadım incir kürü bal tarçın çörek otu kürü soğan kürü(sadece 3 gün yapmıştım bunu ama) yaptım farklı zamanlarda fayda göremedim sonra doktor ya aşılama ya
tüp bebek dedi tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu şubat ayında, mart ayında ovulasyon testi ile takip yapıp günleri değerlendirdim yine olmadı gebelik bu ay da soğan kürü yapmaya başladım adetimin ilk günü 1 Nisan dı 4 nisan da adetim bitince akşam başladım soğan kürüne bu sefer tam on beş gün yapıcam bırakmicam gününden önce ovulasyon testi ne de başlicam prolaktin yüksekliği var diye yumurta çatlaması içinde Havuç suyu sıkıp içmeyi planlıyorum pik günlerinde tüp bebek tedavisi olduğum ay baya ilaç ve takviye ilaçlar kullandım diye hepsini bıraktım vücudum toparlansın diye birde ilaçlar dan dolayı ishal olmuştum hala da tam düzelmedim b12 fazlalığı oldu ondan da ishal oluyormuş sizce başka yapmam gereken bir şey var mı işim çok yoğun olduğu için doktora gitmeye izin alamıyorum yoksa yumurta takip yaptıracaktım ama cuma günü bir kontrol e gidecem bu arada vajinal enfeksiyon da oldum travazol krem kullandım adet olunca da iyileşti sanırım

önerilerinizi bekliyorum kızlar soğan kürü ile hamile kalanlar çok var galiba ya inşallah bende olurum onlardan