Aynı belirtiler oldu kesinlikle bende de. Göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı, rahim sertliği. Hamilelik belirtisi olabileceği gibi regl belirtisi de olabilir. Evet düzenlidirEvet ondan olabilir diyorum ben de açıkçası. Meme hassasiyeti de başladı, sanki yüzüstü yatınca rahmimi sert hissediyorum. Hiç de hatırlamıyorum ki hamileyken ne yaşamıştım, şimdi de öyle mi diye kıyaslayamıyorum. Hayırlısı olsun, beklemekten baska yapacak bisey yok
Normalde düzenli midir adetiniz?
Benim düzenli olmadığından kestiremiyorum yumurtlamayı su anda.Hayirlisi olsun hakkımızdaAynı belirtiler oldu kesinlikle bende de. Göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı, rahim sertliği. Hamilelik belirtisi olabileceği gibi regl belirtisi de olabilir. Evet düzenlidir
Bence ovulasyon testi yapın yumurtlamayı kaçırmamak içinBenim düzenli olmadığından kestiremiyorum yumurtlamayı su anda.Hayirlisi olsun hakkımızda
Evet tatlım 15 gün; öğlen ve akşam aç karna ılıktan biraz sıcak olacak şekilde içeceksin. Saraçoğlunun tarifine bak öyle yap internetten araştır canım15 gün mü icicez peki kuzum
İnşallah hayırlısıyla@erguvan canım test yaptınmı Sende Pco ve 4 aylık evlıymısın sanırım bende aynı sekılde inşAllah ıkımızınde soğan suyu guzel sonuçlanır
Ovulasyon yapıyorum ama gec kaldım baslamak için. 5 gündür silik görüyorum, ya gecti yumurtlama ya da daha gelmedi. Eger gebelik olmazsa bu ay bir dahaki aya hemen adet bitimi başlayacağım.Bence ovulasyon testi yapın yumurtlamayı kaçırmamak içinHayırlısı olsun inşallah
Bu sabah adet oldumInsAllah gebesındır canım .benımde soğan suyu dün bıttı bekleyeceğim belkı soğan suyu adetımı söker kendılıgınden adet olmuyorum cunku adet olur olmaz C life macuna başlayacağım .sogan suyu gecen az bısey lekelenme yapmıştı inşAllah kistlerımı döküp içimi temızlemıstır
InsAllah gebesındır canım .benımde soğan suyu dün bıttı bekleyeceğim belkı soğan suyu adetımı söker kendılıgınden adet olmuyorum cunku adet olur olmaz C life macuna başlayacağım .sogan suyu gecen az bısey lekelenme yapmıştı inşAllah kistlerımı döküp içimi temızlemıstır
Merhabalar benim regl 5 Aralıkta başlıyacak bitiminden 2 sonra soğan kürüne başlamak istiyorum yanlız İbrahim Saraçoğlunun sitesinde soğan kürü+ testere dişli aslan pençesi kullanılmasını tavsiye ediyor bilginiz var mı yada deneyen arkadaşlar var miEvet tatlım 15 gün; öğlen ve akşam aç karna ılıktan biraz sıcak olacak şekilde içeceksin. Saraçoğlunun tarifine bak öyle yap internetten araştır canım
Yarın yapmayı düşünüyorum inşallah öyleyimdir canım her ay hüsran bazen patlama noktasına geliyorum toplamaya çalışıyorum kendimi ama aklımdan çıkaramıyorum.Canım benımde soğan suyu bıtelı 13 gün oldu bısey yok şu anda Hıc bı belırtı de yok .en son 9 kasımda adet olmustum beklıyorum.Kasık ağrısı yumurtlama donemındede oluyo sogan suyu çok faydalı gerçekten inşAllah gebesındır hıc bellı olmaz test yap ıstersen