Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

sabah aç karnına bir orta boy soğanın kabuklarını soyup dörde bölüp klorsuz suda 5 dk kaynatıp içiyorum adetm bitti bugun 10 gün basladım 15 gün içmek gerekiyormus aksam da yine yemekten önce brokoli suyu içiyorum.bence ayrıntlarına cok takılmamak lazım.bakalm bu ay sonucu görecez hiç bir sey olmasa sağlık olur iyi haberlrmzi vermeyi nasip etsn Allah🙏

Merhaba ben de bu ay soğan kürüne başladım bugün 12. günüm ama her ay adet öncesinde yaşadığım üşüme ve karın ağrısı başladı bende. Bu belirtileri yaşayan oldu mu?

Hanımlar soğan kürü regl gecikmesine neden olur mu? Normalde 28 veya 29 günde adet olurum bu ay 32 gün oldu ağrı yok belirti yok

Aksine benim gecikmelerimi düzenlemişti ama gecikme yapanları da duymuştum. Gebelik testi yapmadın mı canım ? F Fatimatuz_Zehra
Yapmadım Canım sanki testte negatifi görünce tüm ümitlerim yıkılacak şimdi gecikdikçe umut etmek hoşuma gidiyor galiba

Anlıyorum seni kaç Aydın deniyorsun hiç hamile kaldın mı şimdiye kadar?
12 yaşında ikizlerim var tüp bebek yöntemiyle oldu daha sonra hiç korumadım birde negatif tüp bebek denemem var
Biraz araştırma yaptım soğan kürü çok kişide gecikme yapmış pişman oldum bu kuru denedigime

12 yaşında ikizlerim var tüp bebek yöntemiyle oldu daha sonra hiç korumadım birde negatif tüp bebek denemem var
Biraz araştırma yaptım soğan kürü çok kişide gecikme yapmış pişman oldum bu kuru denedigime
Ben de yaptım ama tam değil yalnız bende sarı sarı akinti oldu öylemi oluyor soğan kuru sonrası

Ben de yaptım ama tam değil yalnız bende sarı sarı akinti oldu öylemi oluyor soğan kuru sonrası
Bende çok akıntı olması canım bugün regl oldum 5 gün gecikmeli
Önümüzdeki ay çörekotu bal kürü deneyeceğim ins her yeni ay yeni umut

Benimde adetime 4 gün var test falan yapmıyorum yapmicamda beklicem bende çörek otunu duydum inciri birde Caksir koku otumuydu neydi bide ona bakicam

Benimde adetime 4 gün var test falan yapmıyorum yapmicamda beklicem bende çörek otunu duydum inciri birde Caksir koku otumuydu neydi bide on
evet oluyor bu bende de olmuştu
Hadi bakalım hayırlısı allahtan🙏

Kızlar bende iki buçuk yıllık evliyim eşim varikosel ameliyatı oldu değerler düzeldi bu seferde bende pko başladı evlendikten sonra 15 kilo aldım ondan oldu galiba hiç klomen VS ilaç tedavisi olmadım incir kürü bal tarçın çörek otu kürü soğan kürü(sadece 3 gün yapmıştım bunu ama) yaptım farklı zamanlarda fayda göremedim sonra doktor ya aşılama ya tüp bebek dedi tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu şubat ayında, mart ayında ovulasyon testi ile takip yapıp günleri değerlendirdim yine olmadı gebelik bu ay da soğan kürü yapmaya başladım adetimin ilk günü 1 Nisan dı 4 nisan da adetim bitince akşam başladım soğan kürüne bu sefer tam on beş gün yapıcam bırakmicam gününden önce ovulasyon testi ne de başlicam prolaktin yüksekliği var diye yumurta çatlaması içinde Havuç suyu sıkıp içmeyi planlıyorum pik günlerinde tüp bebek tedavisi olduğum ay baya ilaç ve takviye ilaçlar kullandım diye hepsini bıraktım vücudum toparlansın diye birde ilaçlar dan dolayı ishal olmuştum hala da tam düzelmedim b12 fazlalığı oldu ondan da ishal oluyormuş sizce başka yapmam gereken bir şey var mı işim çok yoğun olduğu için doktora gitmeye izin alamıyorum yoksa yumurta takip yaptıracaktım ama cuma günü bir kontrol e gidecem bu arada vajinal enfeksiyon da oldum travazol krem kullandım adet olunca da iyileşti sanırım 😣önerilerinizi bekliyorum kızlar soğan kürü ile hamile kalanlar çok var galiba ya inşallah bende olurum onlardan 🙏🤰💕

Ben soğan suyu kürüne niyetlendim bu ay, gittim 3 kilo soğan aldım 1 bardak içtim peşine inanılmaz gas sıkışması mide yanması ne ararsanız var mahvoldum vazgeçtim😁 soğan dışında bir sürü karışık bitkisel kürler kullanıyorum azar azar her gün aynı şeyleri içmiyorum

Back
X