ben toplu olarak anlatayim merak eden arkadaslar olur
Ben gecen ay sogan suyu icmistim ama 9 gun kadar yapabildim. Sonra tam gununde adet oldum cok duzenli guzel bi sekilde oldum.Bittikten sonra tekrar sogana basladim 10 gun ictim sonra sehir disina cikmamiz gerekti ve birakmak zorunda kaldim. Tam yumurtlama gunumde sehir disina gitmek icin yola ciktik. Ee gittikten sonrada iliski olmadi zaten bikac gun. 10 gun kaldik orda ama benim aklimda gebelik dusuncesi hic yok cunku zaten bu ayi degerlendiremedim diye dusunuyorum. 2 gun once adet gunumde ve ben o gun yoldaydim evime geldim dedim yolculuk yaptim diye gecikmistir normaldir.Sonraki gun yani dun deli gibi temizlik yaptim dip kose.Bu sabahta olmayinca dedim bi test yapiyim en azindan bilincaltimdan ciksin cunku gece ruyamda hamile oldugumu goruyorum kac gundur. Anam testi bi gordumki napacagimi sasirdm
Rabbim bu mutlulugu hepinize yasatsin ama sizden tek istedigim kafanizi dagitacak seyler yapin akliniza gelmemesini saglayin ve gunlerinize dikkat etmeyin fazla iliskide bulunmayin bence fazla iliski bebegin tutunmasini engelliyo