- 26 Ekim 2020
- 666
- 722
- 53
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya 3-4 ay da bir adet oluyorum ben nasıl olcak bilmiyorum düşündüm aslında amaCanım bı de yumurtlama takıbı yapıyomusun mutlaka yap bende dr a gıdeyım adet olayım baslayacam .instegramda mınnak kurabıyeler dıye bı sayfa var ordan getırttım ben gerçekten çok hassas testler
Varikosel sorununu nasıl cozdunuz? Zaman geçmiş baya ama merak ettim hamile kalabildiniz mi acaba?bende 1hafta denedim sonra nedense bıraktım.eşime 3ay keçiboynuzu kürü yaptım fakat eşimde varikosel olduğu için soğan kürünü tekrar denemek istemiyorum. seni okuyunca tekrar yapsammı dedimm acabaaa![]()
İnşallah duanız için teşşekkür ederim incir kürünüde denemenizi tavsiye ederim benim kuzenim evlendiği gün hamile kalmış ve 9 aylık bebeğini karnında kaybetmiş ve düşürmüştü onun ardından bu zeytinyağlı inciriri denemiş 25 gün boyunca ve o ara hamile kalmış bittiği zamanda öğrenmiş ve şimdi hamileinşallah hamilesinizdirBen 2019 mayis ayın da kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu daha hamile kalamadım çok stres yapmaya başladım adet biter bitmez soğan kürüne başliycam
Regl bitiş tarihinden en az 3, en çok 10 gün sonra başlanıyor. 1,5 su bardağı kaynamış klorsuz suyun içine bir adet kabuklarından ayrılmış soğanı dörde bölüp ekliyorum. 10 dk demlendirdikten sonra sabah ve akşam aç karnına ılık içiyorum. Bu ay başladım ben de ama pek düzenli yapamadım. İnşallah fayda ediyordur da güzel şeyler olur. Size de şifa olsun.Merhaba bende başlamak istiyorum soğan kürüne tam olarak nasıl oluyor yardımcı olurmuşsunuz?