Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

hic aglama bak kendin kararli ol ben istedigim zaman degil Allah istedigi zaman olacak de sen ne kadar ugrassanda o istedigi zaman nasip edecek. Kafani dagitacak seylerle ugras bebek icin iliskiye girme akisina birak kendiliginden bak nasil olcak
hep öyle dedim dedim allahım ne zaman ol dersen o zaman olur ol de nolur diye ne kadar dua ettim anlatamam, neyse canım senin bu mutlu gününde canını sıkmayayım bebn daha fazla çok sağol her şey için

hep öyle dedim dedim allahım ne zaman ol dersen o zaman olur ol de nolur diye ne kadar dua ettim anlatamam, neyse canım senin bu mutlu gününde canını sıkmayayım bebn daha fazla çok sağol her şey için
yaa ne demek derdini anlat tabiki biz burda birbjrimize destek olmaya geldik. Sıkma canini olacakkkk

Allah bagislasin canim cocuklarini sana :) inshaAllah Rabbim isteyen herkese nasib etsin temmuza veya bu aya kimin umudu varsa geri cevirmesin aminn

aynen dediign gibi cok iyi oluyor burasi destek oluyoruz birbirimize vallaha bazen okadar uzuluyorumki yazilanlara diyorum hepsini kucaklayasim var ya kiyamiyorumm :))

bende iste 2 gun sonra baslicam inshaAllah ama adetimin 7. gunu oluyor genelde bittikten sonra diyorlar bir 2 3 gun sonra birde 7 gun sonra diyor saracoglu benim adetim 12 gun filan suruyor normalde bende o yzudne 7. den baslayim dedim ki yumurtlama zamanina gec kalmamak icin ne bilim denicem bakalim icimden bitmesini beklemek gelmiyor nedense sanki böylesi daha mantikli gibi belkide 8. gun baslarim aradayim daha ..

mutlaka bu topikde haberleselim haber verelim hepimiz birbimriize insallah kim istiyorsa bu tpigi mujdlelerle dolduralim hayirlisiyla amiiiin :)

aminn canim benimm .. aynen dedigin gibi benimde cok buyuk inancim var bu konuda ilkind eolmaz belki ikinciside olur sartlandirmiyorum tabikide ama inaniyorum nasibimde varsa zaten gelicek birseyler sebeb olacak ya hadi bakalim.. HAyirlisi insallah :

bencede test yapma bekle once bir gecsin gecebiliyorsa gecmezse zaten belli olcak herhalukarda beklemeli bence 1 hafta filan gecmesini.. Ins hamissindir ama yokasada devamm berbaer oluruz belki temmuza kimbilir kizzz :)

Tebriklerrr kardesimmm sanirim sogan kuru yaptin sende kac sefer yaptin ..Rabbim kucagina alayida nasib eder insallah
2 ay yaptim ama her iki ayda 10 gun yaptim tam yumurtlama zamanj birakmak zorunda kaldim.Ilk yaptigimda iltihapli akintim oldu icim temizlendi sanirim5 cm cikolata kistim vardi suanda ne durumda bilmiyorum

ben seni cok iyi anliyorumm ama hemen umidini kesme birde kendini aziicik rahat birak olacagi varsada olmaz sonra .. Kurani kerim filan dinle veya oku beynin bosalsin canim bekle sabirle gececekmi bakalim odaklanma

2 ay yaptim ama her iki ayda 10 gun yaptim tam yumurtlama zamanj birakmak zorunda kaldim.Ilk yaptigimda iltihapli akintim oldu icim temizlendi sanirim5 cm cikolata kistim vardi suanda ne durumda bilmiyorum

tamam canim ozaman yarin kan tahlillerinin sonucunu bekliyoruz ama burda en önemli sensin senin sagligin ö yzuden önce sen :)

Canlarım size bişi sorucam şimdi ben bu ay yani adet olmadan önce soğan kürünü yaptım hiç sekmeden sabah akşam 15 gün yaptım adetime 5 gün kala bitti ve adetime 3 gün kalada adet oldum 3 gün erken geldi şimdi adetim bugun bitti sizce şimdi yapayım soğan kürünü 10 gün yoksaa adete 10 gün kala mı yapayım?

ben 2 ay boyunca adet bitince yaptim

İbrahim saraçoğlunun dediğine göre adetine 10 gün kala yapıcaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…