Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

adet günüm yarın ve benim karnım belim göüslerim ağrıyor hafif hafif olcam yarın kesin
ya umidini kaybetme oyle olanda cok varrr. Adet sancisiyla hamileligini ogrenende var bekle sabret bakalm. Ben 5 ay boyunca birsuru belirti yasadm adetim 4 gun gecti test yaptm cikmadi 3 gun gecti test yaptm cikmadi. Bugun tek bir belirtim yokken cikti hala inanamiyorum oylesine yaptigim testte cikti.Sen ne kadardir deniyosun sogan kuru yaptinmi

sen erkenmi test yaptin adet gununu beklemeden
Benim adetim çok düzensizdir canım 4 5 ay ilaçla oluyordum hep bu ay içmedim işte soğan yaptım diye geçen ay 19 unda ilaçla adet oldum bu ayda işte 2 gün geçince dün test yaptım yani yumurtlama ne zaman oldu geç döllenmemi ondan mı silik çıktı bilmiyorum o yüzden beklicem

7 aydır deniyoruz canım geçen ay 15 gün yaptım bu ayda 10 gün kala başladım bugün son gün yarın olacağım büyük ihtimalle gerçekten çok kötü oldum sancım başlayınca duphaston diye bir ilaç kullanıyorum adet olamıyordum 4-5 ay doktor bu ilacı verdi bebek olursa tutunmasını sağlar olmazsa adet oldurur dedi ve hep adet oluyorum gerçekten bu ay da böyle olunca çok kötü oldum ya gerçekten anlatamıyorum her yerde karşıma bebek şeyleri çıkıyo neler hissettiğimi anlatamam

hmmm olsun rabbim nasip eder insallah bende bitane dahami test yapsam diye dusunuyorum

bende oyleydim cok aglardim her ay olmadigini gorunce kendimi yerdim aglamaktan. Bu ay cok kararli oldum Allaha sigindim cok dua ettim rabbim ne zaman hayirliysa o zaman verecek ben istedigim zaman olamaz dedm kafaya takmadim hic. zaten sehir disinada cikinca kafam dagildi hic dusunmedim. Az iliskiyle oldu demekki fazla iliski bebegin tutunmasini engelliyo

bende çok ağladım kaç aydır çok dua ettim ama anlatamıyorum valla ya

bende çok ağladım kaç aydır çok dua ettim ama anlatamıyorum valla ya
hic aglama bak kendin kararli ol ben istedigim zaman degil Allah istedigi zaman olacak de sen ne kadar ugrassanda o istedigi zaman nasip edecek. Kafani dagitacak seylerle ugras bebek icin iliskiye girme akisina birak kendiliginden bak nasil olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…