Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım bı de yumurtlama takıbı yapıyomusun mutlaka yap bende dr a gıdeyım adet olayım baslayacam .instegramda mınnak kurabıyeler dıye bı sayfa var ordan getırttım ben gerçekten çok hassas testler

Canım bı de yumurtlama takıbı yapıyomusun mutlaka yap bende dr a gıdeyım adet olayım baslayacam .instegramda mınnak kurabıyeler dıye bı sayfa var ordan getırttım ben gerçekten çok hassas testler
Canım ya 3-4 ay da bir adet oluyorum ben nasıl olcak bilmiyorum düşündüm aslında ama

Evet duzensızlık olunca yumurtlamayı yakalamak çok zor gerçekten ama bu macunu kullanırken yumurtlamayı çok ıyı hıssedıyomusun test yapınca hemen cıkıyomus 2 çizgi .ben bu macundan çok ümitlıyım adet olsamda başlasam ya☺️🤲

Arkadaşlar merhabalar bebegim olmasını istiyorum.7 aydır deniyoruz ama ben pkos hastasıyım Adetlerim çok düzensiz 3-4 ayda bir oluyorum.sogan suyunu duydum.Başlamak istiyorum bende ama illa adet görmeyi mi beklemek lazım. Çünkü adetim ne zaman gelir bilmiyorum. Beklemekte istemiyorum.hemen başlayabilir miyim ?bu konu hakkında bilginiz var mi?

Hadi bakalım bende başladım. Bende herhangi bir sağlık sorunu kist vs yokmuş. Soğan kürü 5 gün. Bir yandan da yumurtalıklara zarar verir mi diye korkuyırum. Eskiden çocuk düşürmek için içerlermiş. Yumurtlama gününde. Irak ayı düşünüyorum. 🤦‍♀️

bende 1hafta denedim sonra nedense bıraktım.eşime 3ay keçiboynuzu kürü yaptım fakat eşimde varikosel olduğu için soğan kürünü tekrar denemek istemiyorum. seni okuyunca tekrar yapsammı dedimm acabaaa:KK43:
Varikosel sorununu nasıl cozdunuz? Zaman geçmiş baya ama merak ettim hamile kalabildiniz mi acaba?

Biz de 6 aydır deniyoruz. Aynı şekilde folik asit takviyesi de alıyorum. Ben de bir umut bu ay soğan kürünü dememek istedim. Soğan küründe bugün 10.günüm. Pek düzenli yapamadım, bazen günde iki kere bazen bir kere içebildim. Özellikle 7.günde aşırı kasık ağrım oldu, mide bulantısı eşliğinde. İnşallah hep birlikte şifasını görürüz. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. 🙏

Merhaba! Aramıza yeni katıldım arkadaşlar bnm bir kızım var 7 yaşında ve ben evlilk yaptım spiral kullanıyorum dum cıkartalı 6 ay oldu gebelik istiyorum ama olmadı yatdım edermisiniz

Merhaba bende başlamak istiyorum soğan kürüne tam olarak nasıl oluyor yardımcı olurmuşsunuz?

Ben soğan küründen ziyade çakşır kökü suyu kullandım 15 gün boyunca bu ay göğüs ağrım göğüste büyüme ve kahverengi bölüm koyulaşma oldu bide mide bulantısı umarım hamişimdir adedime 2 gün kaldı gerçi benimde düzensiz adedim son adet tarihim 4 aralık cuma günü bitmişti eğer bi yararı olduysa kesinlikle söylerim bende 4 aydır bebek bekleyenlerdenim

inşallah hamilesinizdir ☺️ Ben 2019 mayis ayın da kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu daha hamile kalamadım çok stres yapmaya başladım adet biter bitmez soğan kürüne başliycam

inşallah hamilesinizdir ☺️ Ben 2019 mayis ayın da kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu daha hamile kalamadım çok stres yapmaya başladım adet biter bitmez soğan kürüne başliycam
İnşallah duanız için teşşekkür ederim incir kürünüde denemenizi tavsiye ederim benim kuzenim evlendiği gün hamile kalmış ve 9 aylık bebeğini karnında kaybetmiş ve düşürmüştü onun ardından bu zeytinyağlı inciriri denemiş 25 gün boyunca ve o ara hamile kalmış bittiği zamanda öğrenmiş ve şimdi hamile

Merhaba bende başlamak istiyorum soğan kürüne tam olarak nasıl oluyor yardımcı olurmuşsunuz?
Regl bitiş tarihinden en az 3, en çok 10 gün sonra başlanıyor. 1,5 su bardağı kaynamış klorsuz suyun içine bir adet kabuklarından ayrılmış soğanı dörde bölüp ekliyorum. 10 dk demlendirdikten sonra sabah ve akşam aç karnına ılık içiyorum. Bu ay başladım ben de ama pek düzenli yapamadım. İnşallah fayda ediyordur da güzel şeyler olur. Size de şifa olsun.

Back
X