- 20 Ocak 2021
- 21
- 5
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani adetimden sonra soğan kürü yaparken hiç korunmadık aslında günaşırı birlikte olduk. Ama hamilelik konusunu bilemiyorum pkos olduğum için 3 aylık evliyim hep korunuyoduk sadece bu ay korunmadık soğan kürü yaparken. Hem bu kadar kısa zamanda hamilelik olur mu kiİcin temizleniyor canim normal olma ihtimali cok yüksek gebelik riskin varmi ?
Valla kuzum dun arkdasimla konustum 2.5 yildir çocuğu olmuyodu oda pcoslu bu ay sogan kurunu denemisti ve mucizesi karninda umudunu kaybetmeYani adetimden sonra soğan kürü yaparken hiç korunmadık aslında günaşırı birlikte olduk. Ama hamilelik konusunu bilemiyorum pkos olduğum için 3 aylık evliyim hep korunuyoduk sadece bu ay korunmadık soğan kürü yaparken. Hem bu kadar kısa zamanda hamilelik olur mu ki
Hayırlısı bakalım inşallah olur ben sadece ayın 4 ünde adet olduğumdan dolayı bu kadar kısa sürede tekrar adet olunca şuan olmaz diye düşündüm Allah hepimize nasip etsin inşallahValla kuzum dun arkdasimla konustum 2.5 yildir çocuğu olmuyodu oda pcoslu bu ay sogan kurunu denemisti ve mucizesi karninda umudunu kaybetme
Bende bu ay başladım başladığımın 10.günü tekrar kanamam oldu. Oluşan kanama 4 gün sürdü ve azdı. Normalde adetim 6 gün flan sürer ve çok gelir. Normalde iki hafta sonra adet olmam gerekiyordu ama çok erken oldum. Yumurtlama hissedemedim daha. İnşallah hissederim bakalm soğan kürünün ilk 15 gününü bitirdim bu ay bakalım nasıl bi sonuç çıkacak:) seninde güzel haberlerini alırız inşallah.Ben geçen ay soğan kürü yapmıştım ama 11.gün bıraktım. Adetlerim düzenlidir, gebelik için denemek istemiştim. Çok umutluydum, bütün belirtileri yaşamama rağmen regl oldum. Daha önce soğan kürü yapanların regllarının çok sancılı vs. geçtiğini okumuştum, aksine benimki diğer dönemlerime göre daha az ve erken sürdü diyebilirim. Dün yumurtlama günümdü. Ben akıntı ve kasık ağrısından yumurtlama günümü hissedebiliyorum. Yalnız sağ yumurtalığım felaket ağrıdı, soğan kürü etkisini şimdi mi gösterdi bilemiyorum. Daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Soğan kürü yapanların yaptıkları ay değil de sonraki ay hamile kaldıklarını okumuştum. Tez zamanda annelik duygusunu tatmak dileğiyle. Sevgiler.
Bende baslamak istiyorum ama adetim 7 gun gecikti gebelik varsa diye korkuyorum napsam bilemedimBende bu ay başladım başladığımın 10.günü tekrar kanamam oldu. Oluşan kanama 4 gün sürdü ve azdı. Normalde adetim 6 gün flan sürer ve çok gelir. Normalde iki hafta sonra adet olmam gerekiyordu ama çok erken oldum. Yumurtlama hissedemedim daha. İnşallah hissederim bakalm soğan kürünün ilk 15 gününü bitirdim bu ay bakalım nasıl bi sonuç çıkacak:) seninde güzel haberlerini alırız inşallah.
Bence önce bi gebelik testi yaptır negatif çıkarsa öyle yapmaya devam et. Belki idrar testinde çıkmayabilir o yüzden kan testi yaptır ki netleşsin. Belirti varmı peki hamilelik içinBende baslamak istiyorum ama adetim 7 gun gecikti gebelik varsa diye korkuyorum napsam bilemedim
Yaklasik 5 gundur falan gece uykumden uyandiran bi migde bulantisimi desem migde yanmasimi desem boyle bi sikayetim var sabaha karsi 4 gibi uyandiriyo beni dolayisiyla da aksama kadar uyuyorum surekli uyku hali birde idrarim cok sari sebebini bilmiyorum ama insallah vardirBence önce bi gebelik testi yaptır negatif çıkarsa öyle yapmaya devam et. Belki idrar testinde çıkmayabilir o yüzden kan testi yaptır ki netleşsin. Belirti varmı peki hamilelik için
Bence bi test yapın içiniz rahatlar. İnşallah hamilesinizdir :)Yaklasik 5 gundur falan gece uykumden uyandiran bi migde bulantisimi desem migde yanmasimi desem boyle bi sikayetim var sabaha karsi 4 gibi uyandiriyo beni dolayisiyla da aksama kadar uyuyorum surekli uyku hali birde idrarim cok sari sebebini bilmiyorum ama insallah vardir
Pazartesi kan vereyim oyleyse bakalmBence bi test yapın içiniz rahatlar. İnşallah hamilesinizdir :)
Hadi bakalım burayada yazarsan sonucu sevınırım :)Pazartesi kan vereyim oyleyse bakalm
Tabikk yazarim en kisa zamanda isteyen herkese nasip olsun insallahHadi bakalım burayada yazarsan sonucu sevınırım :)
Merhaba ben soğan kürünü yaptıktan sonraki ay hamile kaldım umarım sizinde gebelik bu ay gerçekleşir inşallahBen geçen ay soğan kürü yapmıştım ama 11.gün bıraktım. Adetlerim düzenlidir, gebelik için denemek istemiştim. Çok umutluydum, bütün belirtileri yaşamama rağmen regl oldum. Daha önce soğan kürü yapanların regllarının çok sancılı vs. geçtiğini okumuştum, aksine benimki diğer dönemlerime göre daha az ve erken sürdü diyebilirim. Dün yumurtlama günümdü. Ben akıntı ve kasık ağrısından yumurtlama günümü hissedebiliyorum. Yalnız sağ yumurtalığım felaket ağrıdı, soğan kürü etkisini şimdi mi gösterdi bilemiyorum. Daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Soğan kürü yapanların yaptıkları ay değil de sonraki ay hamile kaldıklarını okumuştum. Tez zamanda annelik duygusunu tatmak dileğiyle. Sevgiler.
İnşallah, bana umut oldunuz.Merhaba ben soğan kürünü yaptıktan sonraki ay hamile kaldım umarım sizinde gebelik bu ay gerçekleşir inşallah
Nasil ictiniz acaba ben icemiyorum migdemi bulandiriyor puf noktasi varmi acabaMerhaba ben soğan kürünü yaptıktan sonraki ay hamile kaldım umarım sizinde gebelik bu ay gerçekleşir inşallah
Burnumu tutarak içiyordum ilk zamanlar, sonra alıştım, limon katarak tüketenleri de duydum.Nasil ictiniz acaba ben icemiyorum migdemi bulandiriyor puf noktasi varmi acaba
Doğrusunu söylemek gerekirse bende çok zamandır düşünüyordum yapmayı ama hep nasıl içeceğim diye vazgeçiyordum. covid oldum ve tat ve koku gitmişti fırsat bu fırsattır deyip hemen başladım tat koku 2 ay gelmiyor çünkü. Çok rahat içtim böylelikle. Keşke bildiğim işe yarar bir yöntem olsaydı da söyleseydim.Nasil ictiniz acaba ben icemiyorum migdemi bulandiriyor puf noktasi varmi acaba
Bi hastaliginiz varmiydi peki bende pco var ise yarar umarimDoğrusunu söylemek gerekirse bende çok zamandır düşünüyordum yapmayı ama hep nasıl içeceğim diye vazgeçiyordum. covid oldum ve tat ve koku gitmişti fırsat bu fırsattır deyip hemen başladım tat koku 2 ay gelmiyor çünkü. Çok rahat içtim böylelikle. Keşke bildiğim işe yarar bir yöntem olsaydı da söyleseydim.