Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu ay soğan kürünü deneyeyim olmazsa önümüzdeki ay incir kürünü denerim ama inşallah gerek kalmazİnşallah duanız için teşşekkür ederim incir kürünüde denemenizi tavsiye ederim benim kuzenim evlendiği gün hamile kalmış ve 9 aylık bebeğini karnında kaybetmiş ve düşürmüştü onun ardından bu zeytinyağlı inciriri denemiş 25 gün boyunca ve o ara hamile kalmış bittiği zamanda öğrenmiş ve şimdi hamile
Merhaba bende sizin gibiyim. Bir yerde okudum eğer adet görülmüyorsa istediğin zaman başyalabilirmişsin. 3 aydır adet görmüyorum o yüzden 6 gün önce başladım küre. İnsallah hamile kalabilirimArkadaşlar merhabalar bebegim olmasını istiyorum.7 aydır deniyoruz ama ben pkos hastasıyım Adetlerim çok düzensiz 3-4 ayda bir oluyorum.sogan suyunu duydum.Başlamak istiyorum bende ama illa adet görmeyi mi beklemek lazım. Çünkü adetim ne zaman gelir bilmiyorum. Beklemekte istemiyorum.hemen başlayabilir miyim ?bu konu hakkında bilginiz var mi?
Ben bunu yazdığımda meğer hamileymisim çok şükür klomen tedavisi ilkte tutturabbim sana da nasip etsin insalhMerhaba bende sizin gibiyim. Bir yerde okudum eğer adet görülmüyorsa istediğin zaman başyalabilirmişsin. 3 aydır adet görmüyorum o yüzden 6 gün önce başladım küre. İnsallah hamile kalabilirim
Ben ikisine aynı anda başladım diğer ay tüp bebeğe devam edeceğim hızlandırılmış tura geçtimBen bu ay soğan kürünü deneyeyim olmazsa önümüzdeki ay incir kürünü denerim ama inşallah gerek kalmazSiz son durumdan haberdar ederseniz sevinirim
Hahahah inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsınBen ikisine aynı anda başladım diğer ay tüp bebeğe devam edeceğim hızlandırılmış tura geçtim![]()
Çok sevindim hayırlı olsun insallah benim de olurBen bunu yazdığımda meğer hamileymisim çok şükür klomen tedavisi ilkte tutturabbim sana da nasip etsin insalh
Benimde 4 ay oldu. Çakşırın faydasını görürsün inş.Ben soğan küründen ziyade çakşır kökü suyu kullandım 15 gün boyunca bu ay göğüs ağrım göğüste büyüme ve kahverengi bölüm koyulaşma oldu bide mide bulantısı umarım hamişimdir adedime 2 gün kaldı gerçi benimde düzensiz adedim son adet tarihim 4 aralık cuma günü bitmişti eğer bi yararı olduysa kesinlikle söylerim bende 4 aydır bebek bekleyenlerdenim
Deneyip duruyoruz da faydası oluyor mu bilmiyorum bende incir kürü havuç suyu ve çörek otu tarçın bal üçünü aynı anda yaptımBenimde 4 ay oldu. Çakşırın faydasını görürsün inş.
Ben soğan suyuna başladım 5.günüm.
Öncesinde bal çörek otu tarçın kürünü denemiştim.
Off hepsi aynı anda olmaz derler, her ay birini denemek daha doğru gibi.Deneyip duruyoruz da faydası oluyor mu bilmiyorum bende incir kürü havuç suyu ve çörek otu tarçın bal üçünü aynı anda yaptım
Üzülme ni sonraki aylara inş. Soğan kürünü bu ay bende yapıyorum, bilmiyorum ki etkisi bundan mı kaynaklı adet sancılarınızın, az gelmesinin.Arkadaşlar merhaba..Bu ay regli oldum ne yazık5.aya girdik artık..Ben dedıgım gibi görünürde hıc bır sorun olmamasına ragmen sogan kürüne başladım yaklasık bır 10 gün kullandım ama...Bu ay reglım cok sancılı ve aşırı az geldı
Neden boyle oldu bılmıyorum stres mi soğan kürü bende yan etkımi yaptı acaba
Artık gün falan hesaplamadan ,yapabilirsem :) aklımdan çıkarmaya çalısarak ,zamana bırakarak yaşıcagım.Cunku boyle her ay her ay gercekten cok zor
![]()
İkisi aynı anda ağır gelebilir, kist oluşabilir. Onun yerine bir kürü yapın ve süt maydanoz buharı.Ben ikisine aynı anda başladım diğer ay tüp bebeğe devam edeceğim hızlandırılmış tura geçtim![]()
Teşekkür ederim süt maydanoz buharı nedirİkisi aynı anda ağır gelebilir, kist oluşabilir. Onun yerine bir kürü yapın ve süt maydanoz buharı.
1 lt kaynamış süte bir demet maydonoz koyup buharına çömeliyorsun. Dikkat edin yanmayın otururken: )Teşekkür ederim süt maydanoz buharı nedir
Teşekkür ederim1 lt kaynamış süte bir demet maydonoz koyup buharına çömeliyorsun. Dikkat edin yanmayın otururken: )
İçerde ne varsa akıntı vs temizliyor bu sıcaklık.
Ben yeni başladım, bir hafta yapmak faydalı olur inş.
Rica ederim.Teşekkür ederim![]()
Teşekkür ederim.Bir yerde bu kürün zararlı olabılecegını de okumustum :/ Bilemedim ki..Belki ileriki aylarda...Üzülme ni sonraki aylara inş. Soğan kürünü bu ay bende yapıyorum, bilmiyorum ki etkisi bundan mı kaynaklı adet sancılarınızın, az gelmesinin.
Maydanoz süt buharı mı deneseniz?
Canım öncelikle Allah gönlüne göre versin soğan kurunu nasıl yapıcan ne zaman başlıcan bide klomen ne ise yarıyor bu yazdıklarını biri bitip diğerine mi geçicek sin yoksa soğan Kuru kullanırken klomen kullanacakmisin bilgi yazarsan sevinirimarkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
Benim regl 3 gün sürüyor bugün başlasam 15 gün kullansam olurmu bugün adet oldumyanlış biliyosun cnm reglin 7.günü başlanır 15 gün yapılır inş.regl olmazsın eğer olursan gelecek ay başla