Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım ben 4 aylık evlıyım .kendılıgınden bu zamana kadar hıc adet olmadım hep ılaclarla oldum o yüzden hemen caresıne bakmaya başladım .bekarken bı teshıs koyamadılar evlenınce pco dedıler .hormonlarım hep normal cıkıyo tüylenme yok yumurtalıklarda kıst var Pco belırtısıı olarak tabı bıraz da kılom var vermem lazım.ben gecen aylarda muayene oldum klomen verdı gelıstırmedı yumurtalıklarımı sonra femera ile devam edelım dedı bende kullanmadım onu cunku doktorumu sevemedım güvenmedim.bende soğan suyu deneyım dedım içtim ama beklıyorum

Yok canım ben macunu bekarken yemıstım adetımı söker dıye ama duzenlı kullanmadığım için sokmedı ama yumurtladıgımı çok güzel hıssettırdı

Ben de icime sinen bi doktor bulamadim ccanim insallah hersey gönlümüzce olur Hayirlisini versin rabbim sogan suyuna cok güvendim inşallah hüsran olmaz yine

Amın ınsAllah canım bende haftaya farklı bı dr a gıdecem dr onemlı gerçekten içine sınmelı senı rahatlatmalı .adet söktürücü yazacaktır büyük ıhtımal adet olunca hem macuna baslayacam hemde ne ılac verırse onu kullancam

Canım bı de yumurtlama takıbı yapıyomusun mutlaka yap bende dr a gıdeyım adet olayım baslayacam .instegramda mınnak kurabıyeler dıye bı sayfa var ordan getırttım ben gerçekten çok hassas testler

Evet duzensızlık olunca yumurtlamayı yakalamak çok zor gerçekten ama bu macunu kullanırken yumurtlamayı çok ıyı hıssedıyomusun test yapınca hemen cıkıyomus 2 çizgi .ben bu macundan çok ümitlıyım adet olsamda başlasam ya☺️🤲

Arkadaşlar merhabalar bebegim olmasını istiyorum.7 aydır deniyoruz ama ben pkos hastasıyım Adetlerim çok düzensiz 3-4 ayda bir oluyorum.sogan suyunu duydum.Başlamak istiyorum bende ama illa adet görmeyi mi beklemek lazım. Çünkü adetim ne zaman gelir bilmiyorum. Beklemekte istemiyorum.hemen başlayabilir miyim ?bu konu hakkında bilginiz var mi?

Hadi bakalım bende başladım. Bende herhangi bir sağlık sorunu kist vs yokmuş. Soğan kürü 5 gün. Bir yandan da yumurtalıklara zarar verir mi diye korkuyırum. Eskiden çocuk düşürmek için içerlermiş. Yumurtlama gününde. Irak ayı düşünüyorum. 🤦‍♀️

bende 1hafta denedim sonra nedense bıraktım.eşime 3ay keçiboynuzu kürü yaptım fakat eşimde varikosel olduğu için soğan kürünü tekrar denemek istemiyorum. seni okuyunca tekrar yapsammı dedimm acabaaa:KK43:
Varikosel sorununu nasıl cozdunuz? Zaman geçmiş baya ama merak ettim hamile kalabildiniz mi acaba?

X