bugun gitmicem kuzucum 2 hafta sonra gidecem. Aile hekimim 2 hafta sonra git daha cok yeni suanda sadece kese gorunur o zaman gittiginde net gorursun kalp atisinida alirsin dedicanim sen bugun doktora gidicektin naptın
yok kuzum mavisss çarsamba gitcem demistide onun icin sormustumbugun gitmicem kuzucum 2 hafta sonra gidecem. Aile hekimim 2 hafta sonra git daha cok yeni suanda sadece kese gorunur o zaman gittiginde net gorursun kalp atisinida alirsin dedi
yok kuzum mavisss çarsamba gitcem demistide onun icin sormustumbugun gitmicem kuzucum 2 hafta sonra gidecem. Aile hekimim 2 hafta sonra git daha cok yeni suanda sadece kese gorunur o zaman gittiginde net gorursun kalp atisinida alirsin dedi
Gerek kalmadı canım bugün adet oldum benim yine kimyasal oldu tahmin ettiğim gibi yarın doktora gidiyorum öğrenicem niye böyle oldu olduğunu 2 oldu bu yıkıldım resmenyok kuzum mavisss çarsamba gitcem demistide onun icin sormustum
yaa neden oluyo acabaa uzulmeeGerek kalmadı canım bugün adet oldum benim yine kimyasal oldu tahmin ettiğim gibi yarın doktora gidiyorum öğrenicem niye böyle oldu olduğunu 2 oldu bu yıkıldım resmen
Bilmiyorum yarın öğrenicem değildir canım senin niye öyle olsun bende ilk değil o yüzdenyaa neden oluyo acabaa uzulmeebenimde kimyasalmidir acaba
Bilmiyorum yarın öğrenicem değildir canım senin niye öyle olsun bende ilk değil o yüzdenyaa neden oluyo acabaa uzulmeebenimde kimyasalmidir acaba
ben gitti gidiyordqn labokuiqk marka almistim 30 tane ovulasyon testi, 1 erken gebelik, testi 2 tanede normal gebelik testi vardiCanlar ovulasyon testi alıcam sizce hangi markanınkini alayım? Hem soğankürünü hem ovulasyonu takip edicem
Ben de GittiGidiyor dan Laboquick alıyorum, iyi fena değil, ama ertesi güne siliniyor test çizgisi. Diğer testlerde de böyle mi oluyor bilmiyorumCanlar ovulasyon testi alıcam sizce hangi markanınkini alayım? Hem soğankürünü hem ovulasyonu takip edicem
Kuzum çok sağol eşim bugun alcaktı dediğin markayı bulamadı miratech aldı iyi mi senceben gitti gidiyordqn labokuiqk marka almistim 30 tane ovulasyon testi, 1 erken gebelik, testi 2 tanede normal gebelik testi vardi
bilmiyorum canim ben sadece onu almistim o yumurtlama gunumu tam gosteriyodu dogru cikiyodu yani diger markalar hakkinda bilgim yokKuzum çok sağol eşim bugun alcaktı dediğin markayı bulamadı miratech aldı iyi mi sence
Anladım kuzum bunu deniyim bakalım :) ama kaçıncı gün başlıcam bilemiyorum bu ay 3 gün erken geldibilmiyorum canim ben sadece onu almistim o yumurtlama gunumu tam gosteriyodu dogru cikiyodu yani diger markalar hakkinda bilgim yok
bittiginden itibaren basliyosun yumurtlamayi gorene kadar devam edeceksinAnladım kuzum bunu deniyim bakalım :) ama kaçıncı gün başlıcam bilemiyorum bu ay 3 gün erken geldi
Tamam canım çok sağol :) o zaman soğan kürünede bugun başlayım 10 günlükbittiginden itibaren basliyosun yumurtlamayi gorene kadar devam edeceksin
basla baslaTamam canım çok sağol :) o zaman soğan kürünede bugun başlayım 10 günlük
adetim 2 gun gecikti test yaptim ciktiİyi günler arkadaşlar ben soğan kürünü yaptım 15 gün oldu biteli. Bittikten sonra sancılarım felan oldu hafif mide bulantıları. 1 aylık regl döngüm geçti hatta pko olduğu için 1 hafta da fazladan bekledim sizce test yapmalımıyım. Soğan kürü kullanıp hamile olanlar süreç nasıl oldu acaba yardımcı olur musunuz