Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Aynı belirtiler oldu kesinlikle bende de. Göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı, rahim sertliği. Hamilelik belirtisi olabileceği gibi regl belirtisi de olabilir. Evet düzenlidir

@erguvan canım test yaptınmı Sende Pco ve 4 aylık evlıymısın sanırım bende aynı sekılde inşAllah ıkımızınde soğan suyu guzel sonuçlanır
İnşallah hayırlısıyla Yok ben daha yapmadım. Evde bi erken gebelik testim var. Ama hemen yapmak istemiyorum. Kendimce cuma günü belirledim yaparım diye az daha bekleyeyim dedim. Çünkü direk negatif görmek yoruyor acele etmek

Bence ovulasyon testi yapın yumurtlamayı kaçırmamak için Hayırlısı olsun inşallah
Ovulasyon yapıyorum ama gec kaldım baslamak için. 5 gündür silik görüyorum, ya gecti yumurtlama ya da daha gelmedi. Eger gebelik olmazsa bu ay bir dahaki aya hemen adet bitimi başlayacağım.

InsAllah gebesındır canım .benımde soğan suyu dün bıttı bekleyeceğim belkı soğan suyu adetımı söker kendılıgınden adet olmuyorum cunku adet olur olmaz C life macuna başlayacağım .sogan suyu gecen az bısey lekelenme yapmıştı inşAllah kistlerımı döküp içimi temızlemıstır

Bu sabah adet oldum Ama sevindim yine de 75 günde bir falan adet oluyordum en son. Şimdi 38 gün geçti oldum. Bakalım devamında kısmet

C life macun nedir ilk defa duyuyorum . Neye yarıyor güvenilir mi

Canım ınstegram sayfası var incele ıstersen Clife bıtkısel macun dıye tarım Bakanlığı onaylı bı macun çok faydasını görüp hamıle kalan var ben bekarken adetımı belkı söker dıye kullanmıştım ama duzenlı kullanmadığım için bende bı ıse yaramadı ama zararını da gormedım yanı

Evet tatlım 15 gün; öğlen ve akşam aç karna ılıktan biraz sıcak olacak şekilde içeceksin. Saraçoğlunun tarifine bak öyle yap internetten araştır canım
Merhabalar benim regl 5 Aralıkta başlıyacak bitiminden 2 sonra soğan kürüne başlamak istiyorum yanlız İbrahim Saraçoğlunun sitesinde soğan kürü+ testere dişli aslan pençesi kullanılmasını tavsiye ediyor bilginiz var mı yada deneyen arkadaşlar var mi

Herkese merhabaBizim de 3. deneme test yaptırdım negatif,regli olucam hafta sonu Evet cok erken bi süreç üzülmek için ama insan yine de sabırsız oluyor,hemen olsun diyor..Doktora gittiğimde herhangı bir sorun görünmedi ,adetlerımde gayet düzenli(son zamanlarda reglı kanımda azalma var orası ayrı ama doktor bunun bır sakınca olmadıgını soyledi)ama yine de regliden sonra soğan kürüne başlamayı dusunuyorum.Zararı olmayn bırşeyse eğer beklemenın manası yok bence...Hem içimde kalmaz.Size sorum gebelık için ıctıgımız folik asitin sizce bu soğan kürüyle beraber kullanmanın bir sakıncası olur mu?

Merhaba hanımlar ben de sizlerle hikayemi paylaşmak istiyorum.1.5 yıllık evliyim ve hiç korunmadık.Adetim hiçbir zaman düzenli olmadı.Evlendikten sonra pcos olduğumu öğrendim.Hipotroidimde var. En son adetimi 16 eylülde oldum.Soğan kürü için adet olmayı bekledim.Baktım gelicek gibi değil başlamaya karar verdim.Kür biteli bir hafta oldu. Hala da adet olmadım.Kasık ağrılarım var.Acaba hamile olabilir miyim kistleri eritiyo diyorlar 3 ay adet olmadığım halde hamile kalabilir miyim cevap verirseniz çok sevinirim sürekli bunu düsünüyorum cok fazla istiyorum ve üzülüyorum

Canım benımde soğan suyu bıtelı 13 gün oldu bısey yok şu anda Hıc bı belırtı de yok .en son 9 kasımda adet olmustum beklıyorum.Kasık ağrısı yumurtlama donemındede oluyo sogan suyu çok faydalı gerçekten inşAllah gebesındır hıc bellı olmaz test yap ıstersen

Yarın yapmayı düşünüyorum inşallah öyleyimdir canım her ay hüsran bazen patlama noktasına geliyorum toplamaya çalışıyorum kendimi ama aklımdan çıkaramıyorum.

Haklısın canım beklemek çok zor valla .pekı hıpotroıdın kontrol altına alındımı dıger tahlıllerın nasıl rahım fılmı falan cektırdınmı yada tedavı oldunmu

Troidim için ilaç kullanıyorum en son değerlerim iyiydi.Pcos için doktor 3 ay doğum kontrol kullan daha sonra 3 ay kendin dene olmazsa gel dedi.Dediklerini yaptim olmadi.Bende bitkisel seyler arastırmaya başladım.Hayıt suyu ve aslan pençesi denedim. İse yaramadi.Bu ay da sogan kurunu denedim.Bu da ise yaramazsa napıcam bilmiyorum.Yaza kadar bltkisel seyleri denemeyi düşünüyorum.

Canım bıtkısel şeylere yöneldiysen sana C lıfe macunu tavsiye ederım ınstegramda sayfası var incele istersen çok faydasını görüp hamıle kalan var .ben duzenlı kullanmadığım için bı yararını gormedım ama zararı da olmadı.hatta siparıs verdım ama adetle baslanıyo bende adet olmadığım için daha baslayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…