Mrb canim. Yazini gordum simdi belki banada umut olursun :)) Bende 2 gun once iliskiden sonra lavaboya gittigimde lekelenmem olmustu sonra az az kanamam devam etti. Bugun hala devam ediyor . Cok korkuyordum 2 gundur onn stresiyle uyumuyorum resmen. Dun doktora gittim alttan muayene etti birsey cikmadi rahim agzida gayet iyi, icten gelen bi kanama dedi ama net bir cvp alamadim kendisinden. Enfeksiyonun var dedi ama ben kendimi bildim bileli enfeksiyonum var gecmiyor ondan kan gelmesi cok cok dusuk benim icin. Sende de iliski sonrasi kanama olmus acaba bende ayni seyleri yasarmiyim.Merhaba iki cocuk annesiyim. Yazınızı tesadüfen gördüm. Ara kanama bende ilişki sonrası başlamıştı. 3 gün boyunca da devam etti. Bitiminde doktora gittim ve o ilişkiyle hamile kaldığımı öğrendim ,bhcg çok düşüktü kan tahlilini de var olan kisti almak için istemişti. Sürpriz oldu gebelik. Bu kanama bazen yumurtlama belirtisiymiş. Ben sonrası devam ettiği için hiç ihtimal vermiyordum. Belki yardımı olur o günü degerlendirirsiniz.
Mrb canim. Yazini gordum simdi belki banada umut olursun :)) Bende 2 gun once iliskiden sonra lavaboya gittigimde lekelenmem olmustu sonra az az kanamam devam etti. Bugun hala devam ediyor . Cok korkuyordum 2 gundur onn stresiyle uyumuyorum resmen. Dun doktora gittim alttan muayene etti birsey cikmadi rahim agzida gayet iyi, icten gelen bi kanama dedi ama net bir cvp alamadim kendisinden. Enfeksiyonun var dedi ama ben kendimi bildim bileli enfeksiyonum var gecmiyor ondan kan gelmesi cok cok dusuk benim icin. Sende de iliski sonrasi kanama olmus acaba bende ayni seyleri yasarmiyim.
Kasik agrilarin falan oluyormuydu
Canım ben doktora gittiğimde o da alttan muayene etmişti ve hamile olduğumu anlamamıştı. Hatta var olan kisti almak istemişti bu sebeple kan tahlili istedi,gebelik çıkmasaydı rahim ağzında olan kisti alacaktı operasyonla. Yani hamileyseniz de anlaşılmamıştır. Inşallah gönlünüzde olan hakkinizda hayırlıdırguzel haberler alırsınız . Kasık ağrısı var mıydı hatırlamıyorum. Ancak hamileliği öğrendikten sonra da ara ara kanamam devam etmişti.Mrb canim. Yazini gordum simdi belki banada umut olursun :)) Bende 2 gun once iliskiden sonra lavaboya gittigimde lekelenmem olmustu sonra az az kanamam devam etti. Bugun hala devam ediyor . Cok korkuyordum 2 gundur onn stresiyle uyumuyorum resmen. Dun doktora gittim alttan muayene etti birsey cikmadi rahim agzida gayet iyi, icten gelen bi kanama dedi ama net bir cvp alamadim kendisinden. Enfeksiyonun var dedi ama ben kendimi bildim bileli enfeksiyonum var gecmiyor ondan kan gelmesi cok cok dusuk benim icin. Sende de iliski sonrasi kanama olmus acaba bende ayni seyleri yasarmiyim.
Kasik agrilarin falan oluyormuydu nasil gecti senin.
Nasıl uyguladınızevet ben uyguladım ve masallah nazar değmesin şimdi hamileyim pcoslulara özellikle tavsiye ederim
Canim benim bende soğan Kuru yaptim pukos var bende kür sayesinde adetim düzene girdi ve ikinci adetimde catlamayi gördüm ve şuan hamişimarkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
Maalesef düşük yaptimYaaa ne güzel Allah bağışlasın yavrunuzu. Adet biter bitmez mi başladın canım? Dediğim gibi bende içiyordum ama lekelenme oluyor diye denemek istemedim daha sonrasında. Ama ben lekelenme olduğu halde 15 günü tamamladım yine hamile kalamadım
Adet biter bitmez başlamıstımMaalesef düşük yaptim
Merhaba bendede sarı akıntı başladı ne zamandır bu ne diye düşüyordum mesajınıza denk geldim. Bende soğan kürü yapmıştım. Neden bu akıntıyı söktürdü acabaBen de yaptım ama tam değil yalnız bende sarı sarı akinti oldu öylemi oluyor soğan kuru sonrası
Benimde 3. Gun tadı leşSonucunu yazarsanız sevinirim bende içiyorum 5.günüm daha