Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bende çok akıntı olması canım bugün regl oldum 5 gün gecikmeli
Önümüzdeki ay çörekotu bal kürü deneyeceğim ins her yeni ay yeni umut
Benimde adetime 4 gün var test falan yapmıyorum yapmicamda beklicem bende çörek otunu duydum inciri birde Caksir koku otumuydu neydi bide on
evet oluyor bu bende de olmuştu
Hadi bakalım hayırlısı allahtan🙏

Kızlar bende iki buçuk yıllık evliyim eşim varikosel ameliyatı oldu değerler düzeldi bu seferde bende pko başladı evlendikten sonra 15 kilo aldım ondan oldu galiba hiç klomen VS ilaç tedavisi olmadım incir kürü bal tarçın çörek otu kürü soğan kürü(sadece 3 gün yapmıştım bunu ama) yaptım farklı zamanlarda fayda göremedim sonra doktor ya aşılama ya tüp bebek dedi tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu şubat ayında, mart ayında ovulasyon testi ile takip yapıp günleri değerlendirdim yine olmadı gebelik bu ay da soğan kürü yapmaya başladım adetimin ilk günü 1 Nisan dı 4 nisan da adetim bitince akşam başladım soğan kürüne bu sefer tam on beş gün yapıcam bırakmicam gününden önce ovulasyon testi ne de başlicam prolaktin yüksekliği var diye yumurta çatlaması içinde Havuç suyu sıkıp içmeyi planlıyorum pik günlerinde tüp bebek tedavisi olduğum ay baya ilaç ve takviye ilaçlar kullandım diye hepsini bıraktım vücudum toparlansın diye birde ilaçlar dan dolayı ishal olmuştum hala da tam düzelmedim b12 fazlalığı oldu ondan da ishal oluyormuş sizce başka yapmam gereken bir şey var mı işim çok yoğun olduğu için doktora gitmeye izin alamıyorum yoksa yumurta takip yaptıracaktım ama cuma günü bir kontrol e gidecem bu arada vajinal enfeksiyon da oldum travazol krem kullandım adet olunca da iyileşti sanırım 😣önerilerinizi bekliyorum kızlar soğan kürü ile hamile kalanlar çok var galiba ya inşallah bende olurum onlardan 🙏🤰💕

Ben soğan suyu kürüne niyetlendim bu ay, gittim 3 kilo soğan aldım 1 bardak içtim peşine inanılmaz gas sıkışması mide yanması ne ararsanız var mahvoldum vazgeçtim😁 soğan dışında bir sürü karışık bitkisel kürler kullanıyorum azar azar her gün aynı şeyleri içmiyorum

Kızlar bende iki buçuk yıllık evliyim eşim varikosel ameliyatı oldu değerler düzeldi bu seferde bende pko başladı evlendikten sonra 15 kilo aldım ondan oldu galiba hiç klomen VS ilaç tedavisi olmadım incir kürü bal tarçın çörek otu kürü soğan kürü(sadece 3 gün yapmıştım bunu ama) yaptım farklı zamanlarda fayda göremedim sonra doktor ya aşılama ya tüp bebek dedi tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu şubat ayında, mart ayında ovulasyon testi ile takip yapıp günleri değerlendirdim yine olmadı gebelik bu ay da soğan kürü yapmaya başladım adetimin ilk günü 1 Nisan dı 4 nisan da adetim bitince akşam başladım soğan kürüne bu sefer tam on beş gün yapıcam bırakmicam gününden önce ovulasyon testi ne de başlicam prolaktin yüksekliği var diye yumurta çatlaması içinde Havuç suyu sıkıp içmeyi planlıyorum pik günlerinde tüp bebek tedavisi olduğum ay baya ilaç ve takviye ilaçlar kullandım diye hepsini bıraktım vücudum toparlansın diye birde ilaçlar dan dolayı ishal olmuştum hala da tam düzelmedim b12 fazlalığı oldu ondan da ishal oluyormuş sizce başka yapmam gereken bir şey var mı işim çok yoğun olduğu için doktora gitmeye izin alamıyorum yoksa yumurta takip yaptıracaktım ama cuma günü bir kontrol e gidecem bu arada vajinal enfeksiyon da oldum travazol krem kullandım adet olunca da iyileşti sanırım 😣önerilerinizi bekliyorum kızlar soğan kürü ile hamile kalanlar çok var galiba ya inşallah bende olurum onlardan 🙏🤰💕
Prolaktin yüksekliği için İbrahim saraçoğlunun testeredişli aslan pençesi kürünü uygula,soğan kürünün hemen peşine benim 1 haftada 24'ten 11'e düştü prolaktinim bu kür sayesinde

Prolaktin yüksekliği için İbrahim saraçoğlunun testeredişli aslan pençesi kürünü uygula,soğan kürünün hemen peşine benim 1 haftada 24'ten 11'e düştü prolaktinim bu kür sayesinde
15.gün bittikten sonra mı başlim canım dün 1.gündü soğan kürünün

Evet canım yani soğan kürünün bittiğiniz ertesi günü hemen başlıyorsun aslan pençesine
Merhaba canım bana da yardımcı olurmusun🙏😔ben mart adetim den hemen sonra soğan Kuru yaptım ama tam. Uygulayamadim test yaptım bu ay da negatif.. Şimdi yeni adetim den sonra testeredisli aslan pençesini başlasam olurmu

Merhaba canım bana da yardımcı olurmusun🙏😔ben mart adetim den hemen sonra soğan Kuru yaptım ama tam. Uygulayamadim test yaptım bu ay da negatif.. Şimdi yeni adetim den sonra testeredisli aslan pençesini başlasam olurmu
Gulsah81ag Gulsah81ag geçen ay 15 gün yaptın bitti 2. adeti beklemeden direk başla testere dişli aslan peneçesine sabah akşam iç.
adet olursan yine devam et ta ki 2. adetin bitip 2 gün geçene kadar aslan pençesine devam et,adet bitip 2 gün geçtikten sonra bir 15 gün daha soğan kürü uygula.Peşine tekrar aslan pençesine başla,artık soğan kürü uygulama 2-3 ay bıyunca aslan pençesine devam et,hamile kalırsan kürü bırak

Gulsah81ag Gulsah81ag geçen ay 15 gün yaptın bitti 2. adeti beklemeden direk başla testere dişli aslan peneçesine sabah akşam iç.
adet olursan yine devam et ta ki 2. adetin bitip 2 gün geçene kadar aslan pençesine devam et,adet bitip 2 gün geçtikten sonra bir 15 gün daha soğan kürü uygula.Peşine tekrar aslan pençesine başla,artık soğan kürü uygulama 2-3 ay bıyunca aslan pençesine devam et,hamile kalırsan kürü bırak
Sgaol. Canım sağol.. Allahtan duamızı doğadan da umudumuzu yitirmicez inşallah şimdi eşime de keçiboynuzu özü aldım bakalım bu ay durum ne olacak dualarım isteyen her anne adayına hamile olanlarında Allah sağlıkla kucaklarina alma umidimle 🙏

Sgaol. Canım sağol.. Allahtan duamızı doğadan da umudumuzu yitirmicez inşallah şimdi eşime de keçiboynuzu özü aldım bakalım bu ay durum ne olacak dualarım isteyen her anne adayına hamile olanlarında Allah sağlıkla kucaklarina alma umidimle 🙏
amin canım inşallah bende eşime keçiboynuzu kürü yaptım,ayrıca 200mg E vitamini içiyor her gün

Merhaba kızlar...
4 yıllık evliyiz 3 yıldır çocuk arıyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bende pcos var. Adetlerim çok düzensiz Özel doktora gittim 6 ay klomen tedavisi yine tık yok. Ama adetim düzene girdi gibi, En son rahim filmi istedi durumlar sıkışık yaptıramadım... 2 aydır gitmiyorum özele, üniversite hastanesinde özele görünücem haftaya. Adetim bitti soğan kürüne başladım. Bugün 5. gün hergün akşam aç karnına 1 bardak taze yapıp içiyorum. İnşallah faydası olur. Ovulasyon testi aldım ama 2 gündür yapıyorum 2. çizgi silik çıkıyor. İlişkide olmadı haliyle adet bittiği gün ve ertesi gün oldu sonra olmadı. 2. Çizgi net çıktığında ilişki olucak yine. Dua ediinnn :KK43:(((( tutsun artık bu seferrrrr

İlk bebeğimde sıkıntı yoktu klomen kullandım 2 ay olmamıştı. Sonraki ay soğan kürü kullandım ve hamile kalmıştım. Ve oğlum 8 yaşında şükür. Ama şimdi fsh 13 lh 17 sanırım. Soğan kürü bu hormonları düşürüyor diye okudum ve deneyen yaşayan varmı kızlar

Merhaba Arkadaşlar Bu Konu İçin Çok İçtenlikle Söylemem Gerekirse İlk Çocuğum da İse Yaramıştı 3 Yıllık Evlilik Sonunda Hamile Kalma Planları Yapmaya Başladığım da Sadece İçim Temizlensin Diye O Yılın Haziran Ayında Düzenli Kullandım 15 Gün Geçince Bıraktım Adet Oldum. İnanın Hamile Kalmak İçin Uygulanmamıştim. O Yılın Tekrar Denedim Ekim Ayın da 9 Gün Kullandım Çünkü Eşime Fena Bozulmuştum Cahil Kafa İle ( : Neyse ki Kasım Ayında Hamile Oldugumu Öğrendim Çünkü Hiç Beklemedigim Bir Ay da Diğer Aylar da Umudum Varken Umud Etmediğim Ay'da Olması Şoka Uğrattı... Neyse ki Şimdi Erkek Çocuğuna Sahibim 4 Yaşında Fakat Onun Geleceğini Düşünürken Yalnız Kalmasını İstemedim 3 Yaşında İtibaren Hamile Kalmak İçin Kontrol Amaçlı Kadın Doğuma Gittiğim de Polistik Over Olduğumu Ama Onemseme Dedi Adetle Çözülür Siz Çalışmalara Başlayın Şimdiden Diyince Açıkçası Çok İsteyerek Takip Altına Aldım Kendimi Geçen Yılın Nisan Ayında Kistin Çözüldüğünü Hiç Bir Sorun Yok Dendi Bu Sefer Bende Daha Sık Çalışmalara Devam Ettim Fakat Ağustos Ayında Maalesef Bende ki Değişiklikler İç Açıcı Olmayınca Üzüldüm Semaer Testi İle Lezyonlarım Cın 3 Seviyesinde Öğrendiğim Dünya İle Gökyüzü Arasında Yer Değiştirdim 🥲 Dedim Bir Hayırlısı Vardır Parça Alımı Seviyeler Ne Git Gel İle Mart Ayında Leep Operasyonu İle Takip Altina Alındım Sürecim Böylece Bitti Fakat Hamile Kalabilirsin Tehlikeli Olabilir Düşük Vs Herşeyi Anlatınca Dr Pskoljik Olarak Kendimi Hazırlıyorum Sonuçlarım İyi Çıkınca Eşe Psikolojik Baskıya Devam Dedim 🤣🤣🤣 Bu Ay Geçmesini Bekliyorum Bir Adet Oldum İkinci Adetten Sonra Soğan Kürünü Kullanacam Bu Sefer Hamile Kalmak İçin Çaba Gosterecem🤭 Hakkımızda Hayırlısı Bayanlar...

Merhaba iki cocuk annesiyim. Yazınızı tesadüfen gördüm. Ara kanama bende ilişki sonrası başlamıştı. 3 gün boyunca da devam etti. Bitiminde doktora gittim ve o ilişkiyle hamile kaldığımı öğrendim ,bhcg çok düşüktü kan tahlilini de var olan kisti almak için istemişti. Sürpriz oldu gebelik. Bu kanama bazen yumurtlama belirtisiymiş. Ben sonrası devam ettiği için hiç ihtimal vermiyordum. Belki yardımı olur o günü degerlendirirsiniz.

X