Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ben seni cok iyi anliyorumm ama hemen umidini kesme birde kendini aziicik rahat birak olacagi varsada olmaz sonra .. Kurani kerim filan dinle veya oku beynin bosalsin canim bekle sabirle gececekmi bakalim odaklanma
insan kendini bazen çok boşluğa bırakıyor sonra birden çok umutlanıyo istiyo karışık duygular her ay adet günü geldiğinde böyle oluyo çok garip bir duygu

insan kendini bazen çok boşluğa bırakıyor sonra birden çok umutlanıyo istiyo karışık duygular her ay adet günü geldiğinde böyle oluyo çok garip bir duygu
benim durumumda farklı degil adetim gecikti desem herkes test yap diye baski yapiyo korkuyorum o kadar negatif gördüm ki zaten piskolojikman berbat durumdayım bide kızım gelip anne benim neden kardesim yok diyince mahvoluyorum

QUOTE="Cicek061, post: 64273303, member: 852911"]
gunaydin kizlarrr kan tahlilimi verdimm
[/QUOTE]

Sonuç ne zaman çıkmadımı hala

benim durumumda farklı degil adetim gecikti desem herkes test yap diye baski yapiyo korkuyorum o kadar negatif gördüm ki zaten piskolojikman berbat durumdayım bide kızım gelip anne benim neden kardesim yok diyince mahvoluyorum
oyyyy kıyamam ona yaa kurban olduğum inşallah onun duası kabul olur, her ay bir ümit oluyo sonra bitiyo psikolojim mahvoldu ara ara bana böyle geliyorlar kötü oluyorum. inşalllah tez zamanda bebeğimiz olur dualarımız kabul olur

adet oldumm çok üzgünümmm duygularımı anlatamam

Olsun onu olmayanda var hiç gelmeyen bekleyen sürekli umid edip sonuna birşey çıkmıyor böylesi daha iyi en azından biliyorsunki için temizleniyor birdahaki aya hazırlanıyor Rabbim hayıri olmayan işten esirgesin inşallah doğru zamanda olcaktir

insallah suan incelemede ay hemen ciksin artik kalbim duracakk
Iki saat geçmiş aradan varmı bir gelişme canimm
[/QUOTE]
varrrr 246 cikti hamileyimm saglik ocagina kostum doktor bakti dedi herseyin gayet guzel gozukuyo tahmini 4 haftalik hamilesin 15 gun sonraya randevunu al doktora git suanda net gozukmez dedi

Iki saat geçmiş aradan varmı bir gelişme canimm
varrrr 246 cikti hamileyimm saglik ocagina kostum doktor bakti dedi herseyin gayet guzel gozukuyo tahmini 4 haftalik hamilesin 15 gun sonraya randevunu al doktora git suanda net gozukmez dedi
[/QUOTE]
Ayyyyy tebriklerrr canimmm Allah kucağına almayı da nasib etsin inşallah oh ne güzel bu ay baya bir bebek haberleei aldik maşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…