Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba bir dene bakalim belki çıkar varsa fazladan test filan dene istersen

Gerek kalmadı canım bugün adet oldum benim yine kimyasal oldu tahmin ettiğim gibi yarın doktora gidiyorum öğrenicem niye böyle oldu olduğunu 2 oldu bu yıkıldım resmen
[/QUOTE]
@Mavissss1
Çokmu kanamam oldu canim.. ya belkide normal kanamadır adet değildir ne biliyorumki hemen ümidini kesme.. adet olan hamileler var canim
[/QUOTE]
Baya oldu canım üstüne görme gibi değil yani kan verdim yarın çıkıcak test sonuçlarım bakalım hayırlısı

Geçen sormustun ama bilemedigim icin fikrimi soyleyemedim.. iyi yaptin bence insaAllah gorursun faydasini

Merhaba benim eşimde de varikosel var ama benimde yumurtalık kistim ve yumurta sayım az Bi defa tüp bebek denedik olumlu sonuç aldık daha sonra 2 aylıkken gelişim göstermedi kürtaj oldum sizce soğan kürünün faydası olur mu acaba yada bildiğiniz herhangi bişey

Soğan kürü kistlere iyi geliyormuş. Bence öncelikle soğan kürünü yap canım, rahmi temizliyormuş.

canim esinddeki rahatsizligi bilmiyorum ama bence sogan kurunu her kadinin yapmasi gerekiyo illa cocuk icin degil vucudunu rahmini temizliyo cocuk olmasa bile yapilmasi gerekiyo diye dusunuyorum

Peki adetim biteli 3 gün oldu başlasam oluyor mu yoksa Bi dahaki ayı mı beklesem daha iyi olur?
baslayabilirsin bence yarin sabah.Ac karina icmeyi unutma sabah aksam duzenli ic 10-15 gun kadar ic ama onu icerken hamile olmadigina emin ol ben adetim bitti basladim 10 gun ictim. Bidahaki adetimi oldum yine bitti basladim 10 gun ictim sonra daha olmadim. Yumurtaligimda kistim vardi 5 aydir hamile kalamiyodum bu sogan kuru vucudumu temizledi. Insallah sifa olur sanada

Adeti biteli 3 gün oldu sizce ne zaman başlamalıyım
Adet bittikten 2 gün sonra başlanıyor, bugün geç değil, bugün başlıyabilirsin bence. 15 gün ve günde 2 defa yapılacak. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinden 2 saat sonra. Şayet vaktin olmuyor ise 2 kez arasında 2 saat olması yeterli demişti prof Saraçoğlu videoda.

İnşallah cümlemize bakalım artık herşeyin hayırlısı inşallah faydası olur da tüp bebek tedavisine gerek kalmaz çok yıpratıcı ve stresli Bi süreç çünkü

Başlayayım o zaman çok teşekkür ederim

İnşallah cümlemize bakalım artık herşeyin hayırlısı inşallah faydası olur da tüp bebek tedavisine gerek kalmaz çok yıpratıcı ve stresli Bi süreç çünkü
kesinlikle oyle sogan suyunun pek ise yaricagini dusunmemistim dedimki en azindan deniyim icimde kalmasin belki vesile olur hem icim temizlensin illa cocuk olmasi sart degil dedim nasip iste oldu cok sukur

kesinlikle oyle sogan suyunun pek ise yaricagini dusunmemistim dedimki en azindan deniyim icimde kalmasin belki vesile olur hem icim temizlensin illa cocuk olmasi sart degil dedim nasip iste oldu cok sukur
Aynı şekilde bende çok kişiden duydum inşallah Bi vesile olur eşimede keçiboynuzu kürü yapacam inşallah güzel sonuçlar olur

basla basla ama sana tavsiyem yumurtlama gunlerinde iliski olcakya ondan sonra cok sık yapmamaya calis o gunleri degerlendir sonra adetini bekle cok sık iliski bebegib tutunmasjni engelliyo
Tamam kuzum bugun ovu testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı akşam üstü yapmıştım deminde afedersin süt renginde akıntım oldu acaba soğanküründen dolayı mı oluyor işe mi yarıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…