- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
yok canım ya benim pek keyfim yok o konuda olduğu olmadığı konusunda ümitsizliğe kapıldım, yarın zaten olmam gerekiyor normalde ve adet belirtilerim var gibi bel ağrım var göğüs hassasiyetim var karnımda karıncalanma falan var o yüzden arrık negatif göreceğim bir tahlil yapmak istemiyorum
2 ay yaptim ama her iki ayda 10 gun yaptim tam yumurtlama zamanj birakmak zorunda kaldim.Ilk yaptigimda iltihapli akintim oldu icim temizlendi sanirimTebriklerrr kardesimmm sanirim sogan kuru yaptin sende kac sefer yaptin ..Rabbim kucagina alayida nasib eder insallah
7 aydır deniyoruz canım geçen ay 15 gün yaptım bu ayda 10 gün kala başladım bugün son gün yarın olacağım büyük ihtimalle gerçekten çok kötü oldum sancım başlayınca duphaston diye bir ilaç kullanıyorum adet olamıyordum 4-5 ay doktor bu ilacı verdi bebek olursa tutunmasını sağlar olmazsa adet oldurur dedi ve hep adet oluyorum gerçekten bu ay da böyle olunca çok kötü oldum ya gerçekten anlatamıyorum her yerde karşıma bebek şeyleri çıkıyo neler hissettiğimi anlatamam
2 ay yaptim ama her iki ayda 10 gun yaptim tam yumurtlama zamanj birakmak zorunda kaldim.Ilk yaptigimda iltihapli akintim oldu icim temizlendi sanirim5 cm cikolata kistim vardi suanda ne durumda bilmiyorum
yarin sonuclari yazarimtamam canim ozaman yarin kan tahlillerinin sonucunu bekliyoruz ama burda en önemli sensin senin sagligin ö yzuden önce sen :)
ben 2 ay boyunca adet bitince yaptimCanlarım size bişi sorucam şimdi ben bu ay yani adet olmadan önce soğan kürünü yaptım hiç sekmeden sabah akşam 15 gün yaptım adetime 5 gün kala bitti ve adetime 3 gün kalada adet oldum 3 gün erken geldi şimdi adetim bugun bitti sizce şimdi yapayım soğan kürünü 10 gün yoksaa adete 10 gün kala mı yapayım?
İbrahim saraçoğlunun dediğine göre adetine 10 gün kala yapıcaksın canımCanlarım size bişi sorucam şimdi ben bu ay yani adet olmadan önce soğan kürünü yaptım hiç sekmeden sabah akşam 15 gün yaptım adetime 5 gün kala bitti ve adetime 3 gün kalada adet oldum 3 gün erken geldi şimdi adetim bugun bitti sizce şimdi yapayım soğan kürünü 10 gün yoksaa adete 10 gün kala mı yapayım?
Günaydın kuzum nasıl gidiyor soğankürün kaçıncı gündesin :)Günaydin
3. Günündeyim daha ve iyi gidiyo simdilik bir sıkıntım yok sabırsızlıkla bitmesini bekliyorumGünaydın kuzum nasıl gidiyor soğankürün kaçıncı gündesin :)
Hayirli güzel haberini bekliyoruzgunaydin kizlarrr kan tahlilimi verdimm
çok sağol canım dseteğin için insan ümitsizliğe kapılıyo bir an bakalım bekleyip göreceğizbencede test yapma bekle once bir gecsin gecebiliyorsa gecmezse zaten belli olcak herhalukarda beklemeli bence 1 hafta filan gecmesini.. Ins hamissindir ama yokasada devamm berbaer oluruz belki temmuza kimbilir kizzz :)
insan kendini bazen çok boşluğa bırakıyor sonra birden çok umutlanıyo istiyo karışık duygular her ay adet günü geldiğinde böyle oluyo çok garip bir duyguben seni cok iyi anliyorumm ama hemen umidini kesme birde kendini aziicik rahat birak olacagi varsada olmaz sonra .. Kurani kerim filan dinle veya oku beynin bosalsin canim bekle sabirle gececekmi bakalim odaklanma
benim durumumda farklı degil adetim gecikti desem herkes test yap diye baski yapiyo korkuyorum o kadar negatif gördüm ki zaten piskolojikman berbat durumdayım bide kızım gelip anne benim neden kardesim yok diyince mahvoluyoruminsan kendini bazen çok boşluğa bırakıyor sonra birden çok umutlanıyo istiyo karışık duygular her ay adet günü geldiğinde böyle oluyo çok garip bir duygu
Hadi bakalımm belli oldu mu canımgunaydin kizlarrr kan tahlilimi verdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?