- 3 Mart 2021
- 73
- 30
- 38
- 27
Canim benim bende soğan Kuru yaptim pukos var bende kür sayesinde adetim düzene girdi ve ikinci adetimde catlamayi gördüm ve şuan hamişimarkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
Maalesef düşük yaptimYaaa ne güzel Allah bağışlasın yavrunuzu. Adet biter bitmez mi başladın canım? Dediğim gibi bende içiyordum ama lekelenme oluyor diye denemek istemedim daha sonrasında. Ama ben lekelenme olduğu halde 15 günü tamamladım yine hamile kalamadım
Adet biter bitmez başlamıstımMaalesef düşük yaptim
Merhaba bendede sarı akıntı başladı ne zamandır bu ne diye düşüyordum mesajınıza denk geldim. Bende soğan kürü yapmıştım. Neden bu akıntıyı söktürdü acabaBen de yaptım ama tam değil yalnız bende sarı sarı akinti oldu öylemi oluyor soğan kuru sonrası
Benimde 3. Gun tadı leşSonucunu yazarsanız sevinirim bende içiyorum 5.günüm daha
Soğan suyumu kullanıyo sadece canım vaska takviye varmi insalah guzel haberler verirsin benimde 4. Gunum kaliteli yumurta için saracoglunun kürüne başladımBugün doktora gttim 9 ünüm 15mm lik bir yumurta varmış İnş olur Nolur dua edin banada
İnofolic alıyorum 4 aydır bugün soğan suyunda 14 üncü günüm yarın son inşallah bu ay. Hayırlı haber alırsam yazarım ama doktora gittikten hemen bir gün sonra ovulasyon testinde iki çizgi netti çok koyuydu 15 mm bir yumurta bir gün sonra neden çatlasın ki. Bu ay ümidim yok yüzden ama Allah tan ümit keslmz İnş.Soğan suyumu kullanıyo sadece canım vaska takviye varmi insalah guzel haberler verirsin benimde 4. Gunum kaliteli yumurta için saracoglunun kürüne başladım
Benim 12. Gun oldu ama ise başladım bide midemi rahatsız ettiği için tek içiyorum oda akşam vaktinde bakalim hayırlısı ovulasyon yaptım bende yumurtlama kadar olmasa da köyü çift çizgi çıktı ilk defa normalde hep pik olurdu sogam etkilemis olabilir son 3 gun sonra aslan pençesi ne baalicamİnofolic alıyorum 4 aydır bugün soğan suyunda 14 üncü günüm yarın son inşallah bu ay. Hayırlı haber alırsam yazarım ama doktora gittikten hemen bir gün sonra ovulasyon testinde iki çizgi netti çok koyuydu 15 mm bir yumurta bir gün sonra neden çatlasın ki. Bu ay ümidim yok yüzden ama Allah tan ümit keslmz İnş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?