Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canim sen bugun doktora gidicektin naptın
bugun gitmicem kuzucum 2 hafta sonra gidecem. Aile hekimim 2 hafta sonra git daha cok yeni suanda sadece kese gorunur o zaman gittiginde net gorursun kalp atisinida alirsin dedi
[/QUOTE]
yok kuzum mavisss çarsamba gitcem demistide onun icin sormustum

bugun gitmicem kuzucum 2 hafta sonra gidecem. Aile hekimim 2 hafta sonra git daha cok yeni suanda sadece kese gorunur o zaman gittiginde net gorursun kalp atisinida alirsin dedi
[/QUOTE]
pardon bana yazmissin o yuzden cevap verdimm😊

[/QUOTE]
Gerek kalmadı canım bugün adet oldum benim yine kimyasal oldu tahmin ettiğim gibi yarın doktora gidiyorum öğrenicem niye böyle oldu olduğunu 2 oldu bu yıkıldım resmen

Gerek kalmadı canım bugün adet oldum benim yine kimyasal oldu tahmin ettiğim gibi yarın doktora gidiyorum öğrenicem niye böyle oldu olduğunu 2 oldu bu yıkıldım resmen
[/QUOTE]
yaa neden oluyo acabaa uzulmee :KK43: benimde kimyasalmidir acaba

yaa neden oluyo acabaa uzulmee :KK43: benimde kimyasalmidir acaba
[/QUOTE]
Bilmiyorum yarın öğrenicem değildir canım senin niye öyle olsun bende ilk değil o yüzden

[/QUOTE]
[/QUOTE]
@Mavissss1
Çokmu kanamam oldu canim.. ya belkide normal kanamadır adet değildir ne biliyorumki hemen ümidini kesme.. adet olan hamileler var canim

İyi günler arkadaşlar ben soğan kürünü yaptım 15 gün oldu biteli. Bittikten sonra sancılarım felan oldu hafif mide bulantıları. 1 aylık regl döngüm geçti hatta pko olduğu için 1 hafta da fazladan bekledim sizce test yapmalımıyım. Soğan kürü kullanıp hamile olanlar süreç nasıl oldu acaba yardımcı olur musunuz

İyi günler arkadaşlar ben soğan kürünü yaptım 15 gün oldu biteli. Bittikten sonra sancılarım felan oldu hafif mide bulantıları. 1 aylık regl döngüm geçti hatta pko olduğu için 1 hafta da fazladan bekledim sizce test yapmalımıyım. Soğan kürü kullanıp hamile olanlar süreç nasıl oldu acaba yardımcı olur musunuz
adetim 2 gun gecikti test yaptim cikti😊 yap varsa cikar seninde

Selamm kızlar nasilsiniz..:KK25: bende bugün basladim soğan kürüne.. Bakalim nr olacak ne biticek :) ben adetim 13 gun filan sürdüğü için bugün adetimin 8. Günü içimden bugün başlamak geldi anca diye düşünüyorum önünde iki hafta var sonuçta 15 gun içmem lazim bakalim

X