- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
İyi günler arkadaşlar ben soğan kürünü yaptım 15 gün oldu biteli. Bittikten sonra sancılarım felan oldu hafif mide bulantıları. 1 aylık regl döngüm geçti hatta pko olduğu için 1 hafta da fazladan bekledim sizce test yapmalımıyım. Soğan kürü kullanıp hamile olanlar süreç nasıl oldu acaba yardımcı olur musunuz
Geçen sormustun ama bilemedigim icin fikrimi soyleyemedim.. iyi yaptin bence insaAllah gorursun faydasiniSelamm kızlar nasilsiniz..bende bugün basladim soğan kürüne.. Bakalim nr olacak ne biticek :) ben adetim 13 gun filan sürdüğü için bugün adetimin 8. Günü içimden bugün başlamak geldi anca diye düşünüyorum önünde iki hafta var sonuçta 15 gun içmem lazim bakalim
Soğan kürü kistlere iyi geliyormuş. Bence öncelikle soğan kürünü yap canım, rahmi temizliyormuş.Merhaba benim eşimde de varikosel var ama benimde yumurtalık kistim ve yumurta sayım az Bi defa tüp bebek denedik olumlu sonuç aldık daha sonra 2 aylıkken gelişim göstermedi kürtaj oldum sizce soğan kürünün faydası olur mu acaba yada bildiğiniz herhangi bişey
canim esinddeki rahatsizligi bilmiyorum ama bence sogan kurunu her kadinin yapmasi gerekiyo illa cocuk icin degil vucudunu rahmini temizliyo cocuk olmasa bile yapilmasi gerekiyo diye dusunuyorumMerhaba benim eşimde de varikosel var ama benimde yumurtalık kistim ve yumurta sayım az Bi defa tüp bebek denedik olumlu sonuç aldık daha sonra 2 aylıkken gelişim göstermedi kürtaj oldum sizce soğan kürünün faydası olur mu acaba yada bildiğiniz herhangi bişey
Adeti biteli 3 gün oldu sizce ne zaman başlamalıyımSoğan kürü kistlere iyi geliyormuş. Bence öncelikle soğan kürünü yap canım, rahmi temizliyormuş.
canim esinddeki rahatsizligi bilmiyorum ama bence sogan kurunu her kadinin yapmasi gerekiyo illa cocuk icin degil vucudunu rahmini temizliyo cocuk olmasa bile yapilmasi gerekiyo diye dusunuyorum
baslayabilirsin bence yarin sabah.Ac karina icmeyi unutma sabah aksam duzenli ic 10-15 gun kadar ic ama onu icerken hamile olmadigina emin olPeki adetim biteli 3 gün oldu başlasam oluyor mu yoksa Bi dahaki ayı mı beklesem daha iyi olur?
Adet bittikten 2 gün sonra başlanıyor, bugün geç değil, bugün başlıyabilirsin bence. 15 gün ve günde 2 defa yapılacak. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinden 2 saat sonra. Şayet vaktin olmuyor ise 2 kez arasında 2 saat olması yeterli demişti prof Saraçoğlu videoda.Adeti biteli 3 gün oldu sizce ne zaman başlamalıyım
İnşallah cümlemize bakalım artık herşeyin hayırlısı inşallah faydası olur da tüp bebek tedavisine gerek kalmaz çok yıpratıcı ve stresli Bi süreç çünkübaslayabilirsin bence yarin sabah.Ac karina icmeyi unutma sabah aksam duzenli ic 10-15 gun kadar ic ama onu icerken hamile olmadigina emin olben adetim bitti basladim 10 gun ictim. Bidahaki adetimi oldum yine bitti basladim 10 gun ictim sonra daha olmadim. Yumurtaligimda kistim vardi 5 aydir hamile kalamiyodum bu sogan kuru vucudumu temizledi. Insallah sifa olur sanada
Başlayayım o zaman çok teşekkür ederimAdet bittikten 2 gün sonra başlanıyor, bugün geç değil, bugün başlıyabilirsin bence. 15 gün ve günde 2 defa yapılacak. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinden 2 saat sonra. Şayet vaktin olmuyor ise 2 kez arasında 2 saat olması yeterli demişti prof Saraçoğlu videoda.
kesinlikle oyleİnşallah cümlemize bakalım artık herşeyin hayırlısı inşallah faydası olur da tüp bebek tedavisine gerek kalmaz çok yıpratıcı ve stresli Bi süreç çünkü
Aynı şekilde bende çok kişiden duydum inşallah Bi vesile olur eşimede keçiboynuzu kürü yapacam inşallah güzel sonuçlar olurkesinlikle oylesogan suyunun pek ise yaricagini dusunmemistim dedimki en azindan deniyim icimde kalmasin belki vesile olur hem icim temizlensin illa cocuk olmasi sart degil dedim nasip iste oldu cok sukur
insallahh guzel haberlerini bekliyoruzAynı şekilde bende çok kişiden duydum inşallah Bi vesile olur eşimede keçiboynuzu kürü yapacam inşallah güzel sonuçlar olur
7 yıldır evliyim pes etmedik çok şükür rabbim vereceği zamanı bilir bunlar vesile sadece umudu kaybetmek yokinsallahh guzel haberlerini bekliyoruzama ilk ay olmadi diye umidini kaybetme bidaki ay tekrar yap
Tamam kuzum bugun ovu testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı akşam üstü yapmıştım deminde afedersin süt renginde akıntım oldu acaba soğanküründen dolayı mı oluyor işe mi yarıyor acaba?basla baslaama sana tavsiyem yumurtlama gunlerinde iliski olcakya ondan sonra cok sık yapmamaya calis o gunleri degerlendir sonra adetini bekle cok sık iliski bebegib tutunmasjni engelliyo