- 6 Şubat 2020
- 181
- 70
- 30
varrrr 246 cikti hamileyimmIki saat geçmiş aradan varmı bir gelişme canimm
hiç bilmiyorum ya duygularımı anlatmam mümkün değilOlsun onu olmayanda var hiç gelmeyen bekleyen sürekli umid edip sonuna birşey çıkmıyor böylesi daha iyi en azından biliyorsunki için temizleniyor birdahaki aya hazırlanıyor Rabbim hayıri olmayan işten esirgesin inşallah doğru zamanda olcaktir
Çok iyi anliyorum seni canim benim her adetim oldugun da bende çok kötü oluyorum ama sonra Allahim içime bi serinlik veriyor ve bu sefer olacak insaAllah diyerek tekrar hadi bismillah diyorum..artık ümidim kalmadı ya gerçekten
varrrr 246 cikti hamileyimmsaglik ocagina kostum doktor bakti dedi herseyin gayet guzel gozukuyo tahmini 4 haftalik hamilesin 15 gun sonraya randevunu al doktora git suanda net gozukmez dedi
tebrik ederim canım sizi sağlıkla gelsin inşallahvarrrr 246 cikti hamileyimmsaglik ocagina kostum doktor bakti dedi herseyin gayet guzel gozukuyo tahmini 4 haftalik hamilesin 15 gun sonraya randevunu al doktora git suanda net gozukmez dedi
Ayyyyy tebriklerrr canimmm Allah kucağına almayı da nasib etsin inşallah oh ne güzel bu ay baya bir bebek haberleei aldik maşaallahvarrrr 246 cikti hamileyimmsaglik ocagina kostum doktor bakti dedi herseyin gayet guzel gozukuyo tahmini 4 haftalik hamilesin 15 gun sonraya randevunu al doktora git suanda net gozukmez dedi
Maşalkah canım gözünaydıı rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahvarrrr 246 cikti hamileyimmsaglik ocagina kostum doktor bakti dedi herseyin gayet guzel gozukuyo tahmini 4 haftalik hamilesin 15 gun sonraya randevunu al doktora git suanda net gozukmez dedi
Şuannn mutluluk havadayım kuzummm olduu bakkkkvarrrr 246 cikti hamileyimmsaglik ocagina kostum doktor bakti dedi herseyin gayet guzel gozukuyo tahmini 4 haftalik hamilesin 15 gun sonraya randevunu al doktora git suanda net gozukmez dedi
Canım hayırlı olsun, bebişin sağlıkla kucağına gelir inşallah. Ben de bu ay soğan kürü yapıyorum, darısı başımaben toplu olarak anlatayim merak eden arkadaslar olurBen gecen ay sogan suyu icmistim ama 9 gun kadar yapabildim. Sonra tam gununde adet oldum cok duzenli guzel bi sekilde oldum.Bittikten sonra tekrar sogana basladim 10 gun ictim sonra sehir disina cikmamiz gerekti ve birakmak zorunda kaldim. Tam yumurtlama gunumde sehir disina gitmek icin yola ciktik. Ee gittikten sonrada iliski olmadi zaten bikac gun. 10 gun kaldik orda ama benim aklimda gebelik dusuncesi hic yok cunku zaten bu ayi degerlendiremedim diye dusunuyorum. 2 gun once adet gunumde ve ben o gun yoldaydim evime geldim dedim yolculuk yaptim diye gecikmistir normaldir.Sonraki gun yani dun deli gibi temizlik yaptim dip kose.Bu sabahta olmayinca dedim bi test yapiyim en azindan bilincaltimdan ciksin cunku gece ruyamda hamile oldugumu goruyorum kac gundur. Anam testi bi gordumki napacagimi sasirdm Rabbim bu mutlulugu hepinize yasatsin ama sizden tek istedigim kafanizi dagitacak seyler yapin akliniza gelmemesini saglayin ve gunlerinize dikkat etmeyin fazla iliskide bulunmayin bence fazla iliski bebegin tutunmasini engelliyo
insallah canim benim bu ay olmazsa birakma bidaki ay devam ettCanım hayırlı olsun, bebişin sağlıkla kucağına gelir inşallah. Ben de bu ay soğan kürü yapıyorum, darısı başıma
Evet canım, olmazsa devam edicem bir dahaki aya. Ama son 10 günü mü yapayım yoksa, yine adetten sonra mı başlayıp 10 gün yapayım bilemediminsallah canim benim bu ay olmazsa birakma bidaki ay devam ett
ben Ilk ictigim ay iltihapli akintim oldu vucudum temizlendi tam gununde adet oldum, adetim bitti tekrar basladim 10 gun ictim sonra adet olmadm iste hamileyimEvet canım, olmazsa devam edicem bir dahaki aya. Ama son 10 günü mü yapayım yoksa, yine adetten sonra mı başlayıp 10 gün yapayım bilemedim
TabarekAllah canim Rabbim esirgesin korusunben Ilk ictigim ay iltihapli akintim oldu vucudum temizlendi tam gununde adet oldum, adetim bitti tekrar basladim 10 gun ictim sonra adet olmadm iste hamileyim
abin bitanemoyyyy kıyamam ona yaa kurban olduğum inşallah onun duası kabul olur, her ay bir ümit oluyo sonra bitiyo psikolojim mahvoldu ara ara bana böyle geliyorlar kötü oluyorum. inşalllah tez zamanda bebeğimiz olur dualarımız kabul olur
Maşalkah canım gözünaydıı rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahvarrrr 246 cikti hamileyimmsaglik ocagina kostum doktor bakti dedi herseyin gayet guzel gozukuyo tahmini 4 haftalik hamilesin 15 gun sonraya randevunu al doktora git suanda net gozukmez dedi
canim sen bugun doktora gidicektin naptınMaşalkah canım gözünaydıı rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah