- 21 Haziran 2020
- 23
- 9
- 39
Hayirli güzel haberini bekliyoruzgunaydin kizlarrr kan tahlilimi verdimm
çok sağol canım dseteğin için insan ümitsizliğe kapılıyo bir an bakalım bekleyip göreceğizbencede test yapma bekle once bir gecsin gecebiliyorsa gecmezse zaten belli olcak herhalukarda beklemeli bence 1 hafta filan gecmesini.. Ins hamissindir ama yokasada devamm berbaer oluruz belki temmuza kimbilir kizzz :)
insan kendini bazen çok boşluğa bırakıyor sonra birden çok umutlanıyo istiyo karışık duygular her ay adet günü geldiğinde böyle oluyo çok garip bir duyguben seni cok iyi anliyorumm ama hemen umidini kesme birde kendini aziicik rahat birak olacagi varsada olmaz sonra .. Kurani kerim filan dinle veya oku beynin bosalsin canim bekle sabirle gececekmi bakalim odaklanma
benim durumumda farklı degil adetim gecikti desem herkes test yap diye baski yapiyo korkuyorum o kadar negatif gördüm ki zaten piskolojikman berbat durumdayım bide kızım gelip anne benim neden kardesim yok diyince mahvoluyoruminsan kendini bazen çok boşluğa bırakıyor sonra birden çok umutlanıyo istiyo karışık duygular her ay adet günü geldiğinde böyle oluyo çok garip bir duygu
Hadi bakalımm belli oldu mu canımgunaydin kizlarrr kan tahlilimi verdimm
oyyyy kıyamam ona yaa kurban olduğum inşallah onun duası kabul olur, her ay bir ümit oluyo sonra bitiyo psikolojim mahvoldu ara ara bana böyle geliyorlar kötü oluyorum. inşalllah tez zamanda bebeğimiz olur dualarımız kabul olurbenim durumumda farklı degil adetim gecikti desem herkes test yap diye baski yapiyo korkuyorum o kadar negatif gördüm ki zaten piskolojikman berbat durumdayım bide kızım gelip anne benim neden kardesim yok diyince mahvoluyorum
hayirr daha cikmadi sonucHadi bakalımm belli oldu mu canım
QUOTE="Cicek061, post: 64273303, member: 852911"]
gunaydin kizlarrr kan tahlilimi verdimm
ogleden sonra cikacakkSonuç ne zaman çıkmadımı hala
ogleden sonra cikacakk
hadi hayırlısı kuzummm güzel haberlerle dön bizegunaydin kizlarrr kan tahlilimi verdimm
insallah suan incelemede ay hemen ciksin artik kalbim duracakkHadi insallah Canimm halkında hayırlısı inşallah
Canim benim uzulme insaAllah gelecek ay güzel haberini verirsinadet oldumm çok üzgünümmm duygularımı anlatamam
adet oldumm çok üzgünümmm duygularımı anlatamam
Iki saat geçmiş aradan varmı bir gelişme canimminsallah suan incelemede ay hemen ciksin artik kalbim duracakk
varrrr 246 cikti hamileyimmIki saat geçmiş aradan varmı bir gelişme canimm
artık ümidim kalmadı ya gerçektenCanim benim uzulme insaAllah gelecek ay güzel haberini verirsin